Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
DakiNS

Sremac75 kaže:
Kuma nema, pa idemo dalje!

NAGRADNA PITANJA!
Da li neko zna ko je šef stručne službe LSV?
Kolika mu je osnovna plata?
Kolika su mu dodatna primanja (dnevnice, putni troškovi....)?
Da li ima veću platu od šefa stručne službe LSS (mislim pre usklađivanja s zakonom o platama državnih službenika)?
Da li sa penzionerima od 800000 ili bez
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Informacije o primanjima zaposlenih nisu baš preterano dostupne, a iz kog razloga, nemam pojma.
Možemo samo da nagadjamo, ali ja mislim da su ti negde, LSS i LSV, naravno, pre uskladjivanja.

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Šef stručne službe LSS pre "usklađivanja" imao mesečnu platu od oko 120.000,oo dinara!

Ja mislim da šef stručne službe LSV ima OSNOVNU mesečnu platu od oko 170.000,oo dinara-NETO!
Možda i grešim......Hmmm

A ako bi tu bilo i dnevnica i kojekakvih troškova (put, hrana....) onda bi to mesečno bilo oko 250-300.000,oo dinara-NETO!
Možda i grešim......Hmmm
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

stane
 Nema Kuma a nema ni Cucica. Lalo, Lalo mora da si ga mnogo uvredio, pa prešao na onaj drugi forum i raspisao se. Hvali LSV i V. lovac, da sve praši. Omogućili mu da otcepi selo od opštine pa preteruje sa hvalom.

stane
 Kaže, profesionalni, ljubazni i nasmejani. I ti bi Cule bio da imaš nekoliko hiljada evrića platu kao ti koje hvališ.

Lala

stane kaže:
Nema Kuma a nema ni Cucica. Lalo, Lalo mora da si ga mnogo uvredio, pa prešao na onaj drugi forum i raspisao se. Hvali LSV i V. lovac, da sve praši. Omogućili mu da otcepi selo od opštine pa preteruje sa hvalom.

Ma nisam ja nikog uvredio, daleko bilo, osim što sam napisao šta i kako se desilo onomad, na Sv.Iliju. Drugo je pitanje da li sam ja uvredjen, ali to je opet moja stvar. Svaka asocijacija na uvredu je lična stvar, šta da se radi, nekog i istina uvredi.
Kao što je i lični doživljaj odnos prema pomenutim firmama. Što bi rekli na lošem srpskom: NE MEŠAM! Samo znam za poslovicu da 'ljubav iz koristi ne traje dugo'.

Lala

Sremac75 kaže:
Šef stručne službe LSS pre "usklađivanja" imao mesečnu platu od oko 120.000,oo dinara!

Ja mislim da šef stručne službe LSV ima OSNOVNU mesečnu platu od oko 170.000,oo dinara-NETO!
Možda i grešim......Hmmm

A ako bi tu bilo i dnevnica i kojekakvih troškova (put, hrana....) onda bi to mesečno bilo oko 250-300.000,oo dinara-NETO!
Možda i grešim......Hmmm

Ma, i da je pola od te cifre, mnogo je!
Podsećanje: ako neka firma isplati NETTO platu zaposlenom od 100 hiljada, na ime te zarade se još isplaćuje državi dodatnih oko 60 hiljada na ime poreza i doprinosa. Znači, zaposleni koji prima 100 hiljada netto, firmu košta oko 160 hiljada! Za 12 meseci, to je oko 2 miliona dinara za JEDNOG zaposlenog.
Ako je tačna cifra da je plata 170 hiljada, takav zaposleni košta firmu oko 270 hiljada, ili, godišnje, preko 3 miliona!!!! Samo jedan zaposleni!!!
Koliko neko od nas treba da potegne, da bi mesečno zaradio 1500 evritja? Muko moja...

Sremac75
 Nešto mi se čini da će narednih dana u LSV-u biti vruće!Hmmm
PraviloitanjeHisterian
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 JBG pa ovi gori od LSS pa sad osnivanje i ostalih saveza gde će ispočetka med i mleko a posle aaapOOOsleee leleeeee

Sremac75
 I dalje ne znamo šta se dešava u LSV!
Bar ne zvanično!

Ali kako nezvanično saznajem, jedna od najznačajnijih aktivnosti čelnika LSV i PSPŠV, u poslednje vreme je bilo uveličavanje prisustvom, takmičenja u kuvanju lovačkog paprikaša u Pivnicama!
Koliko čujem, prisustvovali su i g.Beuković ispred LSV i g.D.Kunovac ispred PSPŠV!

Ne bi ovo bilo ništa čudno da baš LD u Pivnicama nije inicijator rasturanja LUO Bačka Palanka i cepanja lovišta "Palanački rit" na nekoliko manjih, i da baš LSV i PSPŠV svesrdno ne izlaze u susret takvim žejama!

A onda se vraćamo na zakon, pravilnik, potrebe divljači, gazdovanje divljači, sa jedne strane....i želje LD za ustanovljavanjem lovišta, i "Vojvođansku vertikalu", sa druge strane!Hmmm

I onda neka neko kaže da se ništa ne radi!Stari

Posebno je interesantno da je g.Beuk spomenuo i moju malenkost, i to u najnegativnijem smislu, a sve iz razloga što ga "stalno jebem sa nekim papirima"!
Čak te papire i nosi sa sobom....izgleda da ga nešto žulja!
Moram da kažem, ako je sve ovo tačno, da ću i dalje nastaviti da hebem sa papirima!

PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Nije rečeno koji su to papiri, koji se nose u džepu? Na čega se odnose?

Sremac75
 Malo sam postavljao pitanja o radu LSV, pozivajući se na javnost rada LSV, na Statut LSV, na Zakon o udruženjima......Smeko

Evo i dopisa!

LOVAČKI SAVEZ VOJVODINE

Jovana orđevića 4

Novi Sad

Za Predsednika LSV g. Milana Pažina N/R
Za Podpredsednika LSV g. Miloša Beukovića N/R

Obraćam Vam se kao član LU Opštine Bačka Palanka i Lovačkog saveza Vojvodine (članska karta broj 01615 nova) i molim Vas da mi, imajući u vidu čl.7 Statuta LSV i čl.5 Zakona o udruženjima, dostavite sledeće podatke :

1. Koliko ima stalno zaposlenih u LSV?
2. Koliko ima zaposlenih u DOO Vojvođanski lovac Novi Sad (privredno društvo osnovano od strane LSV)?
3. Kolike su mesečne zarade (bruto i neto) zaposlenih u LSV i DOO Vojvođanski lovac Novi Sad?
4. Koliko su zaposleni u LSV i DOO Vojvođanski lovac Novi Sad naplatili na ime zarade i drugih primanja u poslednjih 6 meseci?
5. Na koji način je LSV-u, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu poverio posao snimanja granica lovišta u Vojvodini?
6. Koliko je LSV-u plaćeno za obavljanje tog posla od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu?
7. Na čega su navedena sredstva utrošena ili se troše?

U nadi da ćete mi u kratkom roku, a poštujući gore navedene statutarne i zakonske odredbe, odgovoriti,
lovački pozdrav,
DOBAR POGLED.

U Bačkoj Palanci, 22.08.2011. godine

Nikola Jović

PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 AUff!!!!Glavu o zidJaooo
Pa kud to uradi, crni kolega?!? Smeko
Dirnuo si TABU temu! Videćemo da li će i kakav odgovor stići.
Ako je tačno ono što si čuo da je bilo u Pivnicama............Confused

DakiNS
 Znamo mi gde ima meda al ne smemo dirati kosnicu,jedino sto u ovoj kosnici nema pcela sve sami trutovi

slavaplana
 gos.Beukovic je za mene KRALJ jer je opstao sve ovo vreme i on to zna kako!!!!Nemoze mu niko nista pa cak ni trenutna situacija u nasoj drzavi!!!Placam pice prvi put kad ga vidim a upoznao sam ga u Kragujevcu na prvoj osnivackoj skupstini LSCS!!!!
Nema konkurenciju i to je to!!!!!
Vidim da je i TICA pored mnogobrojnih dnevnica u LSS sklopio pakt sa Beukom pa su sada i dobri koliko vidim !!!
Stara vremena su zaboravili i brzo su nasli zajednicki jezik!!!!

Ogovaranje

Lala

slavaplana kaže:
Nema konkurenciju i to je to!!!!!
Ogovaranje

U čemu nema konkurenciju?!?

DakiNS
 Ma rekao sam ja vec na ovom forumu gosn Ceranicu da su nasi politicari male bebe za njih i da bi trebali otvoriti vecernju skolu politike opstanka u foteljama za nase politicaretU.a

Sremac75
 Poslato 23.08.2011. - ČEKAM ODGOVOR
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sremac75 kaže:
Poslato 23.08.2011. - ČEKAM ODGOVOR

Optimista!

chaki
 gopsodo ne postoji igrac za sva vremena. I pokojni Sloba sa svom mogucom masinerijom je mislio da ce da vlada doveka ali cvrc. I gadafi i Sadam i Ameri misle da ce biti sila zauvek. Tako i doticni misli a svako ko igra na takav nacin mora negde da se zaigra i da nesto previdi. Uostalom nekome i odgovara da ga ima pored sebe dok mu bude odgovarao a cim pocne da smeta da zulja da postaje tesan smenice ga sklonice ga i nece ga vise biti. Ovako je samo tema o kojoj cemo da pisemo i da razmenjjemo stavove sto on koristi jer cita i zna uvek sta se desava a mi recimo ne znamo sta on radi. Pa i interviue koji se daju po novinama su recimo polovicni i lose objavljeni tj objavljeni su samo detalji da ne znamo ni 10% informacija. Na osnovu toga sto se nama plasira mi sami izvlacimo zakljucke i pravimo pricu a prava prica je samo njima znana. Uvek su ispred nas jer oni nas citaju a mi njih ne.
Zato ne izlecimo unapred sa razmisljanjima vec ostavimo nesto i oni da nagadjaju sta je nase sledece.

Ince sremac ne spavaj na to uvo da ces dobiti odgovor jer oni idu na to da te iznerviraju i da ti ( ili neko drugi) izletis sa nekom idejom koju ce oni da iskoriste kao svoju i da izvuku korist iz svak einformacije koju dzabe dobiju od nas.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,102 posete www.srbijalov.com