Drugi pišu...
|
Lala |
Objavljen 13.04.2014. 17:47
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
krilas kaže:
Cestitam! Stvarno nisam imao nameru, ali nemogu da odolim. Pa ljudi moji, drage kolege, ja imam 52 godine a vi?! Ne zelim nikoga ni da uvredim niti potcenim, ali ... Pa lov i lovacka ili lovacke organizacije su slika i prilika, tj, ogledalo naroda, drustva i drzave! I mislim da sam sa tim sve sto treba rekao. Pozdrav.
Kolega, ja imam 53 godine, pa još uvek nisam uspeo da shvatim do koje granice može da ide ljudska glupost, zloba, pakost, ljubomora, zavist, POHLEPA (velikim slovima), niskost, kratkovidost, moralna beda...
Znaš kako je rekao Ajnštajn: 'Samo dve stvari su bezgranične: ljudska glupost i kosmos, samo što za kosmos još nismo sigurni!'.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 13.04.2014. 18:09
|
Veteran
Upisa: 604
Pristupio: 02.11.2013. 17:40
|
Nisam imao nameru nikoga da povredim, ako jesam, zao mi je i izvinjavam se! Sve sto se desava svih ovih godina kod nas i oko nas je nazalost zbog takvih. Ja sam licno u mladosti (90-ih ) to na mnogo tezi i opasniji nacin "saznao". Dovoljno je da se okrenemo oko sebe, bilo gde, preduzecu, opstini, komsiluku ... Slika je ista. To smo mi. Samo sto nas ne dotice svaki put licno i ozbiljno, pa ne marimo.
|
|
|
|
Dikavac |
Objavljen 13.04.2014. 20:06
|
Stari član
Upisa: 297
Pristupio: 19.09.2012. 12:46
|
Dotice nas i te kako ..posebno za pohlepu- gramzivost kako god.... Ne treba cutati. |
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 13.04.2014. 21:19
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Dikavac kaže:
Dotice nas i te kako ..posebno za pohlepu- gramzivost kako god.... Ne treba cutati.
Ne znam da li treba ili ne treba ali vidim da uvek istih 10 komentarise osetljive teme a ostali citaju ali se ne mesaju.
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
Dikavac |
Objavljen 15.04.2014. 18:32
|
Stari član
Upisa: 297
Pristupio: 19.09.2012. 12:46
|
Zato sto verovatno znamo puno situacija sta se sve radi ,a tesko je isterati na cistinu celu stvar.... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 15.04.2014. 19:39
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Jedan vojvodjanski političar koji je i lovac je svojevremeno rekao dobru rečenicu (parafraziram): da bi se raspravljao sa budalama, moraš da se spustiš na njihov nivo budalaština, a onda oni imaju prednost domaćeg terena.
Ko se nadje uvredjen ovim rečima, sam sebe je svrstao!
Večita dilema: da li onom koji nema morala objašnjavati etiku, ili ga ignorisati uz nadu da će se ipak jednom pogledati u ogledalu?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.04.2014. 19:54
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Али ако успеш да поентираш на гостујућим терену и узмеш три бода, па макар и по цену спуштања на будалин ниво, И ЈОШ СВИ СХВАТЕ ДА ЈЕ БУДАЛА БУДАЛА .......Еееее, то је ондаК нешто!!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 15.04.2014. 20:02
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ima jedna poslovica : Kada ti neko kaže da si magarac , ne veruj mu , ali kada ti to kaže njih deset - kupuj samar!
Citat:
Ovaj nalog je suspendovan do 16.04.2014. iz sledećeg razloga:
PAUZA ZA RUČAK
Opet otišao da je ono što se ne je!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 15.04.2014. 20:38
|
Lovčina
Upisa: 2087
Pristupio: 09.02.2012. 16:41
|
Šteta što sam banovan, da mu poželim prijatan ručak.
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 16.04.2014. 09:27
|
Admin
|
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 16.04.2014. 10:17
|
Lovčina
|
jel odstreljen ovaj "uštirkani" srndać.
P.S.
"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 16.04.2014. 13:43
|
Admin
|
Malo.........u rog!
Bracasremac kaže:
Bracasremac je ovde, da li hocete opet da brisete argumente koje vam budem ponudio kao sinoc ili stvarno hocete da cujete istinu?
Juce ste obrisali ovu sliku(bez teksta na njoj) i pitanj,hocete li ih i danas obrisati?
1. Da li ste ti i fazanerista bili lovacki drugari pre 10 godina?
2. Da li si se salio sa fazaneristom na razne nacine i izmedju ostalog sipajuci mu ricinus u pivo,ali bezuspesno?
3. Da li je istina da ti to nikad nije zamerio?
4. Da li je istina da ti je on,da bi ti se revansirao namestio da pucas prepariranog srndaca i to 3x karabinom i 2x lovackom puskom i da si mu odbio rog i to u vreme lovostaja i na far? da li ga prepoznajes?
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 16.04.2014. 17:05
|
Admin
|
E koliko je onom opčinjenom Brkić Milanu stalo do istine, govori i to da je BANovao Dakija i PEZa na krajnje drzak način, bez obzira što oni to nisu zaslužili.
Pored toga je i brisao poruke, i njima, a po slednje i Nidži kroserici, koji je samo pomenuo da je ružno što je kao razlog suspenzije Dakiju i PEZu naveo
Ovaj nalog je suspendovan do 23.04.2014. iz sledećeg razloga:
OTIŠO SAM DA FATAM RIBE
Na ovo sam i ja rešio da se, posle besmislenog prozivanja, registrujem na tom Brkićevom forumu, i da lično upitam Brkić Milana u čemu je njegov problem, ali Brkić Milan izgleda ne sme da dozvoli da se to desi, jer bi onda do izražaja došla neverovatna intelektualna inferiornost, kao i istina koja nikako ne ide u prilog Brkić Milanu.
Zbog toga ću je morati ovde da raskrinkam tog derana...
..............3x karabinom i 2x lovackom puskom...........
|
|
|
|
Cadara |
Objavljen 16.04.2014. 17:35
|
Stari član
Upisa: 345
Pristupio: 06.10.2009. 13:30
|
Au sunce ti žarko, znači taki igrač. Koji je to forum? |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.04.2014. 18:53
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Sremac75 kaže:
E koliko je onom opčinjenom Brkić Milanu stalo do istine, govori i to da je BANovao Dakija i PEZa na krajnje drzak način, bez obzira što oni to nisu zaslužili.
Pored toga je i brisao poruke, i njima, a po slednje i Nidži kroserici, koji je samo pomenuo da je ružno što je kao razlog suspenzije Dakiju i PEZu naveo
Ovaj nalog je suspendovan do 23.04.2014. iz sledećeg razloga:
OTIŠO SAM DA FATAM RIBE
Na ovo sam i ja rešio da se, posle besmislenog prozivanja, registrujem na tom Brkićevom forumu, i da lično upitam Brkić Milana u čemu je njegov problem, ali Brkić Milan izgleda ne sme da dozvoli da se to desi, jer bi onda do izražaja došla neverovatna intelektualna inferiornost, kao i istina koja nikako ne ide u prilog Brkić Milanu.
Zbog toga ću je morati ovde da raskrinkam tog derana...
..............3x karabinom i 2x lovackom puskom...........
Mislim de ne treba više pridavati pažnju tako beznačajnim sitnicama kao što je taj forum. Ima jednog člana koji uglavnom sve sam i piše , potpomaže si sa lažnim nalozima koje je sam po potrebi otvara. Žao mi je što je do svega ovoga došlo! Ali sam je izabrao taj put , možda se i nada da će negde stići, samo je prevideo jednu stvar ,a to je da je svojim nalogodavcima samo za jednokratnu upotrebu. Lično se nisam nadao ovako niskim potezima, ali to je moja greška. Obično dobro procenjujem ljude.Neka mu je sa srećom u njegovom zamišljenom svetu. Nije lako biti izbačen iz svog LU . Okružen mržnjom i željom za osvetom , bivših drugara lovaca iz Indjije. Razlozi za banovanje su malo degutantni, ali time samo razjašnjava svoju pravu ličnost. Što se tiče banovanja može ga produžiti na trajno jer na tom forumu nema ničega što bi mi bilo interesantno.
P.S. Nisam ni pisao na tom forumu nego sam prepustio kolegi Sremcu koji nije registrovan , da odgovori na izvrtanje istine , podmetanje i laži. Sremac se i potpisao punim imenom i prezimenom ,ali na žalost to " Super Admin " nije shvatio.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Predator |
Objavljen 16.04.2014. 20:04
|
Veteran
Upisa: 899
Pristupio: 13.04.2010. 00:49
|
http://www.zov.rs/code/navigate.php?I...icleId=775
|
|
|
|
darkolovac |
Objavljen 26.04.2014. 13:38
|
Član
Upisa: 178
Pristupio: 26.12.2011. 19:03
|
http://www.kupuje...er_id=1427
Vrlo interesantno, bez papira jer je radna linija |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 26.04.2014. 13:40
|
Lovčina
Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Text je LOODILO!
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 26.04.2014. 13:41
|
Lovčina
|
Šta će mu papiri kad se "susretao" sa fazanom i prepelicom
P.S.
|
|
|
|
veljko__ |
Objavljen 26.04.2014. 13:42
|
Veteran
Upisa: 654
Pristupio: 02.10.2012. 21:31
|
Hahahaha