Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
AcaNik
 Био неко на сајму данас?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

tomo vrbas
 Cena ulaznica na sajam?

@andjelkovic

tomo vrbas kaže:

Cena ulaznica na sajam?

Cena pojedinačne ulaznice za sajam je 300rsd, za odrasle osobe.
Cena ulaznice za sajam, za studente i đake, koji dolaze organizovano u grupi je 200rsd.
cena ulaznice za grupne posete, preko 15 ljudi je 200rsd po osobi.
Lov nije naše bogom dato pravo, već obaveza, pa se u skladu sa tim i treba ponašati.

Kile_
 Bisam planirao da idem.medjutim drugar me juce po podne zove ajmo ajmo.... dopunio nesto municije za sezonu i to je.to.
... ono sto mi je jedino zapalo za oko i "zasmetalo" na celom sajmu na svakom standu gde sam pitao krusik specijal kutija 950din a standu krusika kutija specijala 1000din WTF???

Dobra je ponuda pulsara termovizija Odobreno
I kod grofa browing bar 3 crna glava drveni pistoljski kundak 165000... bombonica
Samo 300 i 4x4

bogoljub
 To sam i ja primetio danas ali kakva je prodavačica dao bih joj i 2000 za kutiju.Cenzurisano
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Kile_
 Dobra je ta plavusa Smile uzeo sam kod nje kartonske patrone bk 6cu. I ona crnka sto cuva onaj dzip sasvim prirodno jaoooo Grin
Samo 300 i 4x4

DakiNS
 Ko sutra dolazi na sajam?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Ja bio danas tribina je bila mala ali taman po meri jedino je razocarenje po meni da za takve stvari jako malo ljudi ima sluha.

@andjelkovic
 Ja sam bio jako zainteresovan da prisustvuju tribini. Ali veliko razočarenje je to što je ista organizovana u sred radnog dana kada većina ljudi nije mogla da prisustvuju iz razloga što rade. U ostalom kao i ja, iako sam imao ogromnu želju, zbog obaveza poslom kojim se bavim nisam mogao da prisustvuju u radno vreme. Po meni najbolje bi bilo da je na primer tribina bila organizovana u Subotu ili Nedelju kada će i na sam sajam odziv ljudstva biti najbrojniji (u velikoj meri tad ljudi su slobodni što se tiče radnih obaveza)
Lov nije naše bogom dato pravo, već obaveza, pa se u skladu sa tim i treba ponašati.

Max011
 Najlepŝi utisak sa sajma je veliki broj klinaca i klinceza!!! Deca su iskreno razgledala sajamsku postavku. Mnogima od njih su se oči caklile od uzbudjenja. Pokazali su i znanje o životinjama. Neka od deset njih dvoje postanu članovi u budućnosti iisplatio se sav trud kolega ! Svaka čast na pomaku na bolje!
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Planinko011
 Sajam i ne bese los ali po obicaju nisam nasao ono sta sam trazio a nasao sam ponesto sto mi nije nuzno ali ni to bas ni to nije bilo bas to sto zelim, tako da je ceo pazar bio jedan kacket i to u Snajperu koji mi je kod kuce.
Kako ih gubim svakog meseca ni to nije neki veliki uspeh.
Mozda je probkem sto bi u jodnoj kupovini da mi jakna i pantalone budu 5-6 godina u civilnoj pa posle u lovackoj upotrebi.
Kako nemam potrebe za nekim oruzjem prakticno nisam pogled ni bacio na njega a nisam ni optike zagledao zbog nedostatka vremena pa se sa pravom mozete zapitati sto li sam i isao ba Sajam.

Lala
 Prenosim vam tekst koji su mi poslali iz PR službe Novosadskog sajma sa brojama i činjenicama, nakon završetka ovogodišnje manifestacije. Videćete samo deo koji se odnosi na lov i ribolov. Inače, i danas sam bio na sajmu, pa iako je nedelja, iako je bio prvi vikend početka jesenje sezone lova, bilo je baš dosta naroda, što potvrdjuje navode iz teksta PR službe sajma.

VIŠE POSETILACA I ODLIČNA PRODAJA OBELEŽILI LORIST
MEĐUNARODNE SAJMOVE LORIST VIDELO 35.000 LJUDI

Međunarodne sajmove „Lorist“, od 2. do 6. oktobra, na kojima je nastupilo više od 500 izlagača iz 20 država, videlo je oko 35.000 ljudi, odnosno 15 odsto više u odnosu na prošlu godinu. Odlična prodaja na Sajmu lova i ribolova, povezivanje ponuđača i kupaca na Sajmu turizma, sklapanje konkretnih poslova na Sajmu ekologije i promocija školskog sporta pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, obeležili su najlepše priredbe Novosadskog sajma.
Na 52. međunarodni sajam lova i ribolova, proizvođači, dileri i distributeri opreme i pribora za lov i ribolov, kao i sportskog i lovačkog naoružanja došli su da prodaju i sa Sajma su otišli zadovoljni. Među prvima, prodati su najskuplji eksponati, američka puška Baret za 13.500 evra, mašinica Stella za 77.400 dinara i štapovi Lesat, plaćeni 64.000 dinara.
Izlagači za prodaju kažu da je neuporediva u odnosu na prošlogodišnju. Na štandu Capriola prodato je više od 20 pušaka, a interesovanje je bilo najveće za skuplje modele. Zastava oružje je prodala 28 poluautomatskih lovačkih karabina i repetirki. Na štandu požarevačkog Top gana, prodali su oko 50 primeraka oružja, najviše vazdušnih pušaka. Meteor stil je imao kupce za dvadesetak cevi. Grinsport je na Loristu prodao 12 pušaka i po četrdesetak mašinica i štapova. Zadovoljni su i na štandu Eurofiša. Krušik se posle 13 godina vratio na Lorist, s namerom da promoviše reprivatizovanu Fabriku municije. Kako kažu, u tome su uspeli, a prodajom municije više su nego zadovoljni.
Predstavnici Mađarske – Zemlje partnera Sajmova „Lorist“, nastup na Novosadskom sajmu ocenju kao izuzetno uspešan. Najveće interesovanje bilo je za banje i klimatska lečilišta, koja nisu dovoljno poznata građanima Srbije, poput Banje Mako ili Orošhaza. Predstavili su se i proizvođači i distributeri opreme za lov i ribolov, čiji proizvodi će se zahvaljujući dogovorima na Sajmu uskoro pojaviti i u prodavnicama u Srbiji. Poseban segment bila je najava Svetskog sajma lova i prirode koji će biti održan u Budimpešti 2021 godine. Tim povodom, bilo je izloženo i nekoliki trofeja izuzetnih primeraka, kako bi se dočaralo ono što očekuje posetioce Izložbe „Jedinstvo s prirodiom“.

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Macvanski lovac
 Posto vidim iz upisa kolege Lale da je Krusik bio na sajmu,da li su imali ili ce imati ponovo patron za prepelice i trap metak....ne znam zasto su prestali sa proizvodnjom,koliko sam cuo,imali su problem sa nabavkom te sacme....
Rodjen da budem lovac

kolega_LOVEc
 Bas zanimljiva informacija za taj Barrett, i kako li nas MUP gleda na to kad neko registruje cal.50bmg ili 416 Barrett.Confused
Vim vi repellere licet

ssekir75

Kile_ kaže:

Dobra je ta plavusa Smile uzeo sam kod nje kartonske patrone bk 6cu. I ona crnka sto cuva onaj dzip sasvim prirodno jaoooo Grin

,
пошто је била та муниција и има ли друга гранулација сем шестице? има ли за кал 16?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Kile_
 1050din je bila kutija ako se ne varam .da ima od 4ke do 10ke i za cal 16 ima
Samo 300 i 4x4

ssekir75
 благодарим!iveli коначно лепа вест. не било ти тешко, види на кутији од кад је, пише са унутрашње стране поклопца.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Macvanski lovac
 Hoce li biti sajma ove godine?
Rodjen da budem lovac

AcaNik
 Не. Само виртуелни сајам због кона и верних паничара!
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

tomo vrbas
 Ima li promena u vezi sajam ili cemo ga pratiti na nasim malim ekranima tv prijemnika?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,959,610 posete www.srbijalov.com