Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
jolee1
 Isekao sam od nekog kaiša i mogu ti reći da radi bolje nego ranije..Smeko
srbijalov

tomo vrbas
 https://www.faceb...858772094/

Probaj ovde ako nema moze covek i da napravi i kozicu i dihtung od vitona ima sve za vazdusne puske.

jolee1
 Da li neko zna nesto o malo starijoj gamo mod expo cal 177 spanskoj vazdusari, koliko metara u sekundi i tako ti podaci?
srbijalov

ficha007
 Posle duže vremena, čak mogu da kažem veoma dugo vremena, ponovo sam u ruke uzeo vazdušnu pušku da se malo zabavim. I prisetim klinačkih dana. Na početku beše to puškica iz obližnje streljane, ali sam kasnije pribavio sebi jednu.

Puškica je dobri, stari, provereni ruski IŽ 38. Trebalo mi je par dana i meta da se malo priviknem i "upucam".

Nakon probnog uhodavanja, navikavanja, podešavanja nišana, vežbanje disanja, i na kraju posle malo „šaranja“ po metama uspeh da sastavim sasvim po meni solidnu grupu pogodaka, gde je od 10 hitaca 6 završilo u krugu standardne mete za gađanje VP na 10m.

Ja sam za neko prvo gađanje posle dugo vremena zadovoljan.

Posle ovoga bilo je još par gađanja, uglavnom lošija od gore prikazanog, ali dobro.

Bitno je da sam ja sebi našao neku zanimaciju za odlazak od kuće.Smile
ficha007 priložio/e:
3_88.jpg 1_117.jpg

ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Slika "aparature"
ficha007 priložio:
9a.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Evo par slikica mobilne kućice za "olovne" ptičice.Smile

Ideju sam dobio sa YouTube, a razrada je poverena iskusnom majstoru za "drvenariju".

P.S Možda bi ova tema, ako admini misle, mogla da se premesti ili u "Oružije-svaštara" ili u "Lovno streljaštvo", ali, što bi mi pravnici rekli, ostavljam na volju suda ( admina )Grin da odluče.
ficha007 priložio/e:
3_89.jpg 2_118.jpg 1_203.jpg

DakiNS
 Ficho druže nedostaje ti u tom otvoru deblji lim sa rupom promera crnog kruga , ovako će ti meta lepršati , istina neće odbijati dijabole ali pokazaće praksa.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

darko7x64
 Poštovane kolege, zna li neko kako ide prodaja vazdušnih pušaka iz kategorije "C", naime, imam jednu vazdušaru ove kategorije i sad bih je prodao jednom kolegi, kako ide procedura za tako nešto???
Za karabine i lovačke puške jasna stvar ko dan, ali šta sa ovim!?
IN VINO VERITAS

AJDUK
 Samo kod notara napravi se ugovor, izmedju tebe i kupca ova krvopija (notar) overi i to je to

ficha007
 Ja se ponovih. Hammerli 880 Black Force aka "Black Force Down"Smile...da malo pucam u papir.
ficha007 priložio/e:
017_1.jpg 012_2.jpg 003_7.jpg

Podunavac
 Лепо изгледа браћела. Честитам. Колика јој је почетна брзина?
Tri prsta 2Kolce

Planinko011
 Nekoliko godina se razmisljam da nabavim vazdusnu pusku i kako deca rastu cini mi se da je to lepa razbibriga za celu porodicu kada odemo na izlet ili do vikendice u planini.
Skoro sam pitao drugara iz streljackog saveza koji mi je preporucio polovnu zastavu za moje potrebe a sad se utrefilo da sam radio neki posao za ni manje ni vise nego selektora streljacke reprezentacije i on mi je ponovio preporuku za zastavu za treninge mladih i kaze da su preklinjali rukovodstvo zastave da nastave proizvodnju ali uzalud i kaze da ce svaka dobrra polovna zastava odrati svaku novu tursku, belgijsku ili slicnu pusku na trzistu.
I ja mu rekoh onda mesto para nadji mi dobru i eto stize.

https://imgur.com...

U nedelju cak probasmo i sve to lepo fercera ali mladja cerka je ipak jos premala ali eto nama zabave.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Vazdušna puška PUŠKARSKA RADIONICA 72 06.06.2015. 20:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,350 posete www.srbijalov.com