Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Laki doručak ili brigada na ražnju?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Laki doručak ili brigada na ražnju?
LU Aleksandrovo
 il ovako jagnje

DakiNS
 Lalo okači sliku onog mog ringišpila

Jank
 Da malo obnovimo temu, nije baš u pitanju laki doručak ali kada se završi lovna sezona, već nekoliko godina kod mene se okupe moji najbolji drugovi na lovačke i nelovačke specijalitete....Za ovo druženje se specijalno pripremamo ena i ja .....

img815.imageshack.us/img815/76/p2250025.jpg

Ovo je završna obrada špikovanog fazana, a ena....e ona neće da se slika pa zato moramo sami da kao nešto pripremamo.....

img39.imageshack.us/img39/971/p2250028v.jpg

Dok se gulaš krčka a fazan dobija rumenu boju u rerni, za predjelo kreću pihtije i kiseli kupus....naravno proja i moja mučenica...

img848.imageshack.us/img848/7215/p2250037.jpg

Špikovani fazan ....

img641.imageshack.us/img641/3060/p2250039.jpg

I na kraju posle dobrog jela treba sve to zaliti...

img121.imageshack.us/img121/7069/p2250034n.jpg

Lovački ručak se završava tek kada se isprazni ova flašica crnog....a ponekad moram da dodam još koju iz arhive....

a posla toga....Harmonika
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 uuu bre ujace polako sto jelo nemoj kilazu da pokvaris
Tri prsta
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sniper Hunter
 Jank gde se seti pihtija ja ih obozavam ! poceo sam da balavim gledajuci ove tvoje slikeB)Grin

Lovac Stari
 Vrlo se lose i nezdravo hranite Gladan Rotilj Rodjendan iveliJaooo.
Ha ha dobri ste, barem toga nikada nije manjkalo kod nas!
Dobar pogled.

Lala
 Nešto se Jank zarumeneo na ovim slikama, to je sigurno od blica na fotoaparatu! ROFL
A holesterol, generacijo? A prEtisak? Nemo' se za@ebavaš sa zdravlje, u ove godine! StariNo no no
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoran-amsterdam
 ANe odoravamu....Ocima sam se najeo al mi nesto krce creva...uh....Extra tema sa prelepim slikama!!!!Svaka vam cast kolege!Ja iako sam lovac pored ovolike klope ne verujem da bih lovio taj dan!Predivno,kompliment!!!!Pozdrav*NjUpiveli

canis
 kod nas na staroj planini vecinom nemamo zajednicki dorucak,zbog velikog terena i samog lova,pa je dovoljno samo malo kulena,domace slanine,.....ali kad se lov zavrsi onda svi zajedno u selu,pa uz sto,i pocinje festa,bilo da je bilo ulova ili ne,a cega sve nema,ali zimi uz pec posle lova spricer leze kao pijanom samar,neki i osvanu...iveli
Jelen

Jank

Lala kaže:
Nešto se Jank zarumeneo na ovim slikama, to je sigurno od blica na fotoaparatu! ROFL
A holesterol, generacijo? A prEtisak? Nemo' se za@ebavaš sa zdravlje, u ove godine! StariNo no no

Lalo pa video si našu bočicu sas crno italijansko, a dok se sve ovo krčka mi aperitivišemo moju šljivovu prepečenicu, moj brend a kako izgleda evo etikete.....

img820.imageshack.us/img820/9540/micovaca3.jpg

Od ove uši bride, popravlja raspoloženje 100%....Pivo

A tip na karikaturi je Jank lično, idividualni poljoprivredni proizvođač žestokih pića, proizvodi, flašira i konzumira sa prijateljima...Kiss

Jank
 Dok Sniper puni patrone, ja punim prazne flaše, i njegova i moja municija može da se proba....ha ha ha...Smeko

Malo sam zaboravio da predstavim ekipu koja radi na uništavanju ovih lovačkih specijaliteta, to su: Goca - najlepše ime na svetu, pa još jedno najlepše ime na svetu opet Goca, pa Branko, pa Žac, zatim Krta karikaturista, kreator ove karikature i još mnogih drugih , i naravno naš fotograf Borko zaljubljenik u dobru fotografiju, ....maloletne učesnike ne nabrajam....iveli 3

Jank

slavko75 kaže:
uuu bre ujace polako sto jelo nemoj kilazu da pokvaris
Tri prsta

Sestriće...ti si imao prilike da probaš moje poljoprivredne proizvode...znaš o čemu se radi....

Sa lovačkim specijalitetima Slavka i ne pokušavam da ugostim , pošto njegov ćale, pravi najbolje lovačke specijalitete, zato je za Slavka rezervisan Rotilj ili Raanj...kada se sretnemo.

A u temi Poslednji članci se nalazi članak Lovnik za primer, pa ko nije pročitao neka pogleda...Bye

nenad_franc
 ja sam uvek bio za laki dorucak na raznju! narocito kad pragnje, a za salatu moze jaretina ispod saca GladanHoemo jo Grin a kad nema toga,moze i ovo
nenad_franc priložio:
261375_1807760240361_1430594123_31480869_8306842_n.jpg

Jank
 Uh Nenade dobro je i to, pa posle neka bude šta bude,...mislim pritisak i holesterol što muči nas veterane....Bravo 2

nenad_franc

Jank kaže:
Uh Nenade dobro je i to, pa posle neka bude šta bude,...mislim pritisak i holesterol što muči nas veterane....Bravo 2

jank,ne poznajem gospodu! mislim na holesterol i pritisak Grin tako da sam ja dva puta sipao Gladan Grin

Lovac Stari
 Da vam ustupim Mangulicu Stari ima 100% pozitivni holesterol!
Dobar pogled.

Jank

Lovac Stari kaže:
Da vam ustupim Mangulicu Stari ima 100% pozitivni holesterol!

Jarence, jagnjence ili mangulence druže Stari, ne biramo dolazimo na sve ovo samo pozovi, pa još usput lov na prepeličke...eee to bi bila prava stvar....Bye

darkon
 Jank, u potpunosti se slažem, bila bi to prava stvar. B)

canis aureus
 Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus
 Jaooo
... a ispod poklopca meso nazimaka i meso srnjaka se krčka u crnom luku, alevoj slatkoj i tucanoj ljutoj iz domaće radinosti i još nekim sastojcima i začinima sa malo vina ...
Tako je dobro "ispao" (nas 15tak je jelo i svi prezadovoljni!!!) da sam planirao da se prijavim za neko takmičenje iz te oblasti ... a možda jednoga danaStari

Gladan a šta je to holesterol?!?Zbunjen
Grin
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,066 posete www.srbijalov.com