Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Obuća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Obuća
Podunavac
 Čini mi se da je Tigar napravio stvarno dobre čizme sa ovom novom serijom i po prihvatljivim cenama. Najviše mi se sviđa model Ultra sa zatvaračem. Izgledaju kao Aigle Parcours Iso Open ili Parcours Prestige, koje koštaju 330 do 478 evra. A tigrove su 5622 dinara. Kad budem kupovao sledeći put čizme definitivno će biti Tigar Ultra.
Podunavac priložio:
91996.jpg

Tri prsta 2Kolce

Vlada Tabor

Podunavac kaže:
Čini mi se da je Tigar napravio stvarno dobre čizme sa ovom novom serijom i po prihvatljivim cenama. Najviše mi se sviđa model Ultra sa zatvaračem. Izgledaju kao Aigle Parcours Iso Open ili Parcours Prestige, koje koštaju 330 do 478 evra. A tigrove su 5622 dinara. Kad budem kupovao sledeći put čizme definitivno će biti Tigar Ultra.

Meni tako i onako trebaju cizme, pa taman da se pogledaju na SAJMU,i ako se potvrde i uzivo,da se pazari ULTRA modelSmile

fotolovac

Podunavac kaže:

Prestige je oko 250 eur, ne znam gde si ih tako skupe gledao? I meni se te ULTRA isto sviđaju, ta "tamnija" serija im je lepša.

Ja imam Aigle Parcours Enduro XL to ti je odmah ispod ovih Prestige, nenormalan kvalitet i izdržljivost, malo pojačane, pitanje je kada ću menjati sledeće čizme.....

alex
 Obuvam se tako prvo vunene na bosu nogu pa onda neke obicne carape preko vunenih a evo jedne sveske cisto da se vide da su carape do kolena milina koliko je toplo zimi

img189.imageshack.us/img189/296/dsc00835te.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DakiNS
 Posto uglavnom lovim u Vojvodini cesto, se desava da je deo lovista pod vodom pa se more gaziti zato sam malo skeptik prema zatvaracu, ipak cu se odluciti za najdublje, sto se tice izolacije neke dve sezone su mi izdrzale one tigrove sa uloskom od debelog filca mislim da su kopija planikinih cizama koje sam imao gde je donji deo bio od neoprena a sara kozna isti filcani ulozak samo mnogo kvalitetniji ove tigrove sam izlizao prve sezone ne peti taj ulozak. Jednostavno od starih patika ubacim tabanicu sve ostalo klasika vunene carape ili kombinacija, ipak kod nas u Vojvodini nisu zime tako jake niti ima nesto posebno snega,a na cekanje lije ne idem vec godinama
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac

fotolovac kaže:
Prestige je oko 250 eur, ne znam gde si ih tako skupe gledao? I meni se te ULTRA isto sviđaju, ta "tamnija" serija im je lepša.

Gledao sam na njihovom sajtu.
http://www.aigleb...;Itemid=64

A u Akah katalogu za 2009. godinu jesu jeftinije. Koštaju 278 evra Prestige i 198 evra Iso Open.
Podunavac priložio:
aigle.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:
Posto uglavnom lovim u Vojvodini cesto, se desava da je deo lovista pod vodom pa se more gaziti zato sam malo skeptik prema zatvaracu, ipak cu se odluciti za najdublje, sto se tice izolacije neke dve sezone su mi izdrzale one tigrove sa uloskom od debelog filca mislim da su kopija planikinih cizama koje sam imao gde je donji deo bio od neoprena a sara kozna isti filcani ulozak samo mnogo kvalitetniji ove tigrove sam izlizao prve sezone ne peti taj ulozak. Jednostavno od starih patika ubacim tabanicu sve ostalo klasika vunene carape ili kombinacija, ipak kod nas u Vojvodini nisu zime tako jake niti ima nesto posebno snega,a na cekanje lije ne idem vec godinama

Rođo nema ovde problema sa zatvaračem. Iza zatvarača je mekša guma koje se posvrne i preko nje zakopča zatvarač, tako da ne može voda da prođe nigde. A ne može ni ta unutrašnja mekša guma da se ošteti pošto se preko nje zakopča zatvarač sa tvrđom gumom izvana. Ovakav model čizama dobro prileže uz nogu a lako se obuva.Ovakve čizme ne klaparaju prilikom hodanja i manja je mogućnost da nešta upadne u čizme.
Tri prsta 2Kolce

apinest

fotolovac kaže:

Podunavac kaže:

Ja imam Aigle Parcours Enduro XL to ti je odmah ispod ovih Prestige, nenormalan kvalitet i izdržljivost, malo pojačane, pitanje je kada ću menjati sledeće čizme.....
Zabuna je nastala zbog valute, na sajtu Aigle cene su izražene u dolarima. Kada se konvertuje u evre, to je otprilike kao što kaže fotolovac. Mada, za srpske uslove i to je prevelika cena, iako ostaje ono "koliko para..." Tigrove neoprenske čizme nosim već nekoliko zima pri veoma niskim temperaturama, ali nisu se pokazale kao dobre i pouzdane. Ove nove Ultra lepo izgledaju, samo da budu bolje od prethodnih.

Podunavac
 U pravu si druže. Nisam uopšte obratio pažnju da su cene u dolarima. Ja imam Tigar Hunter i zadovoljan sam sa njima. A sada ću na sajmu dobro da pregledam model Ultra pošto ih planiram sledeće. Na slici odlično izgledaju, nadam se da i jesu takve pošto su povoljne u odnosu na zapadne proizvođače.
Tri prsta 2Kolce

ultras035
 ...gde videste cene za cizme...da i ja pogledam sta ce koliko kostati

Neca92

ultras035 kaže:
...gde videste cene za cizme...da i ja pogledam sta ce koliko kostati

Izvoli, kolega! Smile
http://www.intern...vacka.aspx
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

arnotije
 Ja imam ove "Ted" kupio sam ih pred pocetak prosle sezone, i bas je dobra cizma, nije se pohabala a nosio sam je citave sezone,mislim da ce i ovu godinu lagano da izdrzi,od mene preporuke za ovu cizmu, pre njih sam imao "Kanada" i one su ok ali se zbog vune malo teze suse u odnosu na ove koje u sebi imaju neopren.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

zoranp
 Kad sam kupio Tigrove čizme model Kanada niko nije bio sretniji od mene!!...a o onda nakon prvog pogona meni čizme pune vodeFrown, znači nema mesta gde nije trn probio!!! Mislim da je čista guma premekana na trnje i pristalica sam polu plastičnih običnih čizama tkz. zelenih pijačarki, pa uzmem dva broja veće, pa suklene čarape ili neoprenske unutra i deri peri gde god hoćeš!!! Jedne takve imam već sedam godina, nema gde nisu bile od Dunavskog rita do Rudnika, još ni kap vode nisu pustile!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ultras035

zoranp kaže:
Kad sam kupio Tigrove čizme model Kanada niko nije bio sretniji od mene!!...a o onda nakon prvog pogona meni čizme pune vodeFrown, znači nema mesta gde nije trn probio!!! Mislim da je čista guma premekana na trnje i pristalica sam polu plastičnih običnih čizama tkz. zelenih pijačarki, pa uzmem dva broja veće, pa suklene čarape ili neoprenske unutra i deri peri gde god hoćeš!!! Jedne takve imam već sedam godina, nema gde nisu bile od Dunavskog rita do Rudnika, još ni kap vode nisu pustile!!!

hahahaha....ja sam ih kupio, moja prva sezona lova, moje prve cizme za lov i nije bilo dana da mi nisu noge bile mokre...evo sad nema jos ni godina kako sam ih kupio, setao sam psa za vikend, rekoh ajmo preko reko , zgazicu reku, do kolena je, kerusa za mnom, a meni za sekundu pune cizme vode...sad ce tast da ih koristi po dvoristu i stali, ali samo po suvom...
Ispucala guma pozadi iznad pete i na levoj i na desnoj, napred takodje...
Izbegavajte ovu cizmu http://www.intern...mp;broj=42

ultras035
 http://www.muckbo...ts_s/2.htm

http://orizo.it/e...ottocat=91
Sto se tice firme "ORIZO" licno sam se uverio u ono sto prrave, sto na sajmu, sto kod ljudi koji su mogli da ih priuste...moj favorit!!!

Malo sekiracije nije na odmet

DakiNS
 Definitivno cambrai ili nesto jefta slicno izdrze dve sezone i uzmes nove ovako skupe uzmes i slucajno stanes na staklo i bacas novce
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

marijan
 Ma mene je dobra cizma suva i topla!!!!!

Tigara volim da navucem Tri prsta

Nesam skolovala

darkon
 ultras035, da li ove "ORIZO" mogu da se nađu na našem tržištu?

arnotije
 Ja bre ne znam ali ove moje "kanada" nisu imale tih problema Confused
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

roedeer

darkon kaže:
ultras035, da li ove "ORIZO" mogu da se nađu na našem tržištu?

"ORIZO" prodaje Super Tane iz Novog Sada..
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,903 posete www.srbijalov.com