Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "SREM" Šid

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "SREM" Šid
wolf
 Poštovani!
Više puta sam naglasio da sam član Skupštine LU "Srem" Šid,i nema razloga da to krijem.Veliki sam protivnik nerada i lopovluka,ali isto tako ne volim iznošenje informacija bez jake argumentacije!Više puta sam se uverio da ljudi vole da nešto iznose,ne da bi imali koristi već da bi neko imao štetu!Sa sinoćnjeg sastanka nemam još informacija,ali ako bude imalo nešto pametno da se kaže,izneću!
Veselo

punisher

wolf kaže:
Poštovani!
Više puta sam naglasio da sam član Skupštine LU "Srem" Šid,i nema razloga da to krijem.Veliki sam protivnik nerada i lopovluka,ali isto tako ne volim iznošenje informacija bez jake argumentacije!Više puta sam se uverio da ljudi vole da nešto iznose,ne da bi imali koristi već da bi neko imao štetu!Sa sinoćnjeg sastanka nemam još informacija,ali ako bude imalo nešto pametno da se kaže,izneću!

Apsolutno se slažem sa tobom kolega Wolf. Samo argumentovano. Tako da ću tvoje navode iz prethodnog upisa proveriti, naročito oko LD u Višnjićevu, a opet od prijatelja iz Novog Sada koji radi u Vojvodinašumama, jer mislim da grešiš i da lovci u Višnjićevu više nemaju gde da love, ali neka bude da si u pravu, za sada.
A veruj mi da nemam niti štete niti koristi od LU "Srem" ali je ono kao i LU u B. Palanci dobar primer kako ne treba raditi, i kako se bogata lovišta mogu upropastiti nestručnim rukovođenjem.
O krivolovu i lovokrađi da i ne govorim. I to od čelnih ljudi, sadašnjih lovočuvara koji su viđani od strane meštana raznih sela kako vrše "selektivni odstrel" verovatno za svoje potrebe i potrebe BB-a.
Koliko ja znam oni su još u LU lovočuvari, a prekršajne kezne koje su plaćene plaćene su zbog njihovog nerada i nestručnosti.
I nikom ništa koliko sam čuo, a ti me ispravi ako grešim. I još im se od para lovačke članarine plaća da polažu za licencu.
Da bi bili licencirani "krivolovočuvari". Ispravi me ako i tu grešim.
Što se tiče vajne Lade "Nive" i njenog automehaničara, rekoše mi moji drugovi da je on član Disciplinske komisije. Kako čovek koji je duvao fakture i vršio "selektivni odstrel" može da bude član Disciplinske komisije i vodi postupke protiv ostalih lovaca?
Ispravi me ako grešim.
Ako porezi nisu plaćani, ko je kriv. Samo BB ili i Milan Dimitrijević, sadašnji sekretar LU "Srem" i bivši kompanjeros BB-a u svemu tome.
Ispravi me ako grešim.
Nemam ja nikakve koristi, niti štete veruj mi.
Samo poludim kada čujem kako neki i dalje lopinjaju, a krivi su do balčaka za stanje u tom LU.

Sremac75

Lala kaže:

Sremac75 kaže:
Nije ništa nečasno biti u rukovodstvu LU iako su brojni negativni primeri stvorili ružnu sliku o čelnim ljudima LU (mislim na veliku većinu LU).

Pa i ti si Sremac u rukovodstvu LU B.Palanka (član UO), pa ti ništa ne fali!
Mada, čujem da u zadnje vreme padaju pohvale na tvoj rad, čak i od onih koji bi te najradje, da mogu, zeznuli na prvoj krivini.
Nešto tu nije u redu!
Ja bih se zapitao šta se dešava, da me recimo počne hvaliti neko o kome nemam lepo mišljenje.

Možda ću morati da držim bulju uza zid!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 pa to trebaš stalno da radiš,a ne da razmišljaš o tome kad ti ga stave
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

bane sid
 pozdrav svim kolegama.Da se i ja ukljucim u ovu temu,posto sam clan L.D.Srem Sid.Svi smo mi upoznati sa onim sto je bilo,ali to je proslo mene brine sta je sada i sta ce biti,svi pricaju o krivicnim prijavama a rukovodstvo udruzenja cuti ako je istina kolike ce biti kazne,ko ce da ih plati,kolika ce biti clanarina zbog tih istih kazni a sta mi lovci dobijamo zauzvrat.Sta je B.B.radio mozemo pisati ali trenutno nam nece pomoci.

bane sid
 Protiv L.U.Srem Sid je pokrenut postupak ali ce dobiti potvrdu o nekaznjavanju posto je postupak u toku.Potvrda se izdaje dali je kaznjen a ne dali je postupak u toku.

olah56

Pozdrav za Baneta

Mislim da nisi u pravu za konkurs je potreban dokaz da se protiv podnosioca prijave na javni konkurs ne vodi istražni postipak za privredni kriminal.aA ne dali je kažnjavan.Inače sam sekretar LU
pa sam tačno obavešten oko ovoga.Neznam ko će dati takvu potvrdu ako je prijava podneta.

slavaplana
 Olah 56 u pravu si!!!B)

DakiNS
 Mislim da sada ne treba čačkati mečku da Šiđani ne ostanu bez lovišta.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

punisher
 Potaknut pisanjem kolege Wolfa pozvao sam ovog mog drugara koji je član Lu "Srem" da mi pojasni navode oko Višnjićeva.
Rekao mi je sa je članovima LD u Višnjićevu od strane Vojvodinašuma oduzeta šuma Naklo koja se sada ograđuje tako da u Višnjićevu verovatno, kako stvari stoje, neće biti više lova DS, a da oni nisu dobili ništa od Vojvodinašuma nego ono što im je ostalo da sa njim raspolažu, a to je suviše malo u odnosu na prvobitno.

Na isti način je VU Morović izgubila lovište tako da im je ostalo svega 300Ha pod upravom.

Što se tiče potvrde, zaista u konkursu stoji da se protiv korisnika konkursa ne vodi istražni postupak za dela iz oblasti privrednog kriminala, ali kada se pogleda tekst Zahteva koji postoji na sajtu, mislm Privednog suda u Beogradu, tamo stoji da pravno lice nije pravosnažno kažnjavano a to su zaista dve različite stvari.

Pravno posmatrano, postupak protiv LU Srem može da se završi i odbačajem prijave i da budu oglašeni nevinim, kao što može da se okonča i osudom. Šanse su pola-pola.

E sad pitanje je šta traži i šta će tražiti PSPŠV.

Dalje, da se osvrnem na komenatar kolege Baneta. Pitanje koje i moj drug između ostalog postavlja zajedno sa ostalim članovima je šta oni dobijaju za članarinu koju plaćaju.

Neka LU Srem konkuriše, dobije lovišta na konkursu. Ali s obzirom na kazne koje su plaćane, na kazne koje se očekuju, na plate za lica u LU, to znači da nema nikakvog ulaganaj u lovište, divljač, čeke, hranu...

Budućnost izgleda, kako on navodi, vodi izlovljavanju divljači kroz komercijalu, kako bi se kazne pokrile, nekažnjavanje onih koji su do toga doveli i koji su jou uvek u LU, plaćanju tim likovima od članarine ljudi iz LU školovanja i polaganaj za licencu... dakle nastavak javašljka koji je bio za vreme BB-a.

Šta zaista dobijaju lovci, članovi LU "Srem" osim ovoga što mi je rečeno?

Već neke sekcije najavljuju izdvajanje, LD Jamena koja je posebno lovište "Sava" takođe radi na izdvajanju, pa se postavlja pitanje ko će rad LU Srem da finansira u budućnosti sa smanjenjem broja članova, smanjenjem lovišta, krivolovom, lovočuvarima koji su zajedno sa sadašnjim sekretarom bili glavni u lovokrađi i krivolovu i koji su tu još uvek...

bane sid
 Moze biti da nisam u pravu ,sta ce biti ako nemogu da dobiju potvrdu?Mislim sta ce biti sa nama clanovima koji smo platili clanarine?

Indjijanac
 druže moraju se svi lovci posvetiti tom pitanju,ono se najefikasnije postavlja na skupštini a može i na UO LUIndjijanac i dok ga nerešite ne odustajte
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sremac75
 U konkursu se traži da se ne vodi postupak za privredni kriminal.

Podnošenjem prijave ne počinje postupak!
Krivični postupak počinje da teče čitanjem optužnog akta (optužnice ili optužnog predloga), i tek od tada se smatra da se vodi postupak!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

punisher
 Doslovno stoji ovako:

"6. Dokaz da se protiv podnosioca prijave na javni oglas ne vodi istražni postupak za privredni kriminal"
(Tekst prebačen u latinicu. INTERMAKER)
Nije mi stvarno poznato da li je nešto rađeno ili u predmetu, ali se radi o drugaru koji je preko 15 godina član LU Srem tako da nemam razloga da mu ne verujem u pogledu onoga što mi je rekao.

Da li je istraga započeta, odnosno da li je neko saslušavan od odgovornih lica ili svedoka, da li postoji rešnje o sprovođenju istrage ja stvarno ne znam, ali se nadam da će moći da konkurišu.

Samo je bitno da se reše po meni "starog balasta" i hipoteke prošlosti koju je BB ostavio iza sebe, ali će to malo teže ići jer je BB navikao ljude na "crne odstrele" a za uzvrat je mogao da radi šta hoće u Šidu kao predsednik LU "Srem" i sekcije...

Srem
 Malo je verovatno da su delegati ne skupstini LU SREM a iz redova Erdevika ,Ljube i Bingule , kao i predsedni skupstine mogli da precute neke informacije o navodnom izdvajanju ovih Lovackih drustava iz LU SREM Sid . Jednostavno , u tom momentu nije bilo nikakvih pregovora i odluka , pa samim tim nije imalo sta da se precuti .

Dobar pogled

punisher

Srem kaže:
Malo je verovatno da su delegati ne skupstini LU SREM a iz redova Erdevika ,Ljube i Bingule , kao i predsedni skupstine mogli da precute neke informacije o navodnom izdvajanju ovih Lovackih drustava iz LU SREM Sid . Jednostavno , u tom momentu nije bilo nikakvih pregovora i odluka , pa samim tim nije imalo sta da se precuti .

Po meni, tvrdnja da nisu znali je smešna, s obzirom da nisu doneli odluku da budu samostalni nego da se pripoje Nacionalnom parku Fruška Gora, što je slična priča sa njihovim susedima Neštincima, koji su takođe u pregovorima ODAVNO.

Dakle odluka nije doneta nenajavljeno, iz neba, nego su pregovori ko zna od kada započeli, trajali i u vreme održavanja te famozne skupštine LU, dakle čelni ljudi društava iz Ljube, Bingule i Erdevika su svakako to znali, jer su oni ili pregovarali, ili nekog ovlastili da u njihovo ime pregovara.

Tvrditi da su bili neobavešteni je vrlo popularno poslednjih godina, ali nije lepo prema ostalim lovcima iz svih ostalih društava, koji isto dako plaćaju članarinu i članovi su kao i lovci iz ova tri društva.

E sad kad su se pregovori možda izjalovili, sad ide priča ma nismo mi to, nismo mi to znali, to videli i čuli pa nabedili.

Druge stvari mene more.

Evo već par dana sam u posedu jedne informacije vezane za rad LU Srem koja se odnosi na sadašnjeg predsednika upravnog odbora udruženja i samim tim predsednika udruženja, kao i članove upravnog odbora.

Razmišljao sam da li da je objavim ili ne, jer kada mi je informacija preneta, verovao sam da je običan trač kome su, priznaćete iskreno, lovci dosta skloni. Ni sam u prvom momentu nisam želeo da poverujem u nju, jer i sami znate iz ranijih pisanja u ovoj temi da je dobar deo problema koji je pogodio ovo udruženje nastao radom čoveka koji se sada nalazi iza rešetaka za mnogo gore krivično delo u odnosu na ono što je ovom udruženju prouzrokovao.

Međutim, kolega Wolf me je svojim pisanjima malkoc isprovocirao tvrdeći da su moje informacije dosta nepouzdane, da moji prijatelji iz Šida sede na ušima pa sam ih ja jednostavno zamolio da se malo podignu sa tih ušiju i da ih malo naćulje i pažljivije prate šta im predsednik ima reći.

A ono što je predsednik lovačkog uruženja predložio i na kraju uradio, odnosno upravni odbor lovačkog udruženja aminovao svojim dizanjem ruku graniči se sa bezobrazlukom koji sigurno nije zabeležen nigde u lovstvu, od kad postoji na ovim prostorima.

Na famoznoj skupštini pred kandidate je iznet predlog o smanjenju broja članova upravnog odbora sa dosadašnjih 19 na manji broj, jer je praksa pokazala da je neki put jako teško sve predsednike društava pokupiti određenog dana na jednom mestu.

Za vreme BB-a sastanak jednog upravnog odbora koštao je lovce 17.000 dinara. Čisto da se potsetimo izveštaja NO.

E sad, pošto je ovih dana održan sastanak upravnog odbora, predsednik je predložio da se smanji broj članova upravnog odbora radi racionalizacije, ALI...

dalje njegov predlog ide na definisanje naknade za članove upravnog odbora i skupštine radi POJAČANJA ODGOVORNOSTI ISTIH!!!!!!??????? Pa i BB je plaćao krkanje i javašluk 17.000 dinara pa nisu bili ništa odgovorniji, a i sada su neki iz njegovog vremena u ovom sazivu upravnog odbora.

Na primeru ljudi iz LSS i LSV, članova raznoraznih tela, komisija, odbora o čemu se uzduž i popreko piše svih ovih meseci i godina na ovom forumu, vidi se do kakvih je to problema dovelo.

Voleo bih da vidim kako će to članovi upravnog odbora koji su i do sada, po rečima moga drugara, bili fikusi i vegetirali u upravnom odboru, sada kada budu bili plaćeni za tu funkciju biti odgovorniji.

Predsednik i stručna služba bi trebalo da predlože izmene Statuta koje se odnose na smanjenje broja članova, da članove upravnog odbora predlaže predsednik???????!!!!!!!!!

Postavlja se pitanje odakle pravo jednom čoveku da kroji kapu udruženju, da sam bira i razrešava članove upravnog odbora? Pojedinac da odlučuje u ime svih?????

To nije sve. Na sledećem sastanku trebalo bi da se predloži VISINA i NAČIN ISPLATE NAKNADA ČLANOVIMA UO, DELEGATIMA SKUPŠTINE i PREDSEDNIKU LU.

18 panjeva , fikusa nazovite ih kako hoćete iz UO je prosto diglo ruku i prihvatilo to kao da je to normalno.

Udruženje u Šidu postoji decenijama, bilo je tu dobrih i loših predsednika, ali NIKO NIKADA nije predložio sam sebi platu i NIKADA tako nešto ne bi prošlo.

Čak ni vajnom BB-u takvo nešto nije palo na pamet, i ako je bio bezobrazan za medalju.

Predsednik predlaže naknade za (NE)RAD, i ako te poslove ( članstvo u UO, NO, Skupštinama LU ) u celoj Srbiji ljudi obavljaju u 99% slučajevaV OLONTERSKI.

Tako sada pored upravnice LU, lovočuvara i sekretara lovci u šidskoj opštini treba da plaćaju i predsednika, članove upravnog odbora, delegate u skupštini...

Da li je to tačno kolega Wolf i za čega pitam ja?

Za manjak od 140.000 dinara, pozajmicu od LSV od 420.000 dinara, devastiranu divljač uništenu sumnjivim komercijalama u kojima su učestvovali još sumnjiviji likovi, lov i radnim danom, i kad treba i kad ne treba, istrebljivanje divljači, jelena koga je neko od lovočuvara apio u Jameni i zbog čega je i predsednik LD Jamena protestvovao, hranilišta koja su vajni čuvari pravili čoveku u voćnjaku, prekršajnih prijava koje su ti isti lovočuvari zaradili, a članstvo udurženja od svoje članarine plaćalo.

Srbijo zemljo, otvori se da propadnem. Nije dovoljno što je BB uništio LU nego je to nastavio da radi i sadašnji predsednik sa svojom kamarilom i stručnom službom

Kako sam ranije napisao, čovek je stečajni upravnik u Baču, pa mu je izgleda plata mala, pa čovek rešio da svoje očigledno neznanje i nepoznavanje propisa naplati od lovaca kojima samo još na svu njihovu muku fali da imaju PLAĆENOG PREDSEDNIKA, ČLANOVE UO, DELEGATE U SKUŠTINI...

Veliki broj njih ne plaća članarinu, moj drugar mi se žali da nigde ne radi, bavi se zemljoradnjom, funkcionisanje LU dovedeno je u pitanje, a čovek rešio da se pojedincima izglasaju skromne novčane nadoknade kako bi bili pošteni...

Sva gospoda iz UO LU su odgovorna lica u svojim LD jer su predsednici sekcija, a predsednik LU je službeno lice, zakonski zastupnik LU.

Članovi upravnog odbora, kako ja vidim i što se izgleda ne razlikuje nigde u Srbiji, samo dižu ruku a za uzvrat budu po neki put pokriveni dozvolama za lov, neki put im se progleda kod nekog crnog odstrela, a neki jednostavno dobiju ispod cene neku pokretnu stvar koju udruženje proda bez licitacije, ili sa sumnjivim papirima o licitaciji koja je verovatno bila oglašena i održana u Kandaharu.

Skupština koju je najavljivao kolega Wolf biće interesantna, pogotovo kada se iznese pred lovce povećanje članarine prema LSV od 1.400 dinara, ali i naknade za rad gospode, da bi bili odgovorniji, pa želje da se kupi nova Lada Niva, pa kada se bude pitalo delegate iz Erdevika, Ljube i Bingule o kakvom su to oni ocepljenju glasali i zašto...pa šta je to sa Višnjićevom i šta oni od lovišta to dobiše a šta izgubiše... ma ima tu pitanja raznoraznih...

Srem
  Evo prostijeg objasnjenja.. Delegati iz ova tri durstva nisu mogli
na skupstini krajem FEBRUARA ( kako ste i sami napisali )
da znaju nesto o ponudi koja ce se dogoditi u MARTU .

Kakvi pregovori od ko zna kada , kakva pripajanja Nacionalnom parku , kakva pominjanja sela sa druge strane Fruske gore tj . Nestina ???

punisher
 skupština je bila zaista krajem februara, ili početkom marta, negde mislim 03.03. a ta priča ponuda u tek u martu malo su neozbiljne. Sticajem okolnosti znam da Neštinci dugo pregovaraju sa NP o tome, sigurno par meseci o tome, ima ih i na ovom formumu kao članova pa mogu da se uključe i kažu kad su i da li su pregovarali sa NP.

U ovom slučaju značilo bi to ovako kolega Srem: ponuda u martu i ekspresno sazivanje organa udruženja u tim društvima i ekspresno prihvatanje od strane društava.

Može ako se pogađamo na pijaci. Alli kada je sa jedne strane NP, i kada se zna da su u igri lovišta, zemlja...Trt Milojka.

Nije to nešto što se tako rešava, preko noći i kolena, samo sa jednom skupštinom, zborom... i jednom odlukom.

Daleko je to kompleksnije nego što Vi mislite. Ima tu dogovaranja i pregovaranja i papira i "paragrafa i pazagrafa"...

I na kraju krajeva, ako je to zaista tako a danas je 05.04.2012. godine, i ako su odluke zaista donete takve kakve jesu, ne vidim razloga da se ostala društva drže u mraku i da se po celoj šidskoj opštini priča o dogovorima i pregovorima, nego se lepo zatraži vanredna skupština, vanredni UO i izađe pred ostale lovce i kaže se šta se ima.

Jednostavno mi se gadi sve što je zakulisano i što nije transparentno kao da se radi o nekim milionima dolara, super tajnama...

Mrzim dilove, tajne dogovore, pregovore, korišćenja funkcije ili položaja zarad lične promocije i bogatstva, boljeg položaja u društvu.

Sa druge strane cenim poštene ljude, lovce...običnog čoveka što se kaže,

Nekog ko se ne dogovara i pregovara tajno, ko se ne krije iza članstva u upravnom odboru, skupštini, funkciji koju obavlja, pa kada tresne na zemlju među obične ljude niko neće da ga pogleda.

Srem
 Od mog prvog posta ,tvrdim jedno - ponude koje su pomenute datiraju iz Marta tj. posle pomenute skupstine , tako da nema govora o nekakvom precutkivanju delegata iz ova tri drustva.
Tako da je za mene svaka diskusija na ovu temu zavrsena .
Odgovorio sam cisto da se takva informacija ne provlaci na ovim stranicama , a odnosi se na ove delegate .

Ajmo dalje ......Malo geografije ....Nestin nam je sused kao sto je vama na primer Batajnica ( Ako ste iz BG.)
Ovo selo i susedno selo Vizic su se nalazili u sastavu Lu iz Backe
Palanke koja im je i opstina . Tako da su odmah znali da ce biti posebno loviste ,posto su " S onu " stranu Dunava ( Sremsku) i verovatno su ljudi trazili sebi sto bolje resenje , sa sto manje nameta po dzepu, i nadam se da su ga nasli, na svoje zadovoljstvo.

Poredjenje Lov. drustava Erdevika , Ljube I Bingule u smislu pregovora sa N.parkom kao i ova dva drustva je neozbiljno .
Apsolutno se radi o dva razlicta vremena perioda.

Pomenuta tri drustva su odredjenu ponudu dobili u MARTU ....I to je podatak sa kojim ja ,a nadam se i vecina lovaca raspolaze .

Takodje sam obavesten da je predsednik lovackog drustva Erdevik posle dobijanja ove ponude od N.parka trazio od udruzenja Srem Sid da se sazove vanredna skupstina ili upravni odbor ( nisam siguran sta tacno ) i da se o ovome raspravlja.
E sad koliko vidimo to se jos nije desilo a ima tome 2-3 nedelje .
To se do danas nije sazvalo .
Tako da primedbe o precutkivanju, tajnama jednostavno ne idu na
ovu adresu ..

Dobar pogled

punisher
 Kolega Srem, znam ja veoma dobro geografiju. Rođen i odrastao u SM, evo me par godina u BGD na "privremenom radu" tako da mi nemoj pričati o geografiji, lokaciji Neština, Vizića...itd.

Da nisi možda član u Erdeviku kada tako zboriš? Da možda ne znaš nešto što bi voleo da podeliš sa svojom "braćom po oružiju" ( Brothers in arms )Grin

Šalu na stranu, vreme će pokazati ko je u pravu, a ko u krivu, ko je šta pokušao, ko je čist a ko prljav, kao je kriv a ko prav. Samo polako.

Nego šta ti kažeš za ovo pisanije oko nagrada za rad članovima UO, Skupštine, Predsedniku. Ne izjašnjavaš mi se povodom toga. Da li ti je nešto oko toga poznato?

Da li ti je poznat "nestanak" jelena u medalji u LD Jamena?

Šta bi sa starom Ladom Nivom i za koliko je prodata, da li je bilo licitacije i gde je objavljena...?

Ako ne znaš, pitaj predsednka skupštine udruženja, možda on nešto zna.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,144,702 posete www.srbijalov.com