Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dešavanja iz svakodnevnice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dešavanja iz svakodnevnice
Tomash
 SBB obicni.
Jel znas nesto vise o ovome?

Tomash
 Evo bas sam se zainteresovao i nadjoh diskusiju na forumu www.rtvforum.net

Citat diskusije u celini:

dvkv :
Ne znam da li je već neko pisao o tome, ali gledao sam juče na Cinemaniji
najavu za novi kanal koji startuje 8. marta. Kanal je za sve ljubitelje
lova i ribolova. I kako u najavi kažu upoznajte divlji svet naših planina, reka i
jezera i šuma. Uživajte u avanturama najvećih majstora iz celog regiona.
Kanal se zove Lov i ribolov. Moći će da se gleda na D3 pozicija 265, Total Tv pozicija 67 i D3i pozicija 265.

mondo :
Pa na tom broju tj u totalu taj kanal vec ide. U totalu na broju 67 ide kanal fishing and hunting.

teddy :
Onda će verovatno raditi ribrending postojećeg kanala.

mondo :
Bas tako teddy, upravo videh reklamu za pomenuti kanal. Bice to pa bukvalno novi kanal. Novi logo, sve je domace ukoliko ukapirah iz najave za pomenuti kanal.

SindzaBG :
Dobio sam potvrdu. Novi kanal... Trenutno nemam detaljnijih informacija...

Ja se samo nadam da ce biti i u obicnoj kablovskoj, ako ne, odjavljujem kablovsku i ubacujem total, i onako isto kosta...

Link ka novostima na:
http://www.rtvfor...l#pid99807

Tomash
 Evo i zvanicne najave sa sajta SBB-a:

07. mar 2014.

[i]Ovog 8. marta poklon neće dobiti samo žene, već i muškarci!

Svi korisnici SBB-a od 8. marta biće u prilici da prate novi TV kanal „Lov i ribolov“. Ovaj kanal namenjen je avanturistima, ljubiteljima lova i ribolova, i svima onima koji žele da upoznaju divlji svet naših krajeva preko svojih malih ekrana.

Kanal „Lov i ribolov“ emitovaće domaće i regionalne emisije o avanturama najvećih majstora lova i ribolova, a najatraktivnije među njima biće „Ribolovačke priče“, „Zov prirode“, „Bistro BiH“, „Tragovi divljine“, kao i mnoge druge.

Ljubitelji ribolova moći će ekskluzivno da prate edukativni serijal „Ulovi trofej“ koji se bavi sportskim ribolovom, ekologijom, nautikom i prati takmičenja u ribolovu kod nas i u svetu. Takođe, gledaoci će moći da prate jedinstveni prirodni rijaliti šou „Put pod noge“, i da zajedno sa savremenim nomadima prepešače kroz Srbiju od Makedonije do Mađarske za 33 dana.

Posle uspešnog lova i ribolova, sledi i dobra gozba. Iskusni majstori kulinarstva pripremaće za gledaoce ukusne obroke na osnovu raznovrsnih recepata jela od ribe i divljači u emisiji „Kuhinjica“.

Korisnici D3 i D3i digitalne televizije moći će da pronađu kanal „Lov i ribolov“ na poziciji 265.
[/i]

Sudeci po ovoj najavi, SVI korisnici sbb-a od sutra imaju taj kanal.
Eto nama domaceg kanala sa celodnevnim sadrzajem o lovu i ribolovu Kolce

AJDUK
 E u p.m. prekjuce sam otkazao ugovor Glavu o zid

golf071
 Hoce li i preko OPEN IPTV ?
Novine

Miroslaw
 Ako bude fishing & hunting kao na totalu ima da se nagledate repriza 10 emisija i to konstantno, koliko sam primetio zadnjih 3-4 godine samo to se vrti u krug nista novo.

klaja
 Gledao sam malo danas i za sada je interesantnoOdobreno dok ne pocnu da repriziraju kao sto je kolega rekao fishing & hunting...
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

darkolovac
 Koliko vidim to ne postoji za nas smrtnike sa obicnom sbb televizijom?

klaja

darkolovac kaže:
Koliko vidim to ne postoji za nas smrtnike sa obicnom sbb televizijom?

Moras da imas onaj dodatni paket sa resiverom i kvrcnes 265 kanal.Sad
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Miroslaw
 Na iptv ima Outdoor channel koji je neuporedivo bolji od fishing & hunting.

Tomash
 Ja sam pisao redakciji tog kanala, oni kazu da ce biti dostupno svima na osnovnom SBB-u, koliko vidim na sajtu SBB-a ,po spiskovima kanala u osnovnoj ponudi, za sada se u Beogradu vidi, treba malo sacekati i druge gradove.

Ako ne bude nista, precicu lepo na TotalTV, isto mi se hvata, preplatu placam te placam, a ovako bih imao jos kanala koje inace nemam, malo sam i ja izgubio zivce...

Ako ne bude za 7 dana, neka mi seku kabal i donose risiver, njihov trosak, ne moj...

klaja
 Tomash,nemoj da seku kabal vec na postojeci prikace resiver i imas vise kanala,naravno nemas tanjir na kuci ili stanu.Odobreno

DakiNS
 Na kojem je kanalu na IPTV
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Tomash

klaja kaže:
Tomash,nemoj da seku kabal vec na postojeci prikace resiver i imas vise kanala,naravno nemas tanjir na kuci ili stanu.Odobreno

I platim vise za te dodatne kanale, e pa necu.
TotalTv kosta 1200din, samo 50-tak dinara vise od obicne kablovske, i imam sve kanale koji me zanimaju ;)

I dobijem bolji kvaliet slike, nema toliko prekida koliko imam u poslednje vreme sa obicnom kablovskom, znam, jer u selu imam Total, imam TV vodic, radio i sta vec nema, a nista od toga nema na obicnoj kablovskoj...

I prva tri meseca za dinar, tako da u godini dana imam 9 meseci preplate, 3 meseca dzabe.
I gledam sta me ineresuje...

Nego kakvi su utisci o Kanalu, ima li stogod zanimljivo?
Reklamira li se ko od oruzara, uvoznika?

mrwa22250

DakiNS kaže:

nA iptv GA nema Confused
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

golf071

mrwa22250 kaže:

DakiNS kaže:

nA iptv GA nema Confused
a ja se obradovao.Cry
Novine

darkolovac
 na iptv ima outdoors na 702 ako se ne varam Smile

golf071

darkolovac kaže:
na iptv ima outdoors na 702 ako se ne varam Smile
na 700 iveli
Novine

Miroslaw
 Odobreno

Podunavac
 Kod mene na Totalu je novi kanal Lov i ribolov umesto nekadašnjeg Fishing & Hunting. Ima emisija iz HR, Slovenije, Srbije, SAD... Za sada nije loše. Videćemo posle koliko će da repriziraju.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Pravilnik o uslovima za stavljanje u promet i načinu obeležavanja ulovljene divljači i trofeja di PROPISI O LOVU 5 13.03.2012. 07:37
NAČIN OGLAŠAVANJA KUPUJEM 1 14.01.2011. 22:02
NAČIN OGLAŠAVANJA PRODAJEM 1 14.01.2011. 21:15
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,025 posete www.srbijalov.com