Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Meopta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Meopta
Podunavac
 To je baš bilo povoljno. Jeli bila nova ili korištena?
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 U opisu je stajalo "kao nova" nisu se videli tragovi koriscenja ni montiranja na pusku, neznam kako bi islo sa garancijom u slucaju da se opet nesto takvo pojavi i optika donese iz inostranstva

stefan092
 Ja sam se danas podnovio sa optikom u pitanju je Meopta MEOPRO 3-9x42 Smile Jos samo karabin da kupim, imao sma nabavnu ali na sajmu onosto sam ja trazio nije bilo.
i62.tinypic.com/2mh937k.jpg
i62.tinypic.com/33xy0bo.jpg

arli
 U zdravlju da te služi Odobreno

hercegovac
 Čestitam na kupovini.neka te dobro služii. Koliko košta? Sa kojim modelom Leupolda je u klasi? Nema je niko od lovaca u mom okruženju pa mi je totalno nepoznata.

stefan092
 Platio sam je 49000rsd ali je redovna cena 55000rsd, ja sam dobio sajamski popust od 10%. A sto se tice klase mislim da je izmedji VX2 i VX3 , ako gresim neka me neko ispravi?

xlr 5
 jos jedan ponosan vlasnik meopte dobrodosao u klubOdobrenoBravo 2
JelenLisica

Podunavac
 MeoPro je početna klasa kod Meopte. Što znači da spada u kategoriju između VX-1 i VX-2 (Leupold). Premda bi pre rekao da je u rangu sa VX-2 (a možda i bolja). Sve Meopta optike ako se prijave fabrici na ime vlasnika imaju produženu garanciju na 30 godina, osim serije MeoPro za koju to ne važi. I razlika je što je promer tubusa kod serije MeoPro 25,4 mm, dok je kod ostalih serija promer 30 mm.
Čestitke kolega na kupovini. Ne sumnjam da će dobro da te služi.
Tri prsta 2Kolce

stefan092
 Hvala, hvala puno!!! Smile

mb-bb
 Kolege da li neko ima iskustva sa optikom mepota artemis 2000
3-12x50? Interesuje me i koliko je losija od serije meostar R1. Znam da je razlika u celicnom i alu tubusu ali da li je bas primjetna razlika u bistrini i propusnoj moci u sumraku?
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

dreger
 He,isto pitanje samo mene interesuje model artemis 2100 ,3-12x50 sa crvenom tackom dali neko ima iskustva i kakva sa takvom optikom?

Vule991

dreger kaže:

He,isto pitanje samo mene interesuje model artemis 2100 ,3-12x50 sa crvenom tackom dali neko ima iskustva i kakva sa takvom optikom?

posedujem ja pomenutu optiku, sto se tice svetlosti u sumrak i svitanje, slika je vrhunska
veoma olaksava lov cekanjem pri losoj vidljivosti
neces se pokajati ako je kupis
Polovnu je veoma tesko naci, jer onaj sto je kupi, tesko je prodaje Grin

krilas
 ^ I koliko to "zadovoljstvo" kosta?Hmmm
Siroma

Vule991
 oko 950 e kosta

stefan092
 Artemis 2000 3-12x50 ja sam hteo to da kupim i kostala je nasjmu u NS 2015 76.000,00 - 10%... A 2100 mozda je skuplja dvadesetak hiljada.

dreger
 Vule a kakva je crvena tacka?i jel se uvecava koncanica i tacka prilikom promene uvecanja??Meni rece ovi iz "capriola"da je trenutno nemaju,treba da stigne nova isporuka u roku 15-30 dana i da je cena a artemis 2100 ,3-12x50 sa iluminacijom 80000 din?

mb-bb
 Ja sam kupio prije nekih 20-ak dana u capriolu artemis 2000 3-10x50 i platio je sa popustom 70000din tako da kolega Dreger nesto mi to bas jeftino za atremis 2100 posto ima crvenu tacku a znam da je kod meopte prilicna razlika u cjeni sa i bez tacke.
Ako ima za te novce slobodno uzmi neces se pokajati. Ja svoju nisam jos namontirao ali koliko sam gledao kroz nju i usporedjivao sa nekim optikama mislim da nisam ni malo pogrjesio.
Kod artemisa 2000 je koncanica u prvom foklanom planu tako da se povecava sa uvelicanjem, za 2100 ne znam ali to ce ti reci kolega koji je posjeduje
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

lisac
 egun.de
Pogledajte cene meopti na ovom nemackom sajtu,meostar R1r 3-12*56 sa crvenom tackom i koncanicom u drugom planu moze da se nadje za 800-850 evra,i jos se prilikom iznosenja iz nemacke odbije njihov PDV i dodje se na 650 evra.
Vladan

dreger
 Pa neznam tako mi rece covek ,e sad moze lako da bude da mi nije dao pravu nformaciju i kad budu imali tu optiku na prodaji da bude sasvim druga cena.
To mi se vec desavalo za druge optike kad sam pitao oni kazu jedna cena ,ili nemaju trenutno posle kad nazovem imaju al druga i obicno veca cena,tako da sa ovim nasim trgovcima nikad nisi nacisto.

vlada lovac

lisac kaže:

egun.de
Pogledajte cene meopti na ovom nemackom sajtu,meostar R1r 3-12*56 sa crvenom tackom i koncanicom u drugom planu moze da se nadje za 800-850 evra,i jos se prilikom iznosenja iz nemacke odbije njihov PDV i dodje se na 650 evra.

Ne verujem da se odbija PDV na polovnu robu, a na ovom sajtu je nadmetanje kao na Limundu, uglavnom su polovni nisani u ponudi, a i vrlo cesto stoji upozorenje da ne salju u inostranstvo

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,069,538 posete www.srbijalov.com