Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
Boban
 Aco druze,ima li koja nova fotka od tvoih pasa
cisto da se podsetimo.B)

aca81
 Ima druze,skoro sam postavio par novih,polako ali sigurno povecavam coporB) 
DOBAR POGLED

Boban
 Samo napred,kerova nikad dostaB)

bracailic
 Pozdrav svima drugari kako ste kako vađi goniči. Evo jednog kratkog izveštaja sa izložbe u Petrovcu 04.09.2010 godine, dok ne dodje nedelja i teren. Izveo sam najmladjeg člana na izložbu i prošao sam dobro PRM, prvak pasmine i peharče. takodje moj kolega sa posla uzeo je isto sa planincem. A evo jedne fotke na tu temu.

Boban
 Pa cestitam vam na osvojenim titulama uz zdravlje da bude jos
vise pehara.Bravo 2
Ko je sudio gonice.

Lala
 Ja nisam baš neki ljubitelj goniča, ali ovaj tvoj trobojni stvarno lepo zgleda, svaka čast! Bravo 2
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Milan J
 Kada otvorim stranicu i vidim da je STG na aktuelnoj strani,izuzetno mi dragoB)
milan j
Lisica

aca81
 Ja nisam odgajivac rase ali je izuzetno volim i postujem,isto tako bih voleo da vise lovaca ucestvuje na ovoj temi jer rasa to zasluzuje...poz.
DOBAR POGLED

aca81
 Evo da ne kazete ako volim rasu zasto nemam nijednog,ovo je moja DZESIKA nije mozda lepotica ali mi je na terenu jedna od najboljih,slikano je mob.tel. i nije najbolje ali cu je sutra slikati i to sa ulovom Grin
DOBAR POGLED

Milan J
 DOBAR POGLED Aco i sutra sa slikama iz lova,danas po prvi put sam vodio pse u gater cisto da vidim potencijal.
milan j
Lisica

saja rudnik
 Moj deda i pradeda su uvek na Rudniku drzali po 3 kera,obicno Balkanske Gonice i za njih nije bilo bolje pasmine.Uz njih sam i odrastao.Ja sam prvi koji gaji Trobojce...Znaci nisam ekspert ali cini mi se da malo sporije uce od balkanaca,nesto su u pocetku kao zbunjeni,nezainteresovani ali kad krenu..krenu.Trudim se da mu suzbijem dugo teranje srnece divljaci,sto sam i uspeo,ali sobzirom da je mlad pas,star godinu dana strah me da postane nezainteresovan i za zeca..Onda postoji i to,posto je obrastao uz bretona poceo je da markira...nisam mogao da verujem ali je tako.Sad je poceo i da sekundira bretonu ili breton juri zeca a on trci za njim i laje...Kod mene sve naopako.Breton kao gonic a gonic kao pticar..Sta raditi????

Milan J
 Evo jedna tvda marka.Smeko Saja daj slikaj trobojnog da ga vidimo,ako moze i u marci ili sekundi bilo bi to atraktivno zanimljiva slika,a za bretona to znam da moze da goni kao gonič,jer sam imao bretonku i sa kerom je gonila isto koliko i on ,a ker je bio maksimalno uporan 4-5 sati od pustanja pa do dolaska. pozdrav.
milan j
Lisica

saja rudnik
 Slikacu nema problema i postavicu na forumu...Kod mene sve neverovatne stvari.A zdravlja boze postavicu i video kako breton radi divlju svinju i srnecu divljac...Nikako da snimim,valjda mi adrenalin udari u glavu pa se zaboravim ali sad sam ze zainatio..ha..ha..

rokvic
 Svak cast momci Bravo 2,,psi su fenomenalni,,samo tako nastavite...
Pozdrav...

Boban
 Ima i takvih a i slicnih ispada sve zavisi sa koim kerom odrasta
pa se tako i ponasa.
I kaludjeri se u drustvu zeneSmean

saja rudnik
 Nezalim se stvarno,samo sam se nadao da je to normalno.A sad po vasoj prici vidim da ima i toga,tako da mi je pao kamen sa srca.Mislio sam da ja prvo neumem sa takvim kerom a potom da nesto sa njim nije uredu,ali sad vidim da je predamnom zdravlja boze uspesna sezona...

bracailic
 Poydrav svima drugari.i hvala na lepim rečima i željama.
za Bobana - goniče je sudio D.Janjić
a sada ja bih nešto dodao. Sajo druže po meni ništa to nije čudno zavisi ko je od njih dvojice stariji i da li su stalno zajedno i da li ih zajedno svuda vodiš u lovu, tako da poprimaju osobine jedan od drugog, gotovo da mogu reći da se medjusobno kopiraju. Primetio sam tako nešto i kod goniča a što se meni ne svidja. Puno lovaca kada nabave mlade goniče odmah počinju da ih vode uz stare. po meni je to katastrofalna greška jer mlad godič treba sam da se izgradi a ne uz drugoga kera. Dosta u lovovima video sam kada puste mlade odmah počinju da kliću tražeći starije kerove i gazda normalno da se ljuti i ostali lovci po malo zbijaju šale na njegov račun. Ja to drugačije radim kao i cela moja grupa sa kojom lovim. Mlade vodimo samostalno ili ih ne puštamo dok ovi stariji ne podignu divljač i udalje. Tako da se mladi ker tada sam formira i nema da trči odmah gde čuje gon kerova već samoinicijativno traži i sve duže i duže goni zavisi od njegove genetike. Znam da ovo ne mora ništa da znači zavisi od jedinke do jedinke. ovo je samo neko moje vidjenje na ovu temu, ali verujte ako sledite ovaj metod obuke goniča imaćete veoma dobrog pomagača u lovu i nikada ga nećete izgubiti.

saja rudnik
 E hvala ti na ovome,ubuduce cu morati bretona posebno da izvodim a gonica posebno,danas sam to uvideo..Breton je stao u marku,mali gonic iza njega,zec krece,breton za njim,cuti nelaje.Mali gonic trci iza bretona i kivce,ali se netrudi da brestigne bretona nego samo sekundira.Kad je breton stao i on je stao.Gonic ima godinu dana,kod mene je od 2.meseca,a odrastao je uz bretona koji ima 4.godine,i non stop su zajedno.Od 1.septembra sam poceo svaki dan sa izvodjenjem,svaki dan sve duze i duze,a od sutra jedan dan jedan,drugi dan drugi..

saja rudnik
 E moram da se pohvalim malo...Po savetu Brace Ilica sam izvodio mog malog trobojca a bez bretona i veceras je sam usao u sumu i poterao prvog zeca...Hteo sam kad mi je prisao da ga izljubim od radosti....Neverovatan je osecaj....Odgajanje,rad,trud,sve mi je to danas izbilo na oci kad sam cuo njegovu pesmu....On goni zeca...sam...bez bretona...Neznam da li je neko od vas imao ovakav osecaj...Meni je sad puno srce...Hvala Braco puno...

bracailic
 Sajo druže samo ti njih raspari i nema da brineš. Neće više oni kopirati jedno drugo već će raditi ono što im genetika nalaže a ne negativne osobine. Jeste li čitali možda kod Picuge na sajt jedan komentar za specijalku goniča u Šiljegovac? stvarno ostao sam bez reči šteta tako mišljenje da ljudi imaju o ovim manifestacijama najvišeg ranga za naše goniče. Ali svako ima pravo na mišljenje čak sam i ja 2008 godine uverio se da je tako kada sam bio da gledam.
A sada drugari da li je neko gladan? ko zeli da nam se priduzi u Homolje neka izvoli, da se druzimo i da svi zajedno pojedemo ovo jelo u saču koje naš majstor L I J A spremio.
img820.imageshack.us/img820/735/majstor1.jpg

Uploaded with [URL=http://imageshack

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,084,243 posete www.srbijalov.com