Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
milosko83
 posto su patke prestale da lete i puska je postala teska moja kujica je resila da mi malo pomogne

Boban
 Pozdrav Milosko,lepe slicice
pa pas je najbolji prijatelj lovcu u bilo kojoj situaciji.Grin

Kile_
 milosko83 svaka cast za sliku,ne znam iz koliko si pokusaja uspeo da uslikas ali svaka cast.kad bi moj roki taj mirno stojao ja bi mu dao 100e
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Podmitio kuce sa pecenom pleckomSmeko

HANTER
 Subota popodne lovili smo na Gružanskom jezeru od 17 časova pa do mraka. Ko je imao ribarske čizme mogao je da zagazi u ševare nije loše prošao. Ostrelio sam 2 gluvare i 2 krdže.
Jutros nisam išao, ali je moj brat ostrelio 2 gluvare, ali definitivno patake je manje nego predhodne godine.
MIHAJLO

milosko83
 Pozdrav drugari hvala na komentarima

darkon
 Juce sam bio u lovu na odlicnoj bari.Dosta trske,potopljenog drveca i zadovoljavajuc broj plovki,rezultirao je jednom lepom lovu.

darkon
 Evo i jednog dela ulova,posle uspesnog aporta.Smile

Sniper Hunter
 Lepo kolega UzivancijaB)

darkon
 Pa stvarno je bio lep lov.B)

Boban
 Cestitke svima na odstrelu u lovu na patke,
ja trenutno lovim na jezeru ali samo pogledom ima ih i ovakvih i onakvih.Vebanje

aca81
 Proslog cetvrtka sam lovio patke ali dzaba kad nemam pticara pa je bilo vise stete nego koristi ali sam ipak jednu nasao za slikanje
DOBAR POGLED

aca81
 Moj prvi lov na pernato uopste,zbog neiskustva i nepoznavanja lova na patke odstrelio sam 4-5 njih ali sam video barem stotinu u desetak jata i da sam bio pametniji mogo sam da gadjam svako jato jer su sve poletale uzvodno i letele tik iznad reke Confused 
DOBAR POGLED

Boban
 Ova koju si nasao za slikanje jesi li je odstrelio ili si je nasaoSmean Mala salaGrin

petar
 aca 81, da si mi reko da nemas pticara, imao sam ja stenad nkd do pre nekih dve nedelje da poklonim, bili su i ovde u oglasima, da si mi se javio pa da smo nesto iskombinovali...
Just like old times!

aca81
 Petre pitanje je kad cu opet na pernato ali hvala u svakom slucajuSmile Bobane mozda je cak nisam ja ni odstrelio ali ko je nadje njegova jeSmeko
DOBAR POGLED

darkon
 Ja juce ponovo bio u lovu na plovke i mogu da vam kazem da mi nijedna sezona nije bila uspesna kao ova.Imao sam i pre uspeha,ali ove godine me bas krenulo.Samo neka ovako nastavi.Grin

Kile_
 e kolege nisma stigao da napisem u subotu me kolege iz vrcsa pozvali u lov na patke isli smo camsem po kanalu DTD,u 4 smo krenuli u 8 se vratili.vidili smo dosta pataka ali se dizale na 80m ispred nas zbog buke motora i vidljivosti,da je bilo magle bilo bi bolje....sve u svemu uspeli smo da odstrelimo 3 patke gluvare.slika nema Smile iz bezbednosnih razloga Smile)
Samo 300 i 4x4

Boban
 Pa Darkon,samo napred i nek je sa srecom posto te je dobro
krenulo.B)

darkon
 Hvala Bobane.Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3922 17.02.2025. 20:47
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,324 posete www.srbijalov.com