Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar puškar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar puškar
vlada lovac
 [xhide]Sniper, sta je konkretno korisceno od premaza da budu ovako tamnije tonirani, moze i na PP[/xhide]

Kile_
 [xhide]Sniper Bravo 2Bravo 2Bravo 2 za puske,ali jednostavno prelepo!!!,video sam ih i uzivo,drzao u ruci,znam o cemu pricam!kip i karabin ispod zaluzuju sve pohvale!B)[/xhide]
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter

vlada lovac kaže:
[xhide]Sniper, sta je konkretno korisceno od premaza da budu ovako tamnije tonirani, moze i na PP[/xhide]

[xhide]Nema tajne Grin
Kolega slikarsko ulje a i drvo je tamno ali mazano je barem 50 puta blago utrljavano toplo slikarsko ulje vremenom sve vise dobija na izgledu i istice sare[/xhide]

Sniper Hunter

kile_ kaže:
[xhide]Sniper Bravo 2Bravo 2Bravo 2 za puske,ali jednostavno prelepo!!!,video sam ih i uzivo,drzao u ruci,znam o cemu pricam!kip i karabin ispod zaluzuju sve pohvale!B)[/xhide]

[xhide]Hvala Kile sledeci put nadam se da cemo imati vise i bolje vreme pa da ispucamo malo na strelistu cevke i da probas znas vec na koju mislim Grin[/xhide]

Kile_
 [xhide]

Sniper Hunter kaže:

kile_ kaže:

[xhide]Hvala Kile sledeci put nadam se da cemo imati vise i bolje vreme pa da ispucamo malo na strelistu cevke i da probas znas vec na koju mislim Grin[/xhide]

Ma bice prilike na leto,joooj ne prisecaj me evo vec se tresem od adrenalina kad pomislim na nju Smile)[/xhide]
Samo 300 i 4x4

vlada lovac
 [xhide]Nema tajne Grin
Kolega slikarsko ulje a i drvo je tamno ali mazano je barem 50 puta blago utrljavano toplo slikarsko ulje vremenom sve vise dobija na izgledu i istice sare[/xhide][/quote]
[xhide]Ako je tako, sledeci put kad bude slikano bice jos lepsi[/xhide]

Sniper Hunter
 [xhide]Tako bi trebalo da bude jer lakiranje i serlah ja ne volim kad udaris prsne pa se ljusti i onda bude ruzno ovo bar se ne primecuje nego mi bilo lose osvetljenje i slikao sam mobilnim ima i lepsih slika slikacu u avgustu planiram jos nesto da odradim jedno 2-3 cevi pa posle slikam u kompletu ali napolju na prirodnom svetlu onda se sve vidiiveli 3[/xhide]

nemeza
 Sniper Hunter jesi probao neki kundak da odradiš Šaftolom.

Sniper Hunter
 [xhide]Nisam nemeza ali imam neko slicno ulje odavde iz jedne puskarske radnje sprema mesavinu gazda i mirise slicno kao saftol ali je stavio malo vise neke boje pa mnogo zatamni i onako moji kundaci su prirodno tamni ali ne sumnjam da je bolji od slikarskog ulja[/xhide]

Patan
 Imali neki dobar puskar u Bgd-u ili okolini da ga neko preporuci za montazu optike?

LU Aleksandrovo
 Au Paten pa ti živiš u BGD a pitaš nas koji u tri godine dođemo jednom il ni jednom u BGD, pa ti bi nas trebao da uputiš na dobrog puškara.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

mirko knezevic

Neca92 kaže:
Kundaci su vam ekstra! B) Procitao sam sve upise sa ove teme, ali nigde ne videh da ima neki majstor iz Krusevca, ili okoline... Hmmm Kazete, u svakom gradu ih ima po 2-3, ja ne znam ni za jednog iz Krusevca! Confused
Posedujem IZ 27, a svi znamo kakvi su rusi sto se tice zavrsne obrade i estetike, pa sam planirao da promenim kundak i podkundak! Imam jednog rodjaka iz Kragujevca koji je 30 godina radio u Zastavi i obecao mi je da ce da me odvde kod nekog majstora (koji je inace njegov kucni prijatelj) sa kim je radio u Zastavi! Kaze, izuzetan majstor ne znam ime, ali raspitacu se! Mozda neko imam iskustva sa njim, pa da vidim da l' da ''bijem'' put do Kg-a, ili ne... Bye

Neco imas u Krusevcu radnju Servis i Prodaja oruzja. Radnja se zove Pedja Oruzje. Na ulasku u Ks kad ides bas preko puta Rubinove fabrike ti je radnja,oni rade te stvari izrada novih kundaka hromiranje broniranje itd...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Podunavac

Patan kaže:
Imali neki dobar puskar u Bgd-u ili okolini da ga neko preporuci za montazu optike?

Nekada je bio puškar Gagi u Masarikovoj ulici kod Magnuma. Gagi je umro ali mislim da radnja i dalje radi.
Tri prsta 2Kolce

Neca92

mirko knezevic kaže:

Neca92 kaže:
Kundaci su vam ekstra! B) Procitao sam sve upise sa ove teme, ali nigde ne videh da ima neki majstor iz Krusevca, ili okoline... Hmmm Kazete, u svakom gradu ih ima po 2-3, ja ne znam ni za jednog iz Krusevca! Confused
Posedujem IZ 27, a svi znamo kakvi su rusi sto se tice zavrsne obrade i estetike, pa sam planirao da promenim kundak i podkundak! Imam jednog rodjaka iz Kragujevca koji je 30 godina radio u Zastavi i obecao mi je da ce da me odvde kod nekog majstora (koji je inace njegov kucni prijatelj) sa kim je radio u Zastavi! Kaze, izuzetan majstor ne znam ime, ali raspitacu se! Mozda neko imam iskustva sa njim, pa da vidim da l' da ''bijem'' put do Kg-a, ili ne... Bye

Neco imas u Krusevcu radnju Servis i Prodaja oruzja. Radnja se zove Pedja Oruzje. Na ulasku u Ks kad ides bas preko puta Rubinove fabrike ti je radnja,oni rade te stvari izrada novih kundaka hromiranje broniranje itd...

Hvala na informaciji Mirko! Smile Moram da ''taknem'' do njih, da vidim sta i kako nude! Bye
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

mirko knezevic
 Imao sam negde i br tel od njih,al sta da radis kad to uvek zagubis.Smile Ako nadjem negde poslacu ti na pp pa ih pitaj preko tel sta je i kako je da ne bijes put onako samo...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

spiki
  Petre ima puskar u Beogradu taj sto je preuzeo radnju od pok.Gagija .Nalazi se u zemunu cini mi se u ul. Radoja Dakica kod vatrogasnog doma zove se Branko Golubovic tel.063/223-655 pozovi ga i dogovori posao.

kelt
 trofej komerc sportski centar 14. april iznad studentskog grada ima servis i to extra to vam je kod cuvenog zareta inace zastupnika zbrojevke za Srbiju,a ima i kB)omision oruzja
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Patan

LU Aleksandrovo kaže:
Au Paten pa ti živiš u BGD a pitaš nas koji u tri godine dođemo jednom il ni jednom u BGD, pa ti bi nas trebao da uputiš na dobrog puškara.

Pa jasam lepo pitao "dobar" puskar,......Grin

Neca92

mirko knezevic kaže:
Imao sam negde i br tel od njih,al sta da radis kad to uvek zagubis.Smile Ako nadjem negde poslacu ti na pp pa ih pitaj preko tel sta je i kako je da ne bijes put onako samo...Smile

Moze, mada nije mi problem da odem do njih, svakog dana sam u gradu! Smile jbg, skola, obaveze! Grin polako, i nju ce da zavrsimo... Grin pozdrav!!! Bye ZivioRodjo
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

SUMO
 Neverovatno ali istinito. Da nije Zaretovog servisa i par vrednih momaka u Zemunu, tesko da bi se moglo reci da u Beogradu ima dobar puskar, kompletan puskar za lovacko oruzje.
Podunavac ocigledno vise od 3 godine nije bio u Snajperu i okolini - ta radnja je zatvorena, naslednik je kako gore vec neko napisa.

Zrenjanin, koji je na pola sata do 45 min voznje od Beograda ima sjajnu radionicu Budisin.
Otac i sin, su sjajni majstori.
Namontiraju ti optiku, odakle kod nase drzavnog rekordera u vise disciplina Dragana Grozdanova, na gradsko streliste, platis i upucavanje i resen posao u danu.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar nož OPREMA 2195 12.03.2023. 01:00
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,326 posete www.srbijalov.com