Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: PAP M59/66

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
PAP M59/66
kelt
 nema veze ako nesto zeznes uvek imas obicne nisane a mozes napraviti i stuc Jaooo
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Ma nema sta da zeznes sve ide lako moje optike sam skoro sve sam upucao a i od drugara niko se ne zali ( ili ne sme)ROFL

tomo vrbas
 Kolega Sniper a na kojem principu radi sprava za poravnavanje i dovodjenja u osu nosace optike jel ima nesto poput raiborera ili na principu slajf paste?

Sniper Hunter

tomo vrbas kaže:
Kolega Sniper a na kojem principu radi sprava za poravnavanje i dovodjenja u osu nosace optike jel ima nesto poput raiborera ili na principu slajf paste?

Slajf pasta kolega pa polako i uz strpljenje dotezes slajfujes i doteras

slavisa1205
 Prijatelju, ako mi taj alat posaljes postom mozda nesto i napravim Smile

Sniper Hunter
 Probaj bez jer ti koliko rece strahujes od nagiba ovo je za prstenove nije za nagib, za nagib idu plocice podloske a ja ih nemam u stvari imam ali za montazu na m-76 ito jedno 2-3 nemam puno ali u KG kod Hamerlesa mozes da ih nabavis ili da ti napravi

slavisa1205
 Sytra cu vidjeti kolika je razlika izmedju 50 i 100m. Gledao sam prije sat dva i razlika je u nekih 2-3 milimetra na koncanici. Sutra cu to fino podesiti u nulu na 100 i onda isprobati na veca i manja rastojanja. Izgleda da se ne radi o nekom velikom nagibu (sreca).

Sniper Hunter

slavisa1205 kaže:
Sytra cu vidjeti kolika je razlika izmedju 50 i 100m. Gledao sam prije sat dva i razlika je u nekih 2-3 milimetra na koncanici. Sutra cu to fino podesiti u nulu na 100 i onda isprobati na veca i manja rastojanja. Izgleda da se ne radi o nekom velikom nagibu (sreca).

Kazem ti sve je normalno ne brini javi sutra i slikaj obavezno pozziveli 3

Podunavac

slavisa1205 kaže:

Kod lovačke municije od 8 grama za kalibar 7,62x39 nula je uglavnom na 120 metara. Tako upucanom optikom možeš da se koristiš od 0-150 metara bez nekih korekcija, pošto ostupanje pogodaka nije veće od 4 cm ni u plusu ni u minusu.
Tri prsta 2Kolce

slavisa1205
 Valjda ce biti dovoljna preciznost za lovacke potrebe. Ne bavim se streljastvom pa da mi je potrebna neka ekstremna preciznost, a i ovaj kalibar nije za te stvari.

iveli

slavisa1205
 i54.tinypic.com/2edsjd4.jpg
i56.tinypic.com/2uxu5h1.jpg
i53.tinypic.com/34i396e.jpg

kelt
 Frownpoceo rat. sta kazes? poceo rat. staa? poceo rat pi..a ti materina.ZivioRodjolepa puscica kolega ali steta nije za lov.
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

petar
 [xhide]Prelepa je kolega, vrlo interesantna i nesvakidasnja...B)[/xhide]
Just like old times!

Podunavac
 Ukusi su različiti, al ovo na sve liči osim na lovačku pušku. Sad Bez uvrede ali ja se sa ovim od sramote ne bi u lovištu pojavio. Ovo može da prođe samo na strelištu.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Uy ovu pusku ide i dodatna oprema , kevlarski slemafon, radiostanica, pancir rej dve banke ,magnum cizme,maskirna uniforma, pa dokle bre da se igramo rata, ajde za Rambo filmove ili Svarceneger kul izgled ali za lovSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavisa1205
 Ne koristtim ovaj okvir vec njen standardni od 10 kom u koji stavljam 5 kom kao sto staje i u ostale poluatomate. Sa ovom puskom nisam nista ulovio jer sam je samo jednom nosio u lov. Za lov koristim 8x57.

Kelt,zasto mislis da nije za lov?
Zbog okvira od 20 metaka ili zbog dragunov kundaka?

Sva ova platika me kostala oko 350 jevreja na kucnoj adresi

kelt
 za 350 jevreja mogo si da kupis nov m70 u bilo kom kalibru ili m85 u istom i da nista ne diras u papovku jerbo ona ima svoju namenu korisniju, a kako su ovi sipci Besannavalili mogla bi biti i od bolje koristi Palicaod lovaTrt Milojka
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

slavisa1205
 Sad cu da je prekrstim u m59|66 ab1 Smile
Nije mi zao ni jednog evra. Svesno sam kupovao ove stvari iako sam znao da je necu koristiti u lovu. U pravu si da sam za te pare mogao kupiti nov karabin ili solidnu optiku, ali ne kajem se nijedne sekunde.

Montaza me odusevila. Ostala je na svom mestu posle pucanja i ciscenja (skidanja sa puske). Proveravao juce sa laserom. Krst je u sred tacke na 100 m.
Sa preciznoscu sam zadovoljan Nisam slikao metu ali cu i to uraditi za koji dan.
A sto se tice sipaka Smile ... Kad dodje vreme (ne daj Boze da to iko od nas dozivi) dobicemo adekvatne alatke za tu namenu.

Darkstar
 Imam pitanje jedno za taj body kit za PAP M59/66, dal je potrebna neka posebna dozvola za uvoz istog u srbiju ili ne? Naravno body kit ima samo kundak i nista vise nema mehanickih delova ali sam nesto sumnjicav kad su nasi carinici u pitanju Smile
pozdrav
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Pravilo foruma je da se pre upisa predstavimo u profilu ili u temi "Predstavite se "!
Ako to ne ucinite ,a nastavite sa upisima ,bicete banovani sa foruma!
Srbijalov Admin Tim!

krilas
 A sta velite kolega , za 7,62 x 39, kao kalibar za stetocine i srnecu divljac, za lov na daljinama do 100 m? Pozdrav
Siroma

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,980 posete www.srbijalov.com