Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Češka kombinacija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Češka kombinacija
DarkoZH
 Igle najcesce pucaju kada se okida na prazno,jer kod ZH pusaka igle su u jednom delu konusne tj ima prelaz sa debljeg metala na tenji i kada cekic udari iglu izleti samo tanji deo igledo kraja dok konusni deo udari u celik gde ne moze da prodje i tu dolazi do pucanja igle.
markalovac

Hunter forever
 Sad taj covek kad puca samo po jedan patron u jednu cev i teraj.. Mozda je zbog tog istovremenog okidanja obe cevi doslo i do naduvavanja cevi.

canis aureus

canis aureus kaže:
Takođe u razgovoru sa jednim majstorom puškarom saznao sam da su najproblematičnije udarne igle kod ZH i to okidanje oba obarača zajedno. Vrlo su česti ti kvarovi, po njegovim rečima tj iskustvu.

... dok kod ostalih modela čeških kombinacija nema tih kvarova i mnogo su kvalitetnije a naročito Super Brno koja je No.1B)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Podunavac
 Ne želim da kudim ZH ali to su jedine Češke kombinirke kod koji se često može primetiti da glava ima lufta. Na Tatri nema šanse.
Tri prsta 2Kolce

DarkoZH

Podunavac kaže:
Ne želim da kudim ZH ali to su jedine Češke kombinirke kod koji se često može primetiti da glava ima lufta. Na Tatri nema šanse.

To si u pravu,i taj luft se resi ali posle 20 ispaljenih patrona luft se opet pojavi.
markalovac

I Jevtic

ZH321 kaže:

Podunavac kaže:

To si u pravu,i taj luft se resi ali posle 20 ispaljenih patrona luft se opet pojavi.

kazi nam kako si otklanjao luft mozda mozemo da ti pomognemo

DarkoZH
 Pa meni je to radio jedan majstor jos pre dve godine,ne znam zaista sta je radio ali se luft opet vratio,tako da je ostalo na tome.
markalovac

Sniper Hunter
 Menjaj majstora!Stari

DarkoZH
 Jel zna neko kako se to otklanja,sta se radi uopste???
markalovac

I Jevtic
 Za otklanjanje zazora izmedju glave i cevi mora da se sredjuje donja reza za koju mora majstor da intervenise ali posto joj je gornji deo baskule pokretan u vecini slucajeva desava se da dobija veoma brzo mali zazor koi u vecini slucajeva nesmeta samo nervira lovca pozdrav

Tekst izmenjen na zahtev autora !
Srbijalov Admin Tim!

DarkoZH
 Pa nema mnogo,mada ipak cu prepustiti to majstorima.
markalovac

lovac001
 Daki druze evo me na temi.Ne znam sta da kazem vise.To ko je nasao nece da vrati sigurno.Ostala mi naslonjena na auto na parkingu tako da je sigurno nestala brzinom svetlosti.A ja sam se vratio na parking tek posle 2 sata.Pi__dim vise ne znam dal da batalim i lov i sve ili da kupim drugu pusku i da predjem preko svega ovoga.Jos mi tu pusku poklonio deda.Sad vas malo smori na temi al aj reko da podelim sa nekim

mirko knezevic
 A ako bi se obavestila policija o svemu?! Milsim ne znam nemam pojma nikad u zivotu nisam cuo za ovako nesto,znam da su ljudima krali puske iz takoznavih sobica i podruma,a za ovo ne znam...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

DakiNS

lovac001 kaže:
Daki druze evo me na temi.Ne znam sta da kazem vise.To ko je nasao nece da vrati sigurno.Ostala mi naslonjena na auto na parkingu tako da je sigurno nestala brzinom svetlosti.A ja sam se vratio na parking tek posle 2 sata.Pi__dim vise ne znam dal da batalim i lov i sve ili da kupim drugu pusku i da predjem preko svega ovoga.Jos mi tu pusku poklonio deda.Sad vas malo smori na temi al aj reko da podelim sa nekim
Ajde malo opširnije gde, kada ,kako, u koje vreme?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lovac001
 9.10.__nedelja ujutru u pola sedam parking ispred rode u kragujevcu.ko je iz kga zna gde je..puska mi u futroli naslonjena na auto.a ja ko mlad majmun pozurio da ne zakasnim.i stignem u 7 kod drugara u vikendicu i umesto kao i uvek da "uzmem"pusku ja odem prvo kod njega pa tek onda u 8 provalim da mi nema puske naravno kad sam se vratio nista od puske..sve uredno prijavim odjavim i tako to...to je detaljno

DakiNS
 Kolege Kragujevčani i okolina pročitali ste radi se o bokerici Brno , ako iko bude doznao bilo šta u vezi puške neka javi može i na PP jedino neznam kakva je bila futrola

sheytan
 Pazi, ne zelim da te plashim, ali ako ima ikakvog poshtovanja zakona i sl. od strane drzavnije organa, ti drugu nabavnu dobiti netjesh... Cry

Iskreno se nadam da nisam u pravu! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

lovac001
 futrola maslinasto zelena sa bordo snirom..hvali daki druze

DakiNS
 Ajde oladi malo džavolčiču da nećeš možda da mu kažeš još nešto crnje dosta mu je i njegova muka

DakiNS
 Zamolio sam kolege sa foruma Ribolovci i Vukovi sa Dunava da objave da se puška potražuje, Ima li neko da je član na Loristu da objavi da se puška potražuje

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Brno kombinacija KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 29 02.11.2017. 18:27
Češka zbrojovka-optika OPTIKE I MONTAŽE 6 25.04.2015. 21:25
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,955,655 posete www.srbijalov.com