Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke čeke

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke čeke
Boban
 Sve ceke su posebne na svoj nacin,
sve cestitke na trudu majstora koji su ih gradili naravno i majstorima koji su ih slikali.Grin

BRESTOVAC
 bas su super ceke ovako treba videti u prirodi ima li sta lepse.ovo je po meni lepse od najlepse kuce u dvoristu.lepo je kada se setau prirodi pa vidis svoje remek delo (ceka).svaka cast majstorima a ja kad letos napravim slikacu je pa cemo diskutovati..Grin
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

Lovac Stari
 img683.imageshack.us/img683/3778/p1020448k.jpg
Dan posla za uigrani tandem,mislim montaza i postavka
Dobar pogled.

Lala
 Stari, ko je ovo radio? Baš je profesionalno uradjeno... Rančer je nešto pominjao da će ovih dana da pravi jednu čeku, valjda je nabavio stare bandere za osnovu, pa ćemo možda imati jednu malu radnu akciju, naravno uz kotlić Ukusno

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac Stari

Lala kaže:
Stari, ko je ovo radio? Baš je profesionalno uradjeno... Bravo 2

Ona dvojica sto si ih imao za stolom na strelistu!
Sposobni su oni za takve sitnice.
Dobar pogled.

Lala
 Opaaa Smile
Svaka čast... Obzirom na ukupnu kilažu motažera, nije bio problem podizati ovako nešto Grin Jesi to postavio kod tebe dole?

Lovac Stari

Lala kaže:
Opaaa Smile
Svaka čast... Obzirom na ukupnu kilažu motažera, nije bio problem podizati ovako nešto Grin Jesi to postavio kod tebe dole?

Nije kod mene, Austrija u pitanju!!
Dobar pogled.

Boban
 Nemoze se uporedjivati nasa lovista kao i nase ceke sa cekama u Austriji i drugim zemljama.

Lovac Stari

Boban kaže:
Nemoze se uporedjivati nasa lovista kao i nase ceke sa cekama u Austriji i drugim zemljama.

Mozda nam nije isti zakon?
Zasto Bobane nebismo mi mogli biti kao oni ili da se makar malo ugledamo na njih?
Np barem u tom lovu!
Dobar pogled.

canis aureus
 Ovo je čeka koja sa uspehom, na naše zadovoljstvo(nas korisnika), služi nekih 15+ godina!
Koliko je uspešnih odstrela sa nje bilo?!-ona najbolje zna!!
B)

Boban
 Stari zato sto kod nas i u drugim zemljama nije isti mentalitet ljudi,kod nas svi cekaju na gotovo
samo da se popnu na ceku i pucaju.

BRESTOVAC
 mnogi lovci imaju uslove cak i svoje parcele (njive)gde je idealno da naprave ceke ali lakse im je da idu na ceke drugih ljudi a oni da sede i da pijuckare pivce polako.ja sam protiv toga .vec dve godine koristim ceku od drugara kad odem kuci.i vise necu nego letos kad odem kuci cu da napravim i ja jednu ceku.nije lepo da na tudju muku ti sedis kao gospodin i cekas divljac. u tom slucaju se slazem sa bobanom sto kaze svi bi na gotovo ali nije lepo.No no no
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

canis aureus
 Neznam kako je kod Vas ali kod mene u LD se prave radne akcije u kojima učestvuje većina članova(ko ne izađe plaća u visini dnevnice) te se naprave grupe od po 3-5 lovaca i čeke niču. Znači to je obaveza kao i za pravljenje drugih lovnih objekata!
A dok ima i samostalnih organizovanja od po par lovaca koji prave svoje čeke na po njihovom mišljenju dobrim mestima za odstrel određene vrste divljači i gde uvek oni imaju prvenstvo lova sa tih čeka!
Ima nas 50tak članova a čeka imamo, sasvim dovoljno, za još 20% više
-složnost većine može da pobedi "mentalitet"

Lala
 Canisaureus, svaka čast da ste vi zaguljeni sremci uspeli da se tako složite Smile
Samo 50 članova vas ima? A tereni su extra, koliko sam čuo...

canis aureus
 Lalo, većina je složna a dogovor većine ...!(pa demokratsko društvo bre)
U svakom žitu ima kukolja pa tako i kod nas ali kao što rekoh većina je većina!
Uspevamo da se organizujemo u svakom pogledu pa tako i u pravljenju i popravljanju čeka. Hranilice, solišta, bunari i kaljužišta....
"Sekcija" 50tak članova +počasni +podmladak
TereniHmmm -"svakom svoje najmilije"Yes
-pa čuvamo mi to i održavamo!!Yes Naše je!! Ko će ako nećemo mi sami?!Confused Dal može iko, naše, bolje?!No no no
Eee, ako nas "okupator okupira"...Besan

nenadx
 Nezgodni ovi brdjaniGrin
Dobar pogodak

Igor
 Dosta toga sam pisao o cekama koje smo preko zime pravili napokon i jedna slika postavljene ceke u lovistu. Mogu samo jos da dodam da trenutno Lovacko udruzenje Mika brada iz Svilajnca od ove godine poseduje dvadesetak novih ceka od kojih su 10 iste kao na slici.
Igor priložio:
04.jpg

Budi svoj, samo svoj........

Igor
 Skoro pored svake ceke je napravljena i hranilica ( mislim da ispunjava evropske standarde B) )
Igor priložio:
03.jpg

Budi svoj, samo svoj........

Boban
 Svaka cast za ceku,i na vrlo skriveno mesto.
Samo cete morati da secete ove bagrence kada porastu,i hranilice takodje su ekstra sve pohvale.Bravo 2

nenadx
 Bogami nije to mali broj ceka za jednu sezonu.Svaka cast udruzenju i svima vama.Sto se tice standarda,opet nasa narav,mentalitet,sta li vec.svi sve znamo....Ovo je bar standardizovano,znamo koji materijali su najpogodniji i dugotrajni.Mesto postavljanja odredi najupuceniji.Postoje standardi za mere,najpre zbog stabilnosti,zatim namene i konfiguracije....Evo jednog primera tipske ceke. i48.tinypic.com/6h0oeo.jpg
Dobar pogodak

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovački karabin KARABINI 1745 03.12.2024. 02:19
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,085,571 posete www.srbijalov.com