arnotije kaže:
Ovakve ima i ja, malo mislim da je losa farba pa sam ja moje prelakirao jer su pocele da se ljuste, inace lepo plivaju i jak je materijal i tesko je da se probuse.
Ma nije problem probušiti, redovan trap metak rešava to!
arnotije kaže:
Ovakve ima i ja, malo mislim da je losa farba pa sam ja moje prelakirao jer su pocele da se ljuste, inace lepo plivaju i jak je materijal i tesko je da se probuse.
Ma nije problem probušiti, redovan trap metak rešava to!
Mislio sam da se probuse(ostete) prilikom tanspotra, a ako osines po njima nema im spasa;), mada ja moje vezujem knapom za obali tako da i ako se probuse, izvucem super lepak i cao samo pa patkama.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
Stiglo danas lokeri sa krilima na vetar imitacija divlje patke u sletanju 2 kom ali na jednom fale noge,mada nisu toliko bitne ko jos gleda patki noge
stap iz 3 nastavka za pobijanje u zemlju
cena 16,14 chf po komadu
Kako nisu vazne nogice??? Pa stariji lovci kazu ne pucaj dk joj ne vidis nogice tako da
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
Kolege, pronasao sam neki italijanski sajt sa raznoraznim lokerima. Imaju sve i svasta. Pogledajte http://www.sportplast-decoys.com
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Hunter_lovac Offline
· 12.12.2023. 23:19
Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?