Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Sniper Hunter
 Pozdrav Kolega Zikice i dobro dosao na forum lepi radovi jedno pitanje posle Knickog jezera na magistralnom putu za Cacak sa desne strane ima reklamna tabla koja pokazuje i put za radnju ,tabla je u obliku puske da nije to za tvoju radnju? Video sam to pa kad si spomenuo Knic ja sam se setio pozzziveli 3

Zikica
 Evo i slike!!!
Zikica priložio:
a_63.jpg

alex
 Ja sam to radio na praksi izradu kundaka za karabine nije tesko toliko a i gledao sam nekoliko puta kako se prave gravure e to je malo zzzaajjjeebbbaaaannnooo
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Zikica
 Ne to nije putokaz za moju radnju, ja se nalazim na izlasku iz Knica prvi put sa leve strane, za vise informacija mozete me pozvati na 064/2646400

Sniper Hunter
 Ok hvala kolega u avgustu mesecu idem u tom pravcu pa se mozda vidimoiveli 3

canis aureus

Sniper Hunter kaže:
Kolega SUMO jer mozes da postavis sliku tog kundaka sa ziskom da vidimo jer me bas cudi to od Bobana posto ga dobro poznajem a ti si prvi kog sam cuo da se zali na njegov rad a ima nas jos ovde na forumu koji smo radili kundake kod njega.iveli 3

Takođe bih voleo to da vidim!
Zagledam svoj kundak što mi je Boban radio i nemam zamerkeConfused i dalje mogu samo da hvalim majstora jer video sam dosta njegovih radova a sad prvi put čujem da je neko nezadovoljan

Sniper Hunter
 Uradio mi je 4 kundaka i nisam nasao zamerku sto rece kolega canis zagledavao sam ih sa svih strana odvajao ih od puske da ih vidim iznutra nisam nista primetio da nije na mestu a najvaznije je da mi leze a sare i ostalo to je manje bitno ,bitno je da puska pada na oko i optiku sa njima bar meni???
Sacekajmo da vidimo slike od kolege SUMA pa da prodiskutujemoiveli 3

PS:ovo je zadnji uradjen kod njega
i56.tinypic.com/dma8i0.jpg

i53.tinypic.com/23r9x0z.jpg

Podunavac
 Auuu Hunter koliku ti rupu imaš na kundaku. Pa ovo su grickali dabrovi. Grin
Tri prsta 2Kolce

SUMO
 Ljudi,
o ukusima se ne raspravlja zaista. Ako hvalite nesto, pogledajte ostalo. Uporedite, poznata imena, radove....
I dalje tvrdim da je Zikica u klasi srednjih sa cenom jedan od najboljih izbora iako ga nisam video nikad u zivotu.
Uslikacu specijalno za vas rad nesumljivo dobrog momka Bobana, a dalje necu komentarisati zaista.

ps
ko je dokon da mu posaljem mailom slike kundaka
pa da postira ovde. Cisto da se vidi razlika nebo/zemlja.

Sniper Hunter

SUMO kaže:
Ljudi,
o ukusima se ne raspravlja zaista. Ako hvalite nesto, pogledajte ostalo. Uporedite, poznata imena, radove....
I dalje tvrdim da je Zikica u klasi srednjih sa cenom jedan od najboljih izbora iako ga nisam video nikad u zivotu.
Uslikacu specijalno za vas rad nesumljivo dobrog momka Bobana, a dalje necu komentarisati zaista.

ps
ko je dokon da mu posaljem mailom slike kundaka
pa da postira ovde. Cisto da se vidi razlika nebo/zemlja.

Kolega Sumo niko nije tvrdio nista protiv Zikice i njegovih radova samo sam trazio da potkrepis tvoje tvrdnje slikom kundaka koji je napadnut ziskom a koji je Bobnov rad ,a to si ti tvrdio i niko nije dokon da bi postavljao slike umesto tebe znaci red bi bio da ih ti postavis ne branim nikog ni Bobana, samo sam izneo moje misljenje koje sam potkrepio slikom a ako bude i negativnih utisaka o Bobanovim radovima sigurno je da cu da ih komentarisem i postavim slike da svi vide iako nisam dokon,
jer smatram da smo ovde radi zajednicke pasije a to je lov i oruzije i da treba da se razmene iskustva pozitivna ili negativna jer ako platimo da nam se odradi kundak smatram da imamo i pravo da kritikujemo bilo to pozitivno ili negativno, svidjalo se to nekom ili ne ali isto tako volim kada su kritike argumentovane!iveli 3

SUMO
 Mozda je nesporazum - postoje i drugi majstori.
Prosto sam fasciniran kad vidim sta je za druge lepo.
Dobices slike koliko sutra.

SUMO
 Inace,
ovako izgleda zavrsna faza vrhunskog majstora i jos boljeg drveta.
U Srbiji naravno.

Sniper Hunter

SUMO kaže:
Mozda je nesporazum - postoje i drugi majstori.
Prosto sam fasciniran kad vidim sta je za druge lepo.
Dobices slike koliko sutra.

Kolega o ukusima se ne raspravlja ono sto se vama ne svidja drugima je mozda dobro i o tome nebih polemisao ,a svi znamo da postoje razliciti cenovni razredi drveta za kundake ali svako po svom ukusu a bogami i dzepu bitna je funkcionalnost kundaka a tu se vidi majstor lep kundak na oko ne znaci da je i dobar kundakiveli 3
PS. Cekamo slike!

Sniper Hunter

Podunavac kaže:

Nisu dabrovi kod nas zizak je OOOVVVOOOLLLIIIKKKIIIIIIISmeko

Nenad000

Sniper Hunter kaže:

Podunavac kaže:

u koliki ti je palac kad kundak ima onoliku rupu,pa sad vidim neki modeli su preuzeli ovaj takmicarski kundak mada koliko lezi neznam ,verovatno da pomaze cim ga ima u seriskoj proizvodji.
Kolce,S R B I J A

Sniper Hunter

Nenad000 kaže:

Sniper Hunter kaže:

Podunavac kaže:

u koliki ti je palac kad kundak ima onoliku rupu,pa sad vidim neki modeli su preuzeli ovaj takmicarski kundak mada koliko lezi neznam ,verovatno da pomaze cim ga ima u seriskoj proizvodji.

Ni kundak ni karabin nije iz serijske proizvodnje i nije skroz zavrsen ali bice dace BogSmile

Neca92
 Danas sam kupio "Kalibar''! Ima clanak o Bobanu iz Uzica na dve strane, a takodje ima lep tekst naseg kolege SUMO! Lepa prica, lepo i vredno iskustvo, lepe slike! Svaka cast za odstrel onog jelena! Bravo 2 B)
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Jank
 Snipere zanimljivi kundaci, meni se lično sviđaju ove šare u drvetu lepo je za videti....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

kelt
 danas mi je kolega sumo poslao mejl sa slikama njegovog kundaka ostao sam bez texta steta sto ne znam kako da ih prebacim Frownna portal pokusavam ceo dan ali nista
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Jer poslao slike onog sto ga je napao zizak?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,807 posete www.srbijalov.com