Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sbirolino, Sbirulino, Bombarda, tehnika pecanja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sbirolino, Sbirulino, Bombarda, tehnika pecanja
chaki

Sniper Hunter kaže:

chaki kaže:
Ma salim se samo napred pecaj i koristi tih 7 dana maximalno vidis kakvih kalifa tu ima. Neki vobler sa malo jacom vibracijom i udri po njoj.
Ako imas vobler domace proizvodnje KRUNDZA stavi njega i ne sekiraj se sama se kaci.

Sedni da ne padnes sta cu ti sada reci ,zabranili varalice i leptire voblere i kasike smes samo sa jednom udicom i mamcem ,varalice zabranjene ,zato sto su ubitacne i onda ovi stariji clanovi dedice od 70-80godina nece nista da upecaju Grin tako da svi imaju podjednake sanse Grin

Jel sme na varalicu ili ne sme jeli to isto jezero kao pre neki dan.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sniper Hunter

chaki kaže:

Sniper Hunter kaže:

chaki kaže:
Ma salim se samo napred pecaj i koristi tih 7 dana maximalno vidis kakvih kalifa tu ima. Neki vobler sa malo jacom vibracijom i udri po njoj.
Ako imas vobler domace proizvodnje KRUNDZA stavi njega i ne sekiraj se sama se kaci.

Sedni da ne padnes sta cu ti sada reci ,zabranili varalice i leptire voblere i kasike smes samo sa jednom udicom i mamcem ,varalice zabranjene ,zato sto su ubitacne i onda ovi stariji clanovi dedice od 70-80godina nece nista da upecaju Grin tako da svi imaju podjednake sanse Grin

Jel sme na varalicu ili ne sme jeli to isto jezero kao pre neki dan.

kao i pre neki dan na jezeru koje je sekcija iznajmila na nedelju dana ne sme varalica ,inace na ostalima sme

Sniper Hunter
 Kao i svake godine početkom aprila ribolovačka sekcija organizuje zajednički ribolov na jezeru ,i povodom toga jezero se poribljava sa 500kg pastrmke kalifornijske ,komadi su od 600g do 4 kg ,zabranjena je varalica dozvoljeno je štap sa jednom udicom ,ja pecam bombardom ,u prepodnevnom terminu od 8-11h je pecanje organizovano na mestima koja su numerisana i mesta se menjaju svakih 10 min sa pauzom od 30min između dve serije od 4x10min ,bilo je 95 učesnika od 100 prijavljenih ,prvi deo sam završio sa 7 komada pastrmki ukupne težine od 4.kg i 650g.bio sam negde na 6-7 mestu u plasmanu,bilo bi bolje ali nisam uspeo da upecam ni jednu veću ,slabo su radile ,a i vreme je vrlo kratko po broju da je malo i nervoza u pitanju i manjak koncentracije tako da sam imao i 4 otkačinjanja i 3 promašaja Grin ,za vreme pauze za ručak došao sam do kuće jel nisam poneo frižider samnom da odložim ribu ,vratio se oko 13,30h ,posle podne je bilo slobodno pecanje sa ograničenjem na 4komada ,tih 4 kom sam upecao sa mesta koje je bilo u trsci ,i bio sam u vodi preko kolena ,jedina mogućnost da se zabaci ,a da se ne mrsi sa ostalim učesnicima koji su se načičkali u velikom broju gde se videlo jato riba ,koje je kružilo,u svakom slučaju zadovoljan sam sa 11 komada pastrmki koje sam isfiletirao.
i40.tinypic.com/15hdc2f.jpg

i39.tinypic.com/34h6l40.jpg

i43.tinypic.com/33c9jk9.jpg
Na lice mesta je bila organizovana kantina ,sa pićem i doručkom i ručkom.

i44.tinypic.com/sb4zcx.jpg

ovako je bilo u ćošku jezera gde su bile pastrmke(klikaj za veću)
i39.tinypic.com/ibayiu.jpg

i39.tinypic.com/10n6tr5.jpg

i41.tinypic.com/f399px.jpg
popodnevni ulov
interesantna scena plovak i veća pastrmka se sunča ispod plovkaGrin
i42.tinypic.com/hu2bfn.jpg
to je to za danas Grin, sutra imam slobodan dan ,biće manja gužva pokušaću neku veću da privedem obaliiveli

Sniper Hunter
 Kao što rekoh u predhodnom postu privedena obali Grin

3kg 250g i 59 cm

i41.tinypic.com/zkmqtx.jpg

i još 7 manjih ukupno 7,5 kg danas

duskov
 Svaka čast!

kelt
 bravo majstoreB)
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Kile_
 Dejo svaka cast!skidma kapu! Bravo 2iveli
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Hvala momci ,bilo je lepo pecanje ovih 2 dana ,ali predosećam da neće biti skoro ovako,sneg se naglo topi na Alpima,reke porasle zamućene ,temperatura raste ,a to je dobro za livenje sačmeGrin,tako da će narednih vikenda posle Uskršnjih praznika slobodno vreme biti posvećeno livenju olova ,čeka me oko 1200kg poluga koje treba preraditi u sačmuGrin,tako da će svaki vikend biti radan.

chaki
 jel 3 u red bilo ili Kugla hehee za ovu pastrmku 
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Jank
 Snipere, bravo ala si je upeco.....prizor sa predhodnih slika je fascinantan....U daljini sneg po planinama a ti u kratkim rukavima....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

chaki kaže:
jel 3 u red bilo ili Kugla hehee za ovu pastrmku

Ma jok dve kugle vezane sajlomB)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Bila je BOMBArda Grinod 15g koja tone za 1,5g dužina predveza oko 120cm prečnika 0,16 štap shimano catana traut dužine 4,2o mašinica stradic namotana najlonom 0,18 i mamac berkly imitacija medenog crvića (sa gliterima ,šljokicama) rotirajuća montaža na udici catana br 6.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,509 posete www.srbijalov.com