Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Browning

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Browning
Lovac Marko
 kolega Nikola koji je kalibar i kako ste zadovoljni Browing Bar-om
Lovac Marko

Nikola Dodig
 Marko , kalibar je 3006 jer nije bili drugog izbora, a puskom sam zadovoljan samo njenim ljepim izgledom, hocu da kazem da je jos nisam probao jer sam je kupio tek pre nekoliko dana, a jos nisam dobio oruzni list za nju pa ne mogu da kupim municiju, kada je probam ostavicu svoje utiske...

Sniper Hunter
 Kolega Nikola čestitke za nabavku karabina i da što pre isprobaš i napiši malo utiske iveli

Lovac Marko
 ok kolega gde si je kupio i koja je cena ako se sme znati i ja ocu da nabavim ili browing ili beneli ali kalibar 308w mada kod nas je tesko naci taj kalibar za PA
Lovac Marko

Brka bez brkova
 308win nije bas najbolji izbor za pouautomate,bolje uzmi 30-06.poznato je da se kod PA gubi malo energije na rad zatvaraca

Podunavac
 Gubitak energije kod PA je minimalan, ustvari zanemariv. Kalibar 308 Win. je odličan za PA iz dva razloga. Prvi je kraća čaura i samim tim kraći (i brži) hod zatvarača. Drugi je veoma blag trzaj i mali odskok oružja, što znači brži i precizniji sledeći hitac. Odličan izbor kalibra za PA i ne treba ništa bolje. Za pogonski lov na pokrivenom terenu samo što teže zrno.
Tri prsta 2Kolce

Nikola Dodig
 Kolega bez brkova ja mislim da su to ciste gluposti, a s druge strane i teoretski sa a i prakticno potkovan sto se toga tice kroz svoje zanimanje i citanje a jednim djelom kroz svoje obrazovanje. Prvo svi mi koji imamo Pa gadjamo recimo najdalje negdje do 200 i vise metara i ti je njegova energija tj . metka ispaljenog iz njega sasvim dovoljna za odstrel, vazno je dobro pogoditi, da se radi o nekim long range disiplinama mozda bih i rekao bbolje uzmi obrtnocepni ali ovako smatram da to ne igra neku ulogu... A sto se tice kalibra 308w on je gotovo identican po energiji koju daje, a precizniji je i manji bi bio hod zatvaraca a samim tim i trzaja i da sam mogao kupio bih ga i ja ali vijerovatno bih onda morao da biram neku premium municiju koja ce da obori vepra, ali sve u svemi ja sam zadovoljanm sa ovim sada jos samo da docekam sezonu.
Karabin sam kupio U Banja Luci kod Jacimovica. Bio sam malo skeptican u vezi puske ali cim sam dosao kuci registrovao sam pusku USPJESNO na Browningovoj oficijalnoj stranci sto valjda znaci da je puska validna ili da nije neka podvala, otkud znam, jer koliko znam oni nemaju svojih dilera u Bosni...

Nikola Dodig
 Kolega Podunavac nisam vidjeo da si ti vec dao odgovor u vezi kalibra, ali nema veze.....

Podunavac
 Desi se nekad da se kuca u isto vreme pa ispadne sličan upis. Ne sekiraj se.Bye
Tri prsta 2Kolce

Marko_1986
 Zna li neko nesto o Browning Maral-u?
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

dzudzubajac
 i.imgur.com/k8fjkxt.jpg

Nov BAR i pogledajte kako izgleda kruna cevi.
Koliko ovo može da utiče na sliku pogodaka, da li da se reklamira ili da se proba?
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

kolega_LOVEc
 [xhide]Probaj da postavis pitanje ovde, valjda ces lakse dobiti pravi odgovor.
https://www.facebook.com/BrowningEurope/
http://www.browning.com/support/conta...ntact.html
[/url][/xhide]
Vim vi repellere licet

kolega_LOVEc
 [xhide]Zanimljivosti:Smile

Browning firearms have been traditionally made in locations world-wide. John M. Browning's first rifle, the Single Shot, was made in Ogden, Utah.
The next guns carrying the Browning name were made in Belgium. This continued for many decades. This was the result of John M. Browning's lasting relationship
with Fabrique Nationale, in Herstal, Belgium. Most Browning guns were made in Belgium by F.N. until the mid '70s when some production was shifted to Miroku in Japan.
Today's Browning firearms are made in either Belgium, Portugal, Japan or in the United States. With some exceptions this is the breakout:

Browning Firearm Manufacturers

Belgium
Superposed

Belgium (assembled in Portugal)
Semi-Automatic 12 and 20 ga. shotguns, Hi-Power Pistol, FN Pistols, BAR , BAR ShortTrac / LongTrac and Maral.

Japan
B425, B525, B725, Light Weight and Lightning BLR, A-Bolt II, X-Bolt, T-Bolt, BL-22 Rifle, Auto-22 Rifle.

United States
Buck Mark Pistols and rifles, Pro-9, Pro-40 and the BDM Pistols

The tradition of making Browning sporting firearms overseas was started with John M. Browning's Auto-5 semi-automatic
shotgun design being produced by Fabrique Nationale in Belgium. Production on many of the models made in Belgium shifted
to Miroku in Japan in the mid-70's due to significant cost increases in Belgium.

We at Browning consider ourselves a worldwide company. We are proud of our tradition of producing
the world's best firearms at the worlds best factories -- where ever they be.[/xhide]
Vim vi repellere licet

Brka bez brkova
 Obrati se direktno proizvodjacu,posalji sliku i fiskalni racun,mislim da ces brze dobiti odgovor,a ovi nasi trgovci po usima.Svasta nam oni prodaju

mrwa22250

dzudzubajac kaže:

i.imgur.com/k8fjkxt.jpg

Nov BAR i pogledajte kako izgleda kruna cevi.
Koliko ovo može da utiče na sliku pogodaka, da li da se reklamira ili da se proba?

Ma kakvi da se proba,da im se vrati pod hitno.Kad treba da se pljune domaci proizvodjac svi u glas a na ovo sranye niko ni rec.Obrada krune ko da je radilo dete u predskolskom,busilicom iz ruke.Cak i da ima grupu ja bi im se zahvalio i kupio Benelli-ja jer jedna ozbiljna fabrika ne sme da pusti ovakav krsh u prodajuNo no no
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

tomo vrbas
 Ovde se vidi je je puska probana posle obrade usta cevi i verovatno je postigla neku zadovoljavajucu grupu pa je izbrunirana i pustena u promet.Ja da je moja ja bi im je vratio!

dzudzubajac
 eh

https://www.faceb...mp;theater

to je slika BAR mk3 na oficijelnoj FB stranici browninga
ima isti takav finiš ko i ova kumova...

Pisali smo browningu, da se oni lepo izjasne pa ćemo videti šta ćemo dalje.
U svakom slučaju MUP sad ne izdaje nabavne pa ne može da se odradi zamena kod prodavca, jedino da uzmemo pare nazad Smile
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

ssekir75
 mislim da za zamenu oružja u fabričkoj garanciji ne ide ponovna nabavka, već samo ponovo vađenje oružnog lista.

da je ovo zasRava uradila, ili ne daj bože rusi, joooj majko ali bi bilo pljuvačine i serendanja...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

stojkuki
 Ma to treba vratiti ali pod obavezno, ...

Igman
 Pozdrav kolege lovci i strijelci. Zamolio bih Vas za pomoc oko izbaro, ČZ 550LUX ili Browning abolt 3? Sve sugestije su dobro došle. Samo da napomenem browning nema mehanicke nisane i ima polimerski kundak pa cak i obarac...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Benelli Argo ili Browning Bar u Kalibru 30-06 KARABINI 68 12.10.2015. 16:39
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Browning BLR KARABINI 7 30.09.2011. 18:02
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,118,024 posete www.srbijalov.com