Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomati ili dvocevke?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomati ili dvocevke?
Voganjac
 Nemoze biti protiv avionski malo je nerealno poredjenje,jedna PA u kalibru 20/70 je predivna puska i nije nikakav TOP ili sta ja znam kako se sve naziva na forumu,svako ima takvu pusku kakvu voli i mislim da je najbolje da i tako ostane ja licno nekudim neku polozaru ili bokericu svaka je lepa na svoj nacin i u necijim ocima tako da je u mojim samo PA....Drugarski pozdrav i dobar pogled
Voganjac

PEZ

Voganjac kaže:
svako ima takvu pusku kakvu voli i mislim da je najbolje da i tako ostane ja licno nekudim neku polozaru ili bokericu svaka je lepa na svoj nacin i u necijim ocima tako da je u mojim samo PA....Drugarski pozdrav i dobar pogled

OdobrenoBravo 2
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

ssekir75
 hehehe, a kad neki tamo zapucaju po guskama sa magnum dzebanom, imam osecaj ko da praga bije Smile a ja posteni varalicar, mogu samo da zalegam Smile

salu na stranu, neka ti je druze i nek te dobro sluzi. malopre sam iso sa drugom, gleda neku zastavinu hamerles, pa mi je taj covek dao da pogledam mp153. odlicna sprava, kvalitetno napravljena, ali cini mi se da mi ne lezi bas najbolje.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Voganjac
 Hvala kolega,,,stvar ukusa,,,!!!;)
Voganjac

Josev
 Kolege ja kao mlad lovac jos nemogu da odlucim sta da uzmem dali ovaj popularni ruski top ili ruska bokerica IZ-27 sad ovako na ovo sam svidzaju mi se bokerice a ipak nekako ovaj top mi na srcu lezi neznam stvarno dajte neko predlog neku bokericu ili PA. Prolistao sam ovu temu i vidim da svi imaju taj problem bokerica ili PA.
marka fazan

nidzamotocross
 Po cemu je to top? Po cemu je on superiorniji od ostalih PA? Moje misljenje je da 153 - NE. 155 opet nekako i to samo verzija sa plasticnim kundakom. Nove dvajes sedmice se takodje nisu pokazale, ako vec to zelis probaj da nadjes neku starije proizvodnje, polovnu u dobrom stanju. Sad mimo ovoga svega zavisi koliko para si spreman da das za pusku.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

sheytan

Josev kaže:
Kolege ja kao mlad lovac jos nemogu da odlucim sta da uzmem dali ovaj popularni ruski top ili ruska bokerica IZ-27 sad ovako na ovo sam svidzaju mi se bokerice a ipak nekako ovaj top mi na srcu lezi neznam stvarno dajte neko predlog neku bokericu ili PA. Prolistao sam ovu temu i vidim da svi imaju taj problem bokerica ili PA.

IŽ27, DVA obarača, mobil čok, 12cal... Za sve ima razlog, ako ti nije jasno, napisaću...
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter

nidzamotocross kaže:
Po cemu je to top? Po cemu je on superiorniji od ostalih PA? Moje misljenje je da 153 - NE. 155 opet nekako i to samo verzija sa plasticnim kundakom. Nove dvajes sedmice se takodje nisu pokazale, ako vec to zelis probaj da nadjes neku starije proizvodnje, polovnu u dobrom stanju. Sad mimo ovoga svega zavisi koliko para si spreman da das za pusku.

A sto se nove 27 nisu pokazale ?? Pojasni malo to ,zasto tako volite da generalizujete stvari ,jesu mozda slabijeg finisa nego stare ali u nicemu drugome ne zaostaju ,ja imam u cal 16 i u 12/76 obe sa jednom obaracom ,i nikakvih problema do sada ....

SashaM
 Ne znam da li su se nove iz27 pokazale ili ne ali svaka koju sam gledao po Beogradskim prodavnicama je imala rđu na glavi - doslovno svaka. Mogu samo da pretpostavim šta je unutar glave Hmmm

sheytan
 ^ OK, nek si uzne sa nehrđajuću vuglu! Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Josev
 Nidzo za topa sam napisao tako jer sam tako procitao tu nege a inace puskica ko puskica svi su skoro negde iste sta znam ja bi uzeo PA jer vec imamo ovaj tata ima polozaru ujak isto on sad oce da to pokloni na tata ii ja bbi bas zato uzeo PA ali nekako i bokerice mi se svidjaju oduvek sam hteo IZ -27 sa dva obaraca ipromenlive cokove i naravno 12 cal e sad za para ja bi dao 600 j 700 pai 800 eurike ajde predlozite neke puskice sa te cene. Cika Sheytan ja bi uzeo bas to
ali nekako tata me tu premisluje kazi uzmi sebe jedan PA pa neznam bice dileme
marka fazan

nebojsa1
 Ako tata tako kaze, ja ne bih imao dilemu!;)
Hrana na usta ulazi!
Ko jede ne boji se gladi...

nidzamotocross
 Druze Sniper, bas to sto je lutrija da li ce se pogoditi dobra je ono sto me odbija od njih. To nije greska Baikala, to je namerna greska nasih uvoznika. Gledao sam sa krivom sinom, sa losim brunirom, obradjenost spoljnih povrsina nula. Sve zbog toga sto se uvozi skartirana roba na koju se ne placaju toliki porezi, itd.. (iz pouzdanih izvora znam da je tako) Inace model kao model je sasvim korektan za te pare. Malo jesam generalizovao ali stvarno postaje lutrija, kupovina ove puske. Smile
Inace iako imam PA, izmedju ova dva izbora biram IZ 27, promenljivi cokovi i dva obaraca. Kalibar po ukusu. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

lisac

sheytan kaže:
^ OK, nek si uzne sa nehrđajuću vuglu! Odobreno
GrinSmeko
Vladan

stojkuki
 Od ruskinja naj bolje bolim .... Plavuše ....

ssekir75

Josev kaže:
Nidzo za topa sam napisao tako jer sam tako procitao tu nege a inace puskica ko puskica svi su skoro negde iste sta znam ja bi uzeo PA jer vec imamo ovaj tata ima polozaru ujak isto on sad oce da to pokloni na tata ii ja bbi bas zato uzeo PA ali nekako i bokerice mi se svidjaju oduvek sam hteo IZ -27 sa dva obaraca ipromenlive cokove i naravno 12 cal e sad za para ja bi dao 600 j 700 pai 800 eurike ajde predlozite neke puskice sa te cene. Cika Sheytan ja bi uzeo bas to
ali nekako tata me tu premisluje kazi uzmi sebe jedan PA pa neznam bice dileme

ovako: ako tatkoti ima položaru, i još jednu će da dobije, znači da imaš rešen problem dvocevke. ne znam kako je u makedoniji, ali kod nas ako imaš oružni list za neku vrstu oružja (u ovom slučaju sačmaricu) možeš da nosiš bilo čije oružje. ako je i kod vas tako, kupi sebi PA koji ti leži i onda imaš pokriveno sve. a ako makarondžije nisu doakali 153ki neće niko. još uvek se niko drugi nije usudio da uradi onaj test. tolko o njemu.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

canis aureus

SashaM kaže:
Ne znam da li su se nove iz27 pokazale ili ne ali svaka koju sam gledao po Beogradskim prodavnicama je imala rđu na glavi - doslovno svaka. Mogu samo da pretpostavim šta je unutar glave Hmmm

Nemo da preDpostavljaš no priupitaj kolegu SniperHa kolk'o rđe unutar vugle(baskule) ima! Confused
to što si vid'o izvana to nije "ništa" ...! Shock
Jes, ne treba generalizovati ALI tebra što je mLogo mLogo je ... zato što dalje to bolje ... a za 600-700-800 jura ima da se pronađe prilično bolja tandžara od navedenih polufabrikata Chut
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 ^ Ali polovna! Smile

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

-ANUBIS-
 [xhide]Kupi si ti tebi jedan PA i nebri brigu ne kaze tatko to bezveze ima pravo pored dve polozare ide samo jos PA i u kompletu si a 153 bez obzira na malo losu estetiku odlicna puskica cak vise da kazem predobra za odnos cene i kvaliteta kratko "nepreje..va"[/xhide]

canis aureus

sheytan kaže:
^ Ali polovna! Smile

Pa?!?
I te polovne mogu biti mLooogooo bolje od ovija novih Yes
... sJećaš li se kak'u je Suhlovku kolega nemeza pazariJo za male pare?
sJećaš li se kak'u je IŽovku položarq kolega 270 pazariJo?
sJećaš li se mojNe BeretLe koju si vid'o onomad?
a imaćeš prilJiku da vidiš i IŽovku(54) što pazarih ...
da ne nabrajam više ... lepih i očuvanih Sulovki ima za te pare, Merkela, Beretta, Zbrojovki ...
pa će upoređujemo do mile volje sa ove nove polufabrikate ;)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,138,669 posete www.srbijalov.com