Nezadovoljan državnom birokratijom koja ne dopušta odstrel vukova koji mu kolju krave slovenski stočar Jure Zidar razmišlja da celu stvar preda Evropskom sudu za ljudska prava...
Ne mogu da verujem da se stalno ponavlja jedno te isto. Pucao na šuškanje a nije video o čemu se radi. Pa sve i da je bila neka divlja zver u šta je nišanio? Šta je uopšte mislio? Pravi lovci ne pucaju ni na divljač koja je delimično zaklonjena i ne vide se dobro vitalne zone a ne ovako na pamet.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sniper Hunter nije medijska ličnost samo u Srbiji, nego i u Hrvatskoj. Firma koja prodaje opremu za punjenje lovačkih patrona je koristila njegov snimak sa You tube za promociju svojih proizvoda na internetu. Šta će čovek kad je majstor.
Ima i jedan interesantan tekst o izboru univerzalnog kalibra. Pošto je to česta dilema kod naših lovaca bilo bi korisno da ga pročitaju pre kupovine karabina.
Ma, kakav Bora Otić, Dule Knežić i ostali JEREMIJA je Zakon.
Tako se piše o rukovodstvu LSV -a.
Samo su se malo na slikama olinjali. VLG Presssss.
Zanimljivo je da su svi nazovi strucni textovi "Resavska skola"ponovljeni po po ko zna koji put,pocev od jelena pa do texta o stenjenju.
Pogotovo je degutantan text o sirenju i rasprostanjenosti sakala koji je dobrano zastareo za nekih 15 god i nema blage veze sa stanjem na terenu koje je vise nego zabrinjavajuce.
Jedina svetla tacka u celokupnomk izdanju je osvrt na Snajperove majstorije samo me zanima zasto nema intervjua i dali je Snajper dozvolio objavljivanje njegovih slika jer mi se cini da su slike maznute sa nekog sajta.
Sve u svemu slaba ocena.
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
Cadara kaže:
Sad baš gledam Lovački glasnik i moj tekst o lovu divljih svinja je izašao.
Pročitao sam taj tekst, Cadara, dobro napisano, svaka čast, i korisno.
Malo mi samo krivo što nešto slično nisi napisao ovde na forumu, nije da sam ljubomoran, nek i u VLG izadje nešto pametno, ali mislim da Srbijalov ima daleko više čitalaca...
Što se bata Snipera tiče, njega, njegov rad, slike, video snimke i tekstove već toliko eksploatišu po raznim forumima i novinama, da je to sramota. A skoro sam siguran da za 80% toga niko nije ni pitao Snipera da li može da koristi njegov materijal, a kamoli da je neko našao za shodno da barem navede izvor odakle mažnjavaju slike i tekst!
Uostalom, Sniper će bolje znati da kaže o tome neku, ako bude hteo!
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?