Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Sremac75
 Dobar policajac.....loš policajac......ali na kraju oba tukuPalica
.....provereno!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 A ja se taman bio ponadao nešto, kad ono CVRC!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 pa kad je kod krštenja lovačkog glasnika bolje da ga tako krste nego da dobije ime kao DOO*Vojvodjanski lovac*Kolce
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 ..menjaju se instrumenti, menjaju se i svirači, ALI MUZIKA UVEK OSTAJE ISTA!!!SadFrown ... ili što reče naš narod..VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA!!!...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

apinest

Lala kaže:
Eto, posle mesec i po dana, ja napisah nešto o LSV. Nadam se da mi ton nije bio preoštar?

Deda Lalo, jesi li to ti?!? ROFL

Indjijanac
 ma reče mi jedan čovek a ja nisam mogao da verujem kako je VL dobio ime,tako se pre izvesnog vremena zvala kafana,sadašnja vinoteka u komšiluku LSV-a
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

apinest kaže:

Lala kaže:
Eto, posle mesec i po dana, ja napisah nešto o LSV. Nadam se da mi ton nije bio preoštar?

Deda Lalo, jesi li to ti?!? ROFL

Jeste, ja sam, derane! GrinStari
Vidiš da sam se profinio u medjuvremenu, pokušavam na finoću!Iznenadjen
A ti omladinac, od celog onolikog upisa baš ovu rečenicu citiraš, 'lebarnik ti tvoj!No no noGrin

Sremac75
 Piškać je i dalje predesednik komisije za streljaštvo!!!!!!
Lovci u BP se i dalje šikaniraju!!!!
Hmmm

A savez i dalje ćuti povodom svega!
Srbijalov Admin Tim

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

stane
 Samo im se ti Lalo izvini zbog ostrih reci.
U tom savezu za koji napisah da je davno privatizovan i stavljen u funkciju grupice ljudi na celu sa bivsim da mu ne pominjem ni ime, ni ne moze nista da se desava, bar ne nesto u interese sirokih lovackih masa. Tamosnja desavanja i napori su usmereni na to da se oni sto bolje snadju i ugrabe sto bolji kolac u ovoj otimacini koja je pocela i u segmentu naseg drustva koji se zove lovstvo.
A kako su se tu namestili i kako je to bivsi organizovao i iskordinirao primer je kakvih ni na Siciliji nema. Svaka cast majstore.

Lala
 Pa, Stane, ja barem nešto napišem, i to vrlo konkretno, pratim dešavanja koliko mogu, tražim informacije i formalnim i neformalnim kanalima, komentarišem dogadjaje, na ovaj ili onaj način, neki put oštro, neki put manje oštro, neki put nešto pozdravim, itd. Svi ostali čekate da ja nešto napišem, pročitate i uglavnom odćutite, a ti umesto da komentarišeš dogadjaj, komentarišeš mene? Hmmm
Ne sećam se da je neko drugi ovde postavio informaciju neku, o radu LSV? Čast izuzecima! Velika većina kao da se boji nečega, nemam pojma ni čega ni koga? A da ne pominjem da skoro niko nije napisao šta bi to u LSV trebalo uraditi, odnosno, na koji bolji način. E to se zove konstruktivna kritika, kad tako napišeš! Ja sam barem probao, i još par ljudi, a ostali? Čak mislim da me više cene i u LSV i medju članovima foruma, baš zbog otvorenosti. Ne verujem da me baš nešto jako vole, ali čim prate šta se radi ovde, verovatno da misle da to nešto i vredi.
Meni je debelo bilo zamereno od svih sa kojima sam imao kontakt u LSV, da sam preoštar u upisima, sa Beukovićem je bila vrlo žustra rasprava oko toga, sa ostalima staloženija; čak mi je i deo članova našeg foruma to isto rekao, da umem da preteram sa oštrinom. Pa reko' hajde malo da probamo mirnije, možda bude korisnije za lovstvo.
U kontaktima sa nekoliko ljudi iz LSV zadnjih par meseci mi je rečeno da se radi na promenama na bolje, da će biti ovo i ono, da će... i rečeno mi je da im je potrebno vremena, što je meni ličilo na normalan stav i rezonovanje, pa sam 'spustio loptu', nisam hteo da nam posle neko prišije da miniramo LSV i novo rukovodstvo, to mi nikad nije ni bila namera. Mada, čujem da mi se prišiva iz najvišeg dela rukovodstva tako nešto (da mislim da nam ne treba savez, tj. citiram: 'Lala napisao u upisu, koji će nam k***c savez'!?), pa evo da se direktno ogradim od takvih podmetanja: već sam ranije napisao da je savez potreban lovcima, ali ne ovakav kakav je sad, sa načinom rada kako sada radi - očigledan primer je evo Komisija za informisanje, i organi koji su po Programu rada trebali da urade nešto, a nisu uradili. Ali kladim se da niko neće postaviti pitanje zašto nešto nije uradjeno kad je trebalo i kako je trebalo, nego će sve lagano da se zaboravi, kao što su i mnogo krupnije stvari pale u zaborav, niko ih više ne pominje.
Medjutim, vreme protiče, a ništa se ne dešava. Ili se dešava, ali da se to ne zna u lovačkoj javnosti? Evo, najaktuelnija tema je oko ustanovljenja lovišta: LSV je aktivno učestvovao u procesu ustanovljenja lovišta (premer), ali nisam čuo, recimo, da je neko LU uspelo da dobije makar i kopiju premera svog lovišta, koje je radio LSV! Onda je opet problem u savezu, što ne obaveštava lovce. Pa nek već jednom reše taj problem sa informisanjem! Nema tu nikakvih prepreka, potrebno je samo malo volje i nevelika sredstva. E sad, da li neko možda ima interes da se što manje zna, to ne mogu da tvrdim, ali sve je moguće.
Džaba im planovi i programi rada, koje sami organi LSV donose, kad ni te svoje rodjene programe i rokove ne poštuju.
Pade mi na pamet: a koga to treba da informiše Komisija za informisanje? Ljude iz rukovodstva i UO LSV, ili lovce?
U jednom se, Stane, slažemo apsolutno: čovek na kojeg misliš jeste 'majstor', vijuge mu rade 300 na sat, a ne manjka mu inteligencije, dok je u organizacionom smislu velemajstor da sebe namesti na najbolji mogući način, i da se okruži ljudima koji će raditi kako kaže. A mislim da je najveći majstor u psihologiji mase, i u moći ubedjivanja ljudi. Čak mi se čini da bi i kao glumac mogao da napravi dobru karijeru, ume da odglumi, još kako! Grin

Sremac75

Lala kaže:

U jednom se, Stane, slažemo apsolutno: čovek na kojeg misliš jeste 'majstor', vijuge mu rade 300 na sat, a ne manjka mu inteligencije, dok je u organizacionom smislu velemajstor da sebe namesti na najbolji mogući način, i da se okruži ljudima koji će raditi kako kaže. A mislim da je najveći majstor u psihologiji mase, i u moći ubedjivanja ljudi. Čak mi se čini da bi i kao glumac mogao da napravi dobru karijeru, ume da odglumi, još kako! Grin

Na šta si mislio???
Na ono : "Ja ih lažem a oni me opet biraju!"?????
Ili na ono : "Ja sam sebi napravio bajku od života!"????
PraviloPraviloPravilo
Palica

punisher
 Sremac tebra, a možda i na ono "Posle mene(njega) i potop"

stane
 Dragi Lalo,
zaista mi nije namera da tebe, dokazanog borca, za prava normalnih i obicnih ljudi, lovaca, prozivam za ono sto lovacki paraziti ili ti lovacka mafija radi. To svakako ide njima na cast, koju oni na zalost i nemaju. A tebi licno zelim dobro zdravlje i dobar pogled. Mnogi od nas na zalost buduci da imamo svoje probleme i poslove , bas i ne stizemo da ti pomognemo da na najbolji nacin oslikas i ukazes na sve marifetluke i prevare koje nam dolaze iz nase takozvane organizacije.
Hvala ti u svakom slucaju i nemoj se osecati usamljenim u toj borbi, mada to tako ponekad zaista i moze da izgleda.
Sta reci, u pravu si, siroka podrska ljudi koji su predmet zaje..ncije koui im ovi prave izostaje, a po mom misljenju iz vise razloga od kojih je glavni, da clanstvo nema pojma sta im ovi (MB) rade. Kad shvate, ako ikad shvate . bice kasno. Savezi kao jedini pravi zastitnici interesa lovaca ce biti unisteni a oni koji su to uradili ce se praviti nevesti i pokusace ponovo da se nametnu kao lideri ostatka clanstva.
Ti, Lalo zaista nisi covek kojiem treba nesto zamerati, s obzirom da si ti ili tvoje ime personifikacija za borbu lovaca za elementarna prava a protiv svih lopovluka i zloupotreba kao i protiv njihovih nosioca.
Sto se mene tice , hvala ti, i nemoj zameriti.

Lala
 Stane, hvala ne dobrim željama, ali mi zaista opada volja i želja da bilo šta pokušavam da promenim. U poslednje vreme se izdešavalo štošta (i u lovstvu i na ličnom planu), i meni postaje polako jasno, da lovci (većina) ima upravo onakvo rukovodstvo, kakvo zaslužuju, počev od LD/sekcije, pa na više. Počinjem da žalim za svojom energijom i svim ovim silnim vremenom koje sam proveo ubedjujući se sa ljudima, počev od običnih lovaca koje sam sretao, pa sve do rukovodstava saveza. Ne tvrdim da sam sve uradio najbolje, ne tvrdim da sam za sve u pravu, ali u 90% slučajeva pokazalo se da su moja predvidjanja (i predvidjanja još jednog broja ljudi ovde na forumu) bila tačna. Neću više da izigravam baba Vangu, i da pogadjam i pretpostavljam šta će se desiti, svako neka misli za sebe.
Čini mi se da LSV čeka slična sudbina, kao LSS, ali sporije, sa vremenskom zadrškom od možda godinu ili dve. A šta će biti sa lovištima, sa divljači, to će sve manje zavisiti od lovaca, a sve više od par ljudi u lovstvu i od političkih odluka (u opštini ili pokrajini), ili od volje bogatih ljudi. Ili od svih zajedno? I mislim da divljač može da očekuje poprilično loše dane, sa izuzetkom u malom broju lovišta.
Mislim da je velika je razlika u onom što se javno i zvanično proklamuje, u odnosu na ono što se nezvanično govori i radi. Kada bi neko imao snage i volje, da napravi presek stanja na terenu (ali ne na osnovu papira, nego realni uvid!), mislim da bi bio šokiran nesrazmerom podataka u odnosu na stvarno stanje. Ja sam barem takav utisak stekao u razgovoru sa ljudima koji imaju delimičan uvid u zvanične podatke, a koji i znaju stanje na terenu. U planskim dokumentima piše jedno, a u stvarnosti se neretko nalazi na mnogo drugačiju situaciju. Ali, papir trpi sve, jel tako?
Dokle god se ne bude prijavljivao odstrel, dokle god se budu u lovu na fazana pucao i poneki zec, dokle god se u nekom kukuruzu oplete sačmom po srni, dokle god keš bude cirkulisao iz ruke u ruku, dokle god se lov selica bude ugovarao 'na paušal', dokle god u svakom drugom restoranu u februaru možete da naručite svež srneći gulaš, dotle nema boljih dana.
Za mene ostaje opcija 'komercijala je zakon': platim, pa lovim, koliko para toliko muzike, što meni sve ovo treba, da se zamlaćujem ispravljanjem krive Drine, kao da niko drugi ne zna šta ne valja u lovstvu. Znaju svi, ali ćute, jedino blesavi Lala i još par entuzijasta nešto 'serendaju po internetu'. Da li je to meni potrebno, i za koga uopšte da drvim ovde? Nema svrhe.
Nadam se samo da će novi sistem lovstva i novi zakon doterati lovce do tačke kada neće imati kud; ili će se opasuljiti i početi da rade i rešavaju problem na način kako treba, ili neće loviti. Mislim da to vreme nije daleko!

DakiNS
 Promenom predsednika LSV očekivao sam neke promene,kasnije iz razgovora sa G.Pažinom stekao sam još veću nadu u promene na bolje, evo prođe i ova godina jedina promena koliko vidim su nekoliko odštampanih stranica nazvanih informator.Sve ostalo je isto,da li je potrebno još vremena da se nešto uradi , možda ali nekako sam sve manje siguran da će se i uraditi,kako rekoše kolege LSS je već pokojnik samo to još ne znaju ili su možda znali i pre nas a mislim da je to čak mnogo verovatnije, a sada polako vidim da je i LSV oboleo od neizlečive bolesti i da je još uvek pun parazita i virusa da li je izborom dobio novu vakcinu kojoj je potrebno vreme ili je dobio novi virus pokazaće vreme ipak bih voleo da je vakcina .Vreme
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

apinest
 Tražeći neke podatke, ukucam na Google-u LSV (pretraživač mi prvo ponudio Ligu Shock), kad pri dnu (stranice!) - sajt Lovačkog saveza Vojvodine! Da li sam ja to slabo informisan (neobavešten), ili je sajt novijeg datuma? Vidim da je pravna regulativa ubačena 12. januara, ali ostatak sajta je gotovo prazan... Cry

Lala
 ČUDO NEVIDJENO!
Lovački savez Vojvodine dobio svoju internet prezentaciju - sajt! ČESTITAMO!!!Cvee
Vaistinu dobio!!!! Ja sam bar jednu stvar isterao, koju sam imao na umu.

Evo link: http://lovackisavezvojvodine.com/

Detaljno ću da pregledam sajt, pa ćemo komentarisati Comp.
Za početak, g.Pažin je sasvim lepo ispao na slici! Smile
Čovek jeste obećao da će do Nove godine biti sajt, jedino nije precizirao da nije mislio na srpsku Novu godinu!?!
Opraštamo mu akademske dve nedelje kašnjenja (dani k'o minuti)! Grin

Sremac75
 Vreme je bilo za objavljivanje sajta.
Samo me zanima ko je g.Dejan Beuković (sličnost u prezumenu je možda i slučajna) koji se pojavljuje kao kreator (autor) i editor (urednik) na navedenom sajtu???Hmmm
Nadam se da nema platu veliku kao stručna služba LSV - i pre i posle smanjenja!KissNjanjanja2

I oni Admina za trku imaju!!!Frown
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Izuzetno mi je drago što je došlo do pomaka, jedna od stvari koje je G.Pažin obećao je realizovana (iako sam već počeo sumnjati). Nadam se da se na ovome neće stati, za sada mislim na uvođenje sajta u funkciju informisanja, da će teme biti popunjene i da ćemo imati informaciju iz prve ruke. Mali pomak ali barem se ne stoji na mrtvoj tački.Bravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Dakle, zar ni jedna stvar ne može da prodje bez cirkusa?
Na dnu naslovne strane, u linku 'Nedavne aktivnosti na sajtu', kao editor upisa, navedeno je ime Dejan Beuković.

Čestitam! Očekujem da će editor upisa na sajtu imati prave informacije, iz prve ruke, o radu LSV!!!!!!
Naravno, na sajtu, u odeljku 'Lovni turizam', ima i deo posvećen 'Vojvodjanskom lovcu' doo, trenutno je prazan (valjda u izradi).
Šta reći, a ne zaplakati!Confused
Nadam se da će kao jedna od informacija koja će se pojaviti na sajtu, biti i cifra koja je odvojena za izradu istog, kao i eventualno za editovanje/kreiranje upisa?
Da ponovim moju konstataciju i mišljenje, od pre izvesnog vremena: lovci imaju upravo onakvo rukovodstvo, kakvo zaslužuju!!!!

Evo spiska editovanja na sajtu www.lovackisavezv... :

Recent site activity
Jan 13, 2012 7:23 AM Lovački Savez Vojvodine edited Foto - Video galerija
Jan 13, 2012 7:16 AM Lovački Savez Vojvodine edited Foto - Video galerija
Jan 13, 2012 7:15 AM Lovački Savez Vojvodine edited Foto - Video galerija
Jan 13, 2012 7:15 AM Lovački Savez Vojvodine edited Foto - Video galerija
Jan 13, 2012 7:14 AM Lovački Savez Vojvodine edited Foto - Video galerija
Jan 13, 2012 7:09 AM Lovački Savez Vojvodine edited Foto - Video galerija
Jan 12, 2012 10:22 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:21 AM Dejan Beukovic attached dara2.png to Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:20 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:19 AM Dejan Beukovic attached sočiva.png to Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:18 AM Dejan Beukovic attached dara1.png to Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:11 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:11 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:08 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:08 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 10:03 AM Dejan Beukovic edited Naučno istraživačka delatnost
Jan 12, 2012 5:29 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 5:28 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 5:28 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 5:24 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 5:10 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 5:09 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 5:07 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:59 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:56 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:55 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:54 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:54 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:53 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:53 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:52 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:26 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:26 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 4:25 AM Lovački Savez Vojvodine edited Home
Jan 12, 2012 2:33 AM Dejan Beukovic edited Home
Jan 12, 2012 12:30 AM Dejan Beukovic edited Lovišta
Jan 12, 2012 12:28 AM Dejan Beukovic edited Lovišta
Jan 12, 2012 12:26 AM Dejan Beukovic edited Lovišta
Jan 11, 2012 6:40 PM Lovački Savez Vojvodine edited Statut i pravilnici LSV
Jan 11, 2012 6:38 PM Lovački Savez Vojvodine updated uredba_lovna_podrucja.pdf
Jan 11, 2012 6:38 PM Lovački Savez Vojvodine attached uredba_lovna_podrucja.pdf to Regulative Ministarstva
Jan 11, 2012 6:36 PM Lovački Savez Vojvodine updated Pravilnik_o_lvackim_psima.pdf
Jan 11, 2012 6:35 PM Lovački Savez Vojvodine attached Pravilnik_o_lvackim_psima.pdf to Regulative Ministarstva
Jan 11, 2012 6:34 PM Lovački Savez Vojvodine updated Pravilnik_o_merama bezbednosti u lovistu.pdf
Jan 11, 2012 6:34 PM Lovački Savez Vojvodine attached Pravilnik_o_merama bezbednosti u lovistu.pdf to Regulative Ministarstva
Jan 11, 2012 6:33 PM Lovački Savez Vojvodine updated Pravilnik_o_lovocuvarsko_sluzbi.pdf
Jan 11, 2012 6:33 PM Lovački Savez Vojvodine attached Pravilnik_o_lovocuvarsko_sluzbi.pdf to Regulative Ministarstva
Jan 11, 2012 6:32 PM Lovački Savez Vojvodine updated Pravilnik_o_sluzbenoj_legitimaciji_lov.inspektora.pdf

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,141,815 posete www.srbijalov.com