Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nestao pas - prijava!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nestao pas - prijava!
Lala
 Na ovoj temi možete oglasiti nestanak psa, objaviti sliku psa, a kolege lovci će, nadam se, učiniti šta im je u moći, da pomognu da se pas nadje!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

huntinggirl1
 Daj Bože da ovde ne bude upisa!!!!!
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Na žalost, već jedan upis je najavljen

huntinggirl1
 ma šta se to dešava,

arnotije
 Lopovi su cudo, ne miruju, ovo je za njih pravo vreme, pokazalo se koji su kerovi tokom sezone bili dobri , koji se traze na crnom trzistu, i sad samo akcija.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

asivica
 Pa znas sta ti se stim psom srodis kao sa detetom,samo dete kad te iznervira pocne da se dere ti uzmes udaris mu neku po guzi i izdusis muke i ono poplace i ucuti se,a ovaj jadnicak kad pogresi ti mu se izderes on nezna nista da te pita samo te tuzno gleda jer ni on sam nije svestan gde je pogresio a vidi da mu se deras ti dignes ruku on samo potuli glavu i onako tuzno te gleda i ajd udariga ako nemas srca,i sutra dodje neko ukrade mi ga ne daj boze i nadjem ga pa j..o bi mu mamu maminu ,da oseti bol,jer taj bol sto on oseca je mnogo manji nego moj za tim psom sa kojim sam ocuvao od kile mesa i sa kojim sam se srodio i idem u lov kojeg covek prihvati kao clana porodice.A ti LOPOVI to su za mene BEZDUSNICI.PasKuca
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

Lala
 Naš član Kraki je poslao sledeći upis, na galeriji slika, poslao je i sliku psa. Upis prenosim ovde:
''kolege lovci ukraden mi je pas posavac star 4 god,cipovan (na slici) na teritoriji Aleksinca,po raspitivanju i informacijama ukrao ga kolega lovac i prebacen najverovatnije na teritoriji bujanovca ili kosova jer po saznanju radi sa prekupcima sa tih teritorija,nemogu da napadnem coveka bez dokaza,molim kolege lovce da mi pomognu bilo kakvim informacijama....sledi novcana nagrada''

Upis je poslat uz sliku.

Lala
 Eto, pa ako neko zna nešto, da pomognemo čoveku.
Evo da postavim ovde i onu potragu sa naslovne strane:

''Kolege lovci zamolio bih vas za pomoć!

Nestao ili ukraden mi je PAS! Radi se o Madjarskoj vizili staroj godinu i 10 meseci. Nestao je 24.02.2011 u starom Zelezniku-Beograd.
To mi je prvi pas sa kojim sam zapoceo loviti. Inace pocetnik sam u lovu 2010 mi je bila prva sezona.
Sumnjam da je ukraden od strane majstora koji izvode radove na kanalizaciji kod nas u ulici.
Radnici su sa teritorije Valjeva Arendjelovca ...
Nemojte zameriti ali receno mi je od jednog njihovog radnika da je stavljen u kola od jednog od njih.Nije lepo okriviti nekog ali moram se hvatati za slamku!''

Zamolio bih vas za bilo kakvu informaciju naravno nagrada sledi!

huntinggirl1
 dajte nam broj čipa i podatke iz rodovnika, to je osnovno za početak traženja psa,

kraki
 evo podaci o psu "pas se zove BONI" POSAVSKI GONIC ZUTE BOJE broj cipa "688050000115886" pol "musko" HVALA VAM......

dobro došli na portal Srbijalov,
poštujte pravila i predstavite se na temi predviđenoj za predstavljanje,

admin tim Srbijalov!

goldhavk
 Kraki mi je zemljak i možda uspemo da se izborimo sa njegovim problemom( da je sreće da se upoznajemo na boljim mestima iveli 3 a ne po ovakvim temamaNo no no)
Činjenica je da se u srbiji, negde više a negde manje kradu psi a vlasnici ne mogu da nađu svoje verne prijatelje Pas iako su čipovani a neki i skupo plaćeni! Da li društvo za zaštitu životinja može i hoće da pomogne u rešavanju ovog globalnog problema na našim prostorima?(bilo kako!)
Zašto bi ovaj pas nestao?
Verovatno zato što je dobar gonič DS a to sam zaključio iz donjeg desnog ugla Bonijeve slike!
Tako su i moji posavac i posavka završili pre 3 godine! Angry
I čovek u celoj lovačkoj karijeri teži da ima dobrog pomoćnika u ovom hobiju a neko mu to bespravno uskrati...
Šta više reći osim Preki Sud

dobro došli na portal Srbijalov,
poštujte pravila i predstavite se na temi predviđenoj za predstavljanje,

admin tim Srbijalov!

Kad snajperista nekoj namigne, on uvek obara s nogu.
Dasa

slavko75
 evo ija da se pozalim da podelim ovog mog jada malo i sa vama nestala mi obadva kera i pticar i trobojac Glavu o zidCry
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 !!!!!! ShockFrown
'Bem ti lebac!!!!
Kradja????

Jank

slavko75 kaže:
evo ija da se pozalim da podelim ovog mog jada malo i sa vama nestala mi obadva kera i pticar i trobojac Glavu o zidCry

Kako bre Slavko ...gde je bio Glavni lovovođa...neznaš o čemu se radi....Cry
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

zoranp

slavko75 kaže:

Kako bre slavko, pa šta se desi piši!!!Nervozan
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavko75
 desilo se sve o nedelju a ja sam saznao pre par sati nije smeo otac da me nazove.
moj stari i jos jedan kolega izeli ih na teren da se psi malo istrce radi se o mom pticaru Lekiju i trobojcu Sisku posle kraceg vremena trobojac podigne lisicu najverovatnije i potera je naravno a pticar kad je cuo da je on podigao i poterao i on se zatrci za njim i vise ni traga ni glasa ni od jednog,inace pticar nije imao nikad obicaj da ode daleko kad trobojac potera 500 metara maksimalno i vraca se ,sta se desilo bog zna tri dana otac sa kolegama ih traze ali za sad bez rezultata

slavko75
 poludeo sam u picku materinu neka ide sve

kelt
 j..... pa zar oba da ispare. tuga sta reci!Cry
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank
 Slavko ostaje nada da će ih naći ako nisu ukradeni trebalo bi da ih je neko našao ili su prešli u džamahiriju...Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 neverujem da su presli tamo ili ih je neko pokupio ili ili ili nemam blage veze ,dase tako izgube prosto neverujem

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,080,948 posete www.srbijalov.com