Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gadjanje glinenih golubova - trap i skeet
Lala
 Ova tema je odavno trebala biti otvorena.
Član foruma Aleksa je podsetio administratore da još nemamo ovu temu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

aleksa
 Kao predlagac teme postavicu za pocetak jedan snimak sa Svetskog kupa u Cileu 2011. godine u pitanju je finale u disciplini skeet.
Obratite paznju na rezultat Jana Sikre.
http://www.youtub...J_3GkaoTlE

Ne sumnjam da ce kasnije biti razmene iskustava narocito o disciplini trap koja nam je najvise dostupna ali dovoljno zanimljiva i izazovna.

asivica
 E doboro ste se setili za temu, ovo je po meni mnogo zanivljivo covek moze da se ispuca koliko mu god volja i da se dobro istrenira gadjanje,evo na pocetku nesto zanimjivo pa prokomentarisite.
http://www.youtub...pot-rGhupc
puc pucAplauz
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

asivica
 Evo malo i lepse polovine.
http://www.youtub...ure=relmfu

nidzamotocross
 Evo Toma Knappa, Benelli-jevog zastupnika, nema nacina na koji ne pogadja... lovac Confused

http://www.youtub...re=related
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

zoran-amsterdam
 Pozdrav drustvo! Asivica bas htedoh i ja taj snimak postaviti,preduhitrio si me.....Svaka cast strelcu extra za videti!Moj favoritni video!Dobra tema.Pozdrav iz suncanog Amstredama!!!!srbijalov

asivica
 Pozdrav Zoki,ne kaze se dzaba ko pre devojci njegova je!B)

nidzamotocross
 http://www.youtub...re=related

Nesto novije... Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

alex
 Dobro ovaj puca sa 12 patrona 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

umpahpah
 Vidim da ova tema kreće ozbiljno predlažem da se organizuje kup portala.
Sto mu gromova...

milols_lovac_ostrovac

umpahpah kaže:

Kolega i ja mislim da bi trebalo,podrzavam tu zamisaso 100%..!

aleksa

milols_lovac_ostrovac kaže:

umpahpah kaže:

Kolega i ja mislim da bi trebalo,podrzavam tu zamisaso 100%..!

I ja podrzavam predlog. Naravno, mislim na trap disciplinu.
Pitao bih iskusnije gde moze da se nadje povoljno prsluk?

gardista
 u planu je sredinom juna gadjanje u Titelu, gde ce moci ucestovati svi zainteresovani za ovu disciplinu, domacini cemo biti Zoka i moja malenkost, naravno da ce kolege sa foruma biti pozvane i obavestene na vreme...

ohotnik

gardista kaže:
u planu je sredinom juna gadjanje u Titelu, gde ce moci ucestovati svi zainteresovani za ovu disciplinu, domacini cemo biti Zoka i moja malenkost, naravno da ce kolege sa foruma biti pozvane i obavestene na vreme...
Cujem kolega da ce biti takmicenje i ekipno i pojedinacno Ako ne bude u vreme odrzavanja kupova doci cu sa drustvom.Koliko se golubova puca u seriji i da li ce moci vise puta da se puca.

ZOKA
 Pozdrav kolega.

Takmicenje ce se odrzati u subotu to je sigurno,zbog obaveza u ligi a kao sto vec znate tamo su takmicenja nedeljom.

Detalje DATUMA odrzavanja I VREME pocetka takmicenja ce te saznati blagovremeno. Ono sto sad za sigurno mozemo da garantujemo je dobro druzenje i jos bolji lovacki gulas.

Pozdrav

gardista
 elem, kao sto vec i vrapci znaju da Sokrat i moja malenkost, potpomognuti Streljackom Sekcijom naseg drustva planiramo da organizujemo gadjanje na glinene golubove u Titelu, na strelistu LD SLJUKA Titel (sada Lu SAJKASKA), koje se nalazi izmedju Loka i Titela.

datum je odredjen i to je 18.06 (25.06 je bio u planu, ali Sale Zr nije mogao tada, a bez njega i Tabackog nije to to).

pucace se na 25 golubova, + prvih 6 pojedinacnih rezultata ulaze u play-off, dozvoljeni su svi sacmeni kalibri ali sacmeno punjenje ne sme biti preko 24gr, poluautomati su takodje dozvoljeni.

Takmicicemo se u ekipnoj i pojedinacnoj konkurenciji, ekipe ce se sastojati od 4 clana, i nagrade ce biti obezbedjene i za ekipe i za pojedince...

visina kotizacije ce biti utvrdjena koliko sutra, mada cemo teziti da to zaista bude samo toliko da pokrijemo troskove posto sponzora jos uvek nemamo...

Broj uzastopnih uplata po jednom strelcu je 1. (znaci moze samo jednom da se puca, a van konkurencije - dok ima golubova)

za sve ucesnike ce po zavrsetku gadjanja biti organizovan rucak u prostorijama LU SLJUKA.

jos uvek mi nije jasno zasto ne modna revija nego pre tamburasi ali ajde, videcemo sta moze da se uradi po tom pitanju...

u svakom slucaju poenta je na druzenju, a pucanje je usput...

gardista
 posto se dosta ljudi javilo i pitalo za dodatne informacije, evo ih:
nagradni fond obuhvata:
1. mesto ekipno -gostinjski lov divljih svinja za celu ekipu,
2. mesto ekipno - gostinjski lov zeca za celu ekipu,
3. mesto ekipno -gostinjski lov prepelice za celu ekipu,

1. mesto pojedinacno -gostinjski lov divljih svinja,
2.mesto pojedinacno - gostinjski lov zeca,
3.mesto pojedinacno -gostinjski lov prepelice,

takodje za najbolje plasirane pojedince i ekipe su obezbedjene medalje i pehari...

DakiNS

gardista kaže:
elem, kao sto vec i vrapci znaju da Sokrat i moja malenkost, potpomognuti Streljackom Sekcijom naseg drustva planiramo da organizujemo gadjanje na glinene golubove u Titelu, na strelistu LD SLJUKA Titel (sada Lu SAJKASKA), koje se nalazi izmedju Loka i Titela.

datum je odredjen i to je 18.06 (25.06 je bio u planu, ali Sale Zr nije mogao tada, a bez njega i Tabackog nije to to).

pucace se na 25 golubova, + prvih 6 pojedinacnih rezultata ulaze u play-off, dozvoljeni su svi sacmeni kalibri ali sacmeno punjenje ne sme biti preko 24gr, poluautomati su takodje dozvoljeni.

Takmicicemo se u ekipnoj i pojedinacnoj konkurenciji, ekipe ce se sastojati od 4 clana, i nagrade ce biti obezbedjene i za ekipe i za pojedince...

visina kotizacije ce biti utvrdjena koliko sutra, mada cemo teziti da to zaista bude samo toliko da pokrijemo troskove posto sponzora jos uvek nemamo...

Broj uzastopnih uplata po jednom strelcu je 1. (znaci moze samo jednom da se puca, a van konkurencije - dok ima golubova)

za sve ucesnike ce po zavrsetku gadjanja biti organizovan rucak u prostorijama LU SLJUKA.

jos uvek mi nije jasno zasto ne modna revija nego pre tamburasi ali ajde, videcemo sta moze da se uradi po tom pitanju...

Eto belaja kud ću šta ću isti dan pucanje u Titelu i izložba i druženje u Bečeju
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

gardista

DakiNS kaže:

gardista kaže:

Eto belaja kud ću šta ću isti dan pucanje u Titelu i izložba i druženje u Bečeju
kolega, datum je pomeren na 11.06.2011....znaci problema nema...

Lala
 Gardista, da znaš da si i mene zbunio sa ovim datumom, u vesti na naslovnoj lepo piše 11.06., a ti ovde napisa 18.06., pa gledam o čemu se radi...Dakle, ipak je konačno 11.06.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Trap mašine (izrada ,održavanje ,itd.) LOVNO STRELJAŠTVO 34 20.05.2016. 22:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,154,270 posete www.srbijalov.com