Ovde možete postavljati informacije i fotografije umetničkih radova koji Vam se dopadaju, a u pitanju je lovna tematika.
Ja Vam, sa zadovoljstvom, postavljam slike i emisiju našeg slikara naive Dragana Gligorijevića Glige iz Jagodine koji, pored naive, slika i pejzaže, ikone, ali i slike sa lovačkim motivima jer je i sam LOVAC!
Evo par slika, prvu ste već videli na samom baneru, a biće ih i još kada budu fotografisane one što su prodate, uz odobrenje sadašnjih vlasnika, kao i nove koje su u izradi.
Lisica i zec
Aport
Pas u lovu
Odmor u lovu
Zimski lov
Takođe, toplo preporučujem da pogledate novosnimljenu emisiju koju je uradila Televizija Palma Plus iz Jagodine "Dodatna ljubav" čiji je gost bio i Dragan Gligorijević Gliga koji je ispričao svoju slikarsku priču od detinjstva do današnjih dana, kao i otkud ljubav prema slikarstvu, a posebno bih naglasio deo vezan za tehniku "ulje na staklu" gde je objašnjeno kako se radi, koliko je teška i zašto je lepa.
Ove i druge slike možete videti na Gliginom sajtu www.naiva.rs.
Stvarno lepo urađeno, nema šta. Svaka čast. Nego mladom graveru najdraži rekviziti za rad pljoske. Da nije to zbog nihovog unutrašnjeg sadržaja? Šalim se naravno. Ovakav bi rad lepo legao na dno magacina kod karabina. Samo kod mene tej deo plastični.
I na plastici se može svašta uraditi i to mnogo lakše nego na metalu ali nije šmek. Naš kolega je skroman pa ćuti o svom talentu, a ja bi se poderao na laktu da ne kažem ko je.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Rođo to se kaže progovorio bi na guzicu. Znam o kome se radi i čovek je stvarno skroman. Ja da imam ovakav talenat dao bi oglas da radim usluge graviranja. Uz današnje nadr majstore koji neznaju koliko bi naplatili svoj rad mislim da bi kolega imao poprilično mušterija. I to zadovoljnih.
Ali nije to majstor nego umetnička duša, poslao mi je pljosku ali punu. Čuvam sadržaj za druženje u nedelju.Što zbog rakije ali više da se pohvalim , a i umetnika nahvalim, a i da kolege uživo vide rad.
Pošto je naš forumski umetnik poslao pljosku i to punu, osetio sam potrebu da i ostele kolege na druženju uživaju kako u spoljašnosti tako i u sadržaju. I još jednom da pohvali rad našeg kolege PEZA
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Hunter_lovac Offline
· 12.12.2023. 23:19
Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?