Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sabatti kombinovane lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sabatti kombinovane lovačke puške
Sniper Hunter
 Od kolege dragand

dragand
 Kolege ima li neko iskustva sa ovakvim puskama, video sam Sabatti Forest ne cini mi se losa zna li neko nesto vise o ovim puskama Smile pozdrav

veprina
 Moze li mi neko reci, dali sabatti Master komb, puska ima da se kupi sa dva para cevi?
Mislim na glatke i kombinovane cevi.
Gde god da sam citao o ovim puskama nigde se ne spominju druge cevi, samo kombinacija.....Hmmm

krilas
 Ako se ne varam MeteorStil iz Kragujevca je njihov diler u Srbiji, pa bi sve informacije u vezi ove marke mogao od njih da dobijes. Licno smatram da su vrlo dobrog kvaliteta, cak sam i sam zeleo da kupim jednu dvokuglaru, u kalibru 7x65R, ali zbog jake cene sam ipak odustao i resio da uzmem domacu cevku.Bye
Siroma

velja
 pre dva dana sam bio u METEOR STILU i gledao sam dvokuglaru sabati 92 expres,kalibar 9,3x74r,puska deluje nestvarno,kao neka igracka za decu,tako kratka,spretna vitka,lagana,nisani su napred crveno fiber optic vlakno,nazad dva zelena,zadnji nisan ima V prorez,puska je jako dobro balansirana,kako god je ubacite u rame nisani su u liniji,e sad jedino sto me brine je brava, bravi samo donjom dvozubom plocom,nekako mi brava ne uliva poverenje,bojim se da se nece rasklimati posle par stotina metaka,kad uporedim bravljenje na mojoj merkel polozari ona je kao kasa u odnosu na sabati,dva donja zuba,griner gore,bocne blende....e sad cena sabatija je 3000evra!DA LI JE NEKO SA FORUMA IMAO PRILIKE DA JE KORISTI U LOVU,I DA LI TA PUSKA CENOM PRATI I KVALITET?
8x57jsStari

sheytan
 Posle par stotina metaka tjesh se prvo rasklimati TI Grin , a pooshka - sujmam! Odobreno

Grineri, dupli kersten i sl. su, po meni, vishe neka SIGURNOST za ne daj Boze, nego shto shtite od rasklimatjavanja... Confused
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

ssekir75
 бате, не иде се двокугларом на патке па да толко пуцаш. ако ћеш ипак толико да је користиш, онда ти паре нису проблем ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

velja

sheytan kaže:
Posle par stotina metaka tjesh se prvo rasklimati TI Grin , a pooshka - sujmam! Odobreno

Grineri, dupli kersten i sl. su, po meni, vishe neka SIGURNOST za ne daj Boze, nego shto shtite od rasklimatjavanja... Confused
Grin
8x57jsStari

velja

ssekir75 kaže:
бате, не иде се двокугларом на патке па да толко пуцаш. ако ћеш ипак толико да је користиш, онда ти паре нису проблем ;)
mislio sam na duzi period,5-6 godina,pare su i najveci problem...zato i pitam cena od 3000evra uopste nije mala za nase prilike...
8x57jsStari

ssekir75
 наравно да није мало, али ајде реално, колико метака из олучене цеви опалиш годишње? немој да мислиш да те на било шта наговарам, сабати пушку у животу видо нисам, али мислим да ти је бојазан беспотребна. не би то макаронџије пустиле у продају да није безбедно.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac
 Savremenim testiranjem i kompjuterskim simulacijama je potvrđeno da je bravljenje samo sa donjim ključevima sasvim dovoljno i za prelamače koje koriste karabinsku municiju, tako da to ne treba da te zabrinjava.
Međutim cena od 3000 evra za Sabatti i to standardni model je po mom mišljenju preterana.
Tri prsta 2Kolce

velja

Podunavac kaže:
Savremenim testiranjem i kompjuterskim simulacijama je potvrđeno da je bravljenje samo sa donjim ključevima sasvim dovoljno i za prelamače koje koriste karabinsku municiju, tako da to ne treba da te zabrinjava.
Međutim cena od 3000 evra za Sabatti i to standardni model je po mom mišljenju preterana.
i ja to kazem,jaka je cena,expres bok.je 2600e,kal.isto 9,3x74r...a mozda je najbolja varijanta iz 94 expres kal.9,3x74r,koja je oko 800e,nov kundak 150,drugi nisani jos toliko mislim na mehanicke,oko 1100e....neznam
8x57jsStari

Podunavac
 Ruskinje su prilično grube i lošeg finiša. Možda bi zlatna sredina bila Zbrojovka BO 803. Mislim da bi joj cena trebala biti oko 1600-1800 evra. Ako se ne varam drži ih Trofej Commerc iz Beograda.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Pozdrav ljudi, ova tema je bila aktuelna pre skoro 10 godina i tu se vodila polemika bas o pusci koja mene interesuje- Sabatti Express, konkretno mene interesuje bokerica i iskustva sa istom ukoliko ih neko ima... Kalibar 9.3x74R, na koliko mogu da se "svedu" pogoci iz obe cevi na 50m i td.... Hvala u napred Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

rk
 Čista lutrija. Express puske zahtevaju dosta pedantnog rada koji je u ovo vreme u odredjenoj meri olaksan upotrebom razlicitih preciznih uredjaja sto se nekad radilo rucno. Medjutim iskreno nisam video jos uvek ni kednu italijansku duplu kuglu koju bi pozeleo da imam (ne govorimo ne nekim custom primercima iz “malih” radionica) drugi problem je kedna obaraca i inerciono napinjanje udarnih igala koje mislim da je slucaj i kod Sabatija…
Kako god ponovicu odgovor sa teme kiplauf pre bih uzeo kobinovanu pusku ceske ili nemacke proizvodnje i resio sve dileme…
RK

Cvele
 Meni je od uvek zelja bila da imam Express pusku i to cu ostvariti nadam se u skorijem roku, hvala na odgovoru... U tom cenovnom rangu su od prilike Haenel Jager 8.11, Sabatti Express 195 i Marochi Express s' tim sto mi se ona nikako ne svidja estetski tako da otpada Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Lovački karabin KARABINI 1744 11.01.2024. 18:54
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 873 28.10.2023. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,952,925 posete www.srbijalov.com