Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nautika

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nautika
INTERMAKER
 Čamci, plovila, brodski i vanbrodski motori...

DakiNS
 Možda i nama grane sunce!

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/60263...propelera-
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

alex
 Na Dunavu kod kamp prikolice jedan mali kanu.

s27.postimg.org/b54yamro3/kanu.jpg

Inace prosle godine je teca iz njega pecao smudja ali nije stavi stabilizatore i naisao je jedan brod koji je brzo isao i zapljusnuo je ga i okrenuo je tecu za ceo krug ispao je iz kanua poklopio ga je jedva je isplivao sva oprema mu je ispala cela torba sa varalicama i ostalo opremom samo mu je stap i masina ostala u ruci jedva je uspeo da otpliva sa camcem do obale i stapom stap i camac je drzao jednom rukom a drugom je plivao jedva se izvukao. I pred prsluka za plivanje koji imam a koji teca nije nosio ne ulazi se meni u kanu neka hvala vise ja volim obalu za pecanje.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

golf071

alex kaže:
Na Dunavu kod kamp prikolice jedan mali kanu.

s27.postimg.org/b54yamro3/kanu.jpg

Inace prosle godine je teca iz njega pecao smudja ali nije stavi stabilizatore i naisao je jedan brod koji je brzo isao i zapljusnuo je ga i okrenuo je tecu za ceo krug ispao je iz kanua poklopio ga je jedva je isplivao sva oprema mu je ispala cela torba sa varalicama i ostalo opremom samo mu je stap i masina ostala u ruci jedva je uspeo da otpliva sa camcem do obale i stapom stap i camac je drzao jednom rukom a drugom je plivao jedva se izvukao. I pred prsluka za plivanje koji imam a koji teca nije nosio ne ulazi se meni u kanu neka hvala vise ja volim obalu za pecanje.
Samo za mirnu vodu.Odobreno
Novine

zex66
 Istina za mirnu vodu. Moze Po dunavu po mirnom vremenu. Za cas predjem Dunav s njim. Plovilo za uzivanje i da se prevezes, nije za ribolov iz camca Smile kao sto je teca utvrdio.
Kanu pruza bas mnogo zadovoljstva. Inace ( uz svo postovanje ) kome trebaju dodatni stabilizatori, za njega nije kanu. Mora malo i da se zna i da se vezba.
i57.tinypic.com/33y2u00.jpg
i62.tinypic.com/4fwo45.jpg

alex
 Stabilizator sluzi kada se se namesti za poziciju za pecanje da koliko toliko bude stabilan. Mada ponavljam j u ovo ne ulazim ajokk volim ja obalu.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Planinko011
 Evo jednog po meni idealnog
http://vukovisadu...pic=2660.0

Pre neku godinu kad je posao isao malo bolje predlozim mom drugaru sa ovog foruma Max-u da kupimo materijal i da sa jos jednim lovcem koji je bravar napravimo ortacku kobilu koju bi zajedno koristili za odmor, lov na patke i poneku zecicuPresrean.
http://www.youtub...cimO6XRsYU

Ali se on uplasi da mu se sta lose ne desi od tijeh zecica i izminira ideju Sadkao i clanstvo u LUB-u, Kosutnjaku, brvnari na Drini ili Tari i sve ostade u projektu dok ja ne utrapim nekom moju kucu na Divcibarima po preskupoj ceni za danasnje uslove.
A dotle ostaje nam da tugaljivo gledamo
http://www.youtub...FYPC93ZA5s

Planinko011
 Evo jos neceg relativno povoljnog sa oglasa mada mi se cini da bi za Dunav korito previse plitko plus kad se opremi enterijeri i nakrca motor i drustvo cini mi se da bi se pivo lepo ladilo bez pumpe za izbacivanje vodeZbunjen.

http://www.kupuje...ter_id=414

DakiNS
 I ne samo to , nego je kabina previsoka tako da bi bočni vetar mogao čuda da napravi.

Planinko011
 E Daki sve pokusavam da Max-a, starog nauticara sa Braca i hedonistu navabim da se masi za deviznu knjizicu i otvori se za jedan skromni brodic do 5000eSiroma sa sve motorom ali on u zen pozi mmce i ceka da mu istekne razrocenje 2048-me pa da vidi u koje ce zezanje ondaStari.

Planinko011
 Evo jednog recnog vuka moje nauticke sudbine tj nasukanog u siblju.
Neko je ocigledno stao sa gradnjom zbog para ili registracije (sto je opet zbog para i pameti politicara). Neko bi rekao da je ovo luksuz od 1000e godisnje.Sad

www.dodaj.rs/t/Z/fS/3Xz2rd75/wp20150903090230pro.jpg

www.dodaj.rs/t/2r/Br/4vZllacX/wp20150903090222pro.jpg

PS Mozda se radi o oseci Panonskog mora jer je visinski oko 150m iznad Save

DakiNS
 Ne bi bilo loše uz male estetske dorade. Šteta što nisi u mogućnosti da slikaš i sa zadnje strane. Jedino mi deluje previsoko , zbog bočnog vetra.

mihailo
 Sa camcom je covek dva puta srecan!

Planinko011

DakiNS kaže:
Ne bi bilo loše uz male estetske dorade. Šteta što nisi u mogućnosti da slikaš i sa zadnje strane. Jedino mi deluje previsoko , zbog bočnog vetra.

Pozadi je pored sikare i neka provalija tj sklad pa nema sanse. Steta sto ima takvu sudbinupa nije tamo gde treba da budeConfused.

DakiNS
 Postoje nekolko mogućnosti , nema pogon, nema vez , u najgorem slučaju pozajmljen , sređivan pa čeka da malo padne u zaborav.

AcaNik
 Занимљив видео
https://www.faceb...893875831/

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,389 posete www.srbijalov.com