Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gde sa karabinskom municijom? Redenik, novčanik...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gde sa karabinskom municijom? Redenik, novčanik...
Sremac75

stefan092 kaže:

Predlazem temu "Gde sa karabinskom municijom? Redenik, novcanik?"

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 У лову се карабином никада не пуца толико метака да треба реденик. Довољна је торбица за 5-10 метака. А и практичнија је од реденика.
Tri prsta 2Kolce

tomo vrbas
 Novcanik za metkove jako prakticno i to najvise 5 komada nosim kada idem na cekanje,a kada idem na DS onda ponesem 10 komada za pogon u nadi da cu ih sve ispucati!Smile

dzudzubajac
 novcanik sa 10 metaka a imam i finu plasticnu kutiju koja prima 20 kom ako zatreba da se ponese u rancu pride
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

MMilos
 Ja imam novčanik od 2x5 komada, i super je stvar. Ide na kaiš, i uopšte ne smeta.
http://www.lovackaoprema.co.rs/profi-...canik-10lk
Imam i kombinovani redenik, ali nikada nisam nosio karabinsku municiju u njemu.

Cvele
 Kombinovani redenik je za kombinovanu pusku.
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

velja
 redenik od 10 kom,kozni,proizvodjac BLANC Sopot,nosim ga vec 5 god...doro drzi municiju,10kom mi je sasvim dovoljno za jedan lovni dan
velja priložio:
1403-1510-large.jpg

8x57jsStari

MMilos

Cvele kaže:

Kombinovani redenik je za kombinovanu pusku.

Stvarno?
Hvala ti što si mi otvorio oči, tolike godine živim u zabludi!Sad
Misliš da ne može da se koristi samo za karabin ili samo za sačmaricu?

Šta sad da radim, moram kupiti ili kombinovanu ili još dva redenika,a?Njanjanja

nidzamotocross
 ^ HaHaHa
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Kile_
 GrinSmeko
Samo 300 i 4x4

xlr 5
 Imam novcanike za municiju, redenike i kutije za jednocevni karabin (kip) sam video remnik sa mestom od dva metka bio sam lenj da ga kupim sad nemogu da ga nadjem, redenik od 5-10-20 metaka je koristan kad su prelamace u pitanju (dvokuglare, kombinovane...) veoma lako se prepuni u stecena navika od sacmarica i patrona veoma koristi. Sto se tice noccanika oni opravdavaju korisnost sem sto cuvaju od fizickod ostecenja municiju isto tako ista nezvecka necuje se u pokretu kretanju za razliku od kutija (fabrickih ili namenskih)
JelenLisica

mrwa22250
 Ja imam nosac (gumirano platno)koji ide na kundak,za 30-06 sest metaka a za 22-250 deset kom.Uvek pri ruci,nema zveckanja i predzepavanja,a sasvim dovoljno municije za lov.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

canis aureus
 ... novčanik, redenik, ...
-za 9,3x62 od balJistiĆkog platna i uglavnom posle punjenja karabina novĆanik sa preostalom mundžom vratim u torbicu ili turim u Đep
-za .243Win je ovaj kožni(pa još sa utisnutom glavom srndaća Oi ) i uvJek mi je na kaišu pantalona
...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus
 ... nekada sam um'o i 'vako da ih zadenem Yes tek da se ne bi' izdvaj'o od družine koja je većinom tako tada transportovala Confused
Dim

canis aureus
 ... jošte i ovaj saS samilosnu mundžu da zapašem ... ni Vajat Erp mi ne bi biJo u ravni Kalanjikov
Dim

velja

xlr 5 kaže:

Imam novcanike za municiju, redenike i kutije za jednocevni karabin (kip) sam video remnik sa mestom od dva metka bio sam lenj da ga kupim sad nemogu da ga nadjem, redenik od 5-10-20 metaka je koristan kad su prelamace u pitanju (dvokuglare, kombinovane...) veoma lako se prepuni u stecena navika od sacmarica i patrona veoma koristi. Sto se tice noccanika oni opravdavaju korisnost sem sto cuvaju od fizickod ostecenja municiju isto tako ista nezvecka necuje se u pokretu kretanju za razliku od kutija (fabrickih ili namenskih)
kolega ovaj remnik imas u snajperu kopija blaserovog remnika sa dva patrona cena je oko 6000 din.izuzetnog je kvaliteta cinimi se mozda i bolji od blaserovog koji kosta oko 13000 din...
8x57jsStari

velja

velja kaže:

xlr 5 kaže:

kolega ovaj remnik imas u snajperu kopija blaserovog remnika sa dva patrona cena je oko 6000 din.izuzetnog je kvaliteta cinimi se mozda i bolji od blaserovog koji kosta oko 13000 din...
velja priložio:
1383-1469-large.jpg

8x57jsStari

MMilos
 Evo ima i jedan ovde:
https://www.kupujemprodajem.com/Brown...id=5368623

ssekir75
 најчешће носим овај зелени за на каиш ко што је колега имењак ммилош окачио, али кад се иде негде даље/дуже нанижем их у оквире и потрпам у немачку фишеклију из вермахта (слика). много паметно су решене, стају по 10 ком у сваку торбицу а не смета кад се носи. наравно да се никад не испали ни пола (камо те среће) али ето, болујем од тога да имам довољно џебане.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

DOK
 Nosim kožni novčanik koji ide na kajiš sa 6+5 metaka i od toga u lovu ispalim maksimalno dva - tri a u većini slučajeva nijedan tako da je i to previše.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sa kojom municijom (sačmom) u lov? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 1462 21.07.2018. 14:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,292 posete www.srbijalov.com