Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
Boban
 Pocele su izlozbe i utakmice lovackih pasa,
pa ako neko ima neku fotografiju i neku novost bilo bi dobro da prenese i svima nama.
HvalaBye

Lovac sa NLT-om
 Juce je bila izlozba u Jagodini,nisam bio zbog jamarenja.....
Samo NLT..... B)

Boban
 A znam jbg.Kad sam u Srbiji nepropustan ni jednu.Besan

Boban
 Ovo je jedna slika sa izlozbe u Soko Banji gde sam izlagao Lizu,
njena prva izlozba.Sada je vec promenila vlasnika.
www.krcakod.com

aca81
 Prava tema za mene,bio sam na par izlozbi ali nisam se jos takmicio pa me interesujeGrina li se forsiraju kerovi domacina i autohtone rase
DOBAR POGLED

Boban
 Vidi ni izlozbe i ni utakmice nisu kao sto su nekad bile,mnogo je sada foliranja i prijateljstva izmedju odgaivaca to jest izlagaca i sudija 80% je namestaljka i dogovor.

aca81
 Tako sam i mislio e upravo to ubija zelju pravih odgajivaca i zato je sve manje dobrih i cistih pasa,i tako se na izlozbama nezvanino postavljaju novi standardi
DOBAR POGLED

Boban
 Pa da ,kod nas je postala katastrofa sto se tice kinologije.

aca81
 Evo juce sam saznao da postoje klanovi kod sudija i da pojedini odgajivaci prate odredjene sudije na izlozbama ma gde oni sudili jer im je uspeh zagarantovan
DOBAR POGLED

Boban
 Pa to sam ti vec objasnio,zasto nasi izlagaci idu u inostranstvo gde sude nase sudije sve sam ti rekao.$aAa

Kile_
 da li neko dolazi sutra na izlozbu u vrsac??????
Samo 300 i 4x4

dragoslav
 Pozdrav svim ljubiteljima lova.Bobane i Aco81 potpuno se slazem sa vama puno puta sam bio na izlozbama gde su se vrsile namestaljke kod pasa pobedjivali su svakakvi psi,mislim da je bolje od izlozbe uraditi utakmicu jer tu sudija nemoze da prevari posto su svi takmicari prisutni dok drugi pas radi.Na vecinu izlozbi netreba ici mada ima dosta sudija koi su ravnopravni.Smile

Pravilo je da se prvo predstavite u Temi namenjenoj za to.

Srbijalov Admin Tim.

Boban
 Sa jucerasnje utakmice u Pozarevcu.

CACT -Gino del Cakic, JR 717036, muzjak, ostenjen 14.06.2008 - vl.Cakic Aleksandar
Vr.dobar- Budjavko del Kapica JR 711382,muzjak,ostenjen 24.06.2005 -vl. Velimirovic Zoran
Vr.dobar -Bonita Du Pied Du Mont,LOF 93419,zenka,ostenjena 20.06.2006.-vl.Milan Pavlovic,vodic Krstic Sinisa
V.dobar- Vanda Du Pied Du Mont,LOF 090021,zenka ostenjena 06.06.2004.-vl.Milan Pavlovic,vodic Krstic Sinisa
CQN-Lolino Nika,JR 713991,zenka,ostenjena 20.06.2006.-vl. Dusko Marinovic
CQN-Roma,Jr 716156,zenka,ostenjena 19.06.2007-vl.Radulovic Nebojsa
CQN-Pablo Od Legata,JR 706109,muzjak,ostenjen 14.06.2007-Vl.Vucenovic Miroslav

rokvic
 Prosle nedelje sam prisustvovao utakmici u Mokrinu,,organizacija super,domacini su se potrudili oko svega Sve reci hvale..tereni prepuni divljaci..ucestvovalo je 15 pasa...

Lala
 Imaš neke slike?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

rokvic
 lalo nemam slike,jer smo koristili aparat mog prijatelja,ali ja cu ga zamoliti da mi posalje slike na mejl pa cu ih postaviti na forumu..

Boban
 Najbolje bi bilo da nam dostavis te slike i opises ih.
Hvala unapredB)

asrobi
 Imam Bretonku staru 8 meseci .Nisam je vodio jos ni na kakvu izlozbu niti na utakmicu a znam da mora imati ocenu i sa izlozbe i sa utakmice ili ispita o urodjenim osobinama.O izlozbama sve znam posto sam i pre imao pse koje sam vodio na izlozbe a o ispitu pojma nemam! Neznam ni sta pas mora da radi na tom ispitu.Inace lepo slusa,vodio sam je pre dve nedelje na stetocine uglavnom trckara oko mene u krugu od oko 20tak metara na pistaljku lepo reaguje.na pucanj uopste ne reaguje i jest sa teskom mukom ali je aportirala i jednu svraku na kraju ali sam morao da dotucem svraku posto je bila ranjena pa je cvakala kljunem pa je ova obigravala kao macka oko vruce kase dok je nisam dotukao.Onda sam se odmakao jedno desetak metara pa sa mnogo hrabrenja je na kraju donela svraku.Molim ako neko zna sta treba da radi pas na utakmici neka mi pomogne!;)

Boban
 Asrobi,Za izlozbu znas da pas tek kada napuni 9 meseci moze da se izlaze,
ispit i utakmica su dva polma jeste da imaju zajednizke tacke ali nisu iste.
IUO,ker mora da markira ,aportira , i da se neplasi na pucanj taj ispit je da kazem prost tu se netrazi nista posebno sama rec ti kaze urodjenih osobina.
A za utakmicu treba zestok utreniran i poslusan pas jer svaka greska se plati bez plasmana.

asrobi
 Pogledao sam kalendar izlozbi za 2o1og.Tu sam video samo utakmice za pse pa me ninteresuje da li u okviru tih utakmica se obavlja i ocenjivanje za IUO?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,080,934 posete www.srbijalov.com