Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Ribolov

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Ribolov
dalibor
 Posto vecina lovaca bavi se i ribolovom hteo sam malo da pisemo na ovu temu, postoje razlicite vrste ribolova svako od nas ima svoju,zeleo bih da napisemo par reci o tome. Naravno mozete da postavite slike svojih trofeja,znam da ovoj temi nije mesto ovde ali bih zamolio administratora da je stavi na pravo mesto. Isto tako ako je neko zainteresovan za Fly Fishing u Republici Srpskoj (BiH) na dve prelepe reke Ribnik i Pliva na ovom linku mozete dobiti potrebne informacije. (http://www.facebook.com/photo.php?pid=436541&op=1&o=global&view=global&subj=244023559406&id=1222613172&fbid=1185881646852#!/group.php?gid=244023559406&ref=ts)
Hunting is a passion! Pas

Lala
 Ovde sad možete otvarati razne teme: ribolov odredjene vrste riba, metode ribolova (varaličarenje, mušičarenje, plovkarenje), oprema (štapovi, čekrci...), mamci, i ostalo vezano za ribolov.
Verujem da su dosta lovaca istovremeno i ribolovci (ja sam jedan od tih Grin ), pa na jednom mestu imamo mogućnost da razmenjujemo iskustva iz obadve oblasti - i lova i ribolova!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Ih, sad imam gde da kacim svoje trofeje Grin jer ih jos uvek nemam u lovu, a u ribolovu dao bog pa ih ima Vebanje
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Samo cepaj, Cvele! B)
Ako kod vas u ZA nema puno divljači, bar vode ove godine imate na pretek! Sad

Kile_
 ne bih da se mesam i kacim....ja sam isto ribolovac,cak duze nego lovac..ali licno mi smeta sto ste na sajtu "lovci srbije" otvorili teme za ribolov,mislim da ovde nema mesta ribolovu,postoje mnogi sajtvovi i forumi za ribolov u srbili.

ali ja nisam admin pa se ne pitam mnogo...na vama je da procenite i odlucite sta je najbolje...ali prepravite naziv sajta u "lovci i ribolovci srbije" ,,ili brisite ove teme.

u napred zahvalan na razumevanju,dobar pogled!
Samo 300 i 4x4

Cvele
 kile, naziv sajta-foruma je Srbijalov, lov se ne mora obavljati samo puskom, loviti je moguce i stapom i strunom-tj riboloviti. Ako otvoreno razmisljamo ;)

Lala
 Svako mišljenje o novitetima je dobrodošlo.
Članovi daju konačni sud o tome da li je ovaj podforum potreban ili ne.
Najmanji je problem nešto otvoriti ili obrisati. Hajde da sačekamo pa da vidimo kakva će reakcija ostalih članova biti.

Kile_
 pazi cvele jedno je lov drugo ribolom,po meni to su dve skroz razlicite stvari i oblasti,kojima je jedina slicnost u nazivu ili kako bih rekao imenu "sporta" lov i robolov,a slicno zbog toga sto rec lov imas u reci ribo-lov.

i ove dve teme (lov i ribolov) su veo opsirne,veoma diskutabilne i ne mogu da se svrstavaju u jedan kos.
ali kako god vi odlucite ja sam za.

a do sada sam se jedva snalazio sa temama,jedva pronadjem to sto mi treba,i temu koju pratim,cak naidjete i na dve duple teme sa razlicitim naslovom ali sustina ista,jer clanovi ne vide da je vec otovrena tema pa zapocnu novu.
kako cemo sad na se snadjemo kad se otvore jos 100 novih tema vezanih za ribolov ja ne znam.
a verujte mi nije tesko otvoriti 100 tema vezanih za ribolov,mogu caj ja to da uradim verujet nije problem....
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Ja sam za jer je nekad teze upecati ili uloviti ribu nego nesto uloviti puskom,ja i lovim i bavim se ribolovom tako da nema problema Bistro!i Dobar pogled

dalibor
 Hvala na podrsci, ipak na kraju svi smo mi ljubitelji prirode.....Bravo 2
Hunting is a passion! Pas

Cvele
 Samo da sredim komp, i bice dosta, dosta slika Grin

tarski
 Zašto da ne i ribolov, samim tim što je dosta lovaca i ribolovaca istovremeno a sve na jednom mestu. Dobra ideja.
Pozdrav sa Tare i jezera Perućac i Zaovine !

Sniper Hunter
 Evo malo slika sa pecanja

http://dejan67.skyrock.com/

Lala
 Kakve su ovo nemani na slikama?!?
Jesi ti to upecao, Sniper??? Ako jesi, alal ti pita!!! B)

Sniper Hunter
 Jeste Lalo sve sam sin ,ja i drustvo a ima toga jos izgleda da sam bolji pecaros nego lovacGrin

Postavicu jos samo malo vremenaBye

Lala
 Pa ti onda moraš u ribolov i pušku da poneseš, da bi savladao ovakve aždaje! Grin
Ako dobro kapiram, ovi somovi su upecani u Španiji, ili se varam? Zaboravio sam kako se zove ona reka, ili jezero, čuvena po kapitalcima...

Sniper Hunter
 Jeste Lalo bilo je to u Spaniji na Rio Ebre. Bacas me u nostalgiju moram jos jednom tamo,a ima i iz Svajcarske ako si pogledao sve do krajaGrin tu je i Francuska itd..Bye

petar
 Pozdrav svima Grin

Da li neko od vas moze da mi pomogne?

Radi se o tome da zelim da postanem i ribolovac pored lova, pa bih voleo ako neko moze da mi predlozi neki dobar sajt ili neku knjigu o ribolovu u Vojvodini, onako za pocetnike nesto edukativno.

Inace o ribolovu ne znam gotovo nista, niti o vrstama ribe, razmnozavanju, zasticenim vrstama, priboru, mamcima, varalicama, stapovima, znaci apsolutna sam neznalica sa te strane. Smile

Unapred hvala Grin
Just like old times!

Sniper Hunter
 http://www.google.ch/#hl=fr&source=hp...3cdc62d8cb
probaj nesto ovde od toga sto te interesuje petresrbijalov

petar
 Hvala Sniper Hunter, ali to sam pretrazio, vecinom je za ljude koji pecaju vec neko vreme, ali ko je apsolutni pocetnik, tesko je snaci se.

Meni bi trebalo nesto, onako bas za pocetnike, ja npr imam bar pet knjiga koje govore o lovu, znaci sve sto se tice lova od a do s, od municije, kodeksa, preko biologije divljaci, pa do hranilista , solista, znaci bas sve, pa sam pomislio da verovatno ima i tako neka knjiga u vezi ribolova, na taj fazon, ako neko moze da mi predlozi, kupio bih je ili uzeo u gradskoj biblioteci ako je ima...hvala unapred Smile
Just like old times!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,370 posete www.srbijalov.com