The M6 Scout Survival Rifle ,puskica lepotica sa americkog trzista,pravljena u svrhe prezivljavanja u prirodi i lova sitne divljaci.
veoma male mase.gornja cev kalibra .22 donja cev kalibar 20.
pogledajte snimak i sve ce vam biti jasno.meni se jako dobada i steta sto je nema kod nas.sta vi mislite?
pa dobro nema sta da s eljutim nije moja puska
jeste "sklepana" ali takva treba da bude sto manja i laksa ,kada se prelomi nema ni 40cm duzine.tako da stane u manji ranac sa opremom za kampovanje ili setnjakroz sumu,prezivljavanje u prirodi i tako te stvari.a sluzi da odstrelis,zeca,vevericu i pernatu divljac...po meni nije losa stvar...
Igrom slucaja sam drzao ovu pusku u ruci prosle subote, extra stvarcica ni malo nije zajebancija. Klincu kupio cale da da gadja skeet i mali(svajcarac) je stvarno dobar sacmeni kalibar je 36 a ne 20, cena koliko mi je ostalo u secanju je nekih 400-500 franaka (300-380 evrica).
Kao sto je rekao nenadx ova spravica je stvorena za krivolovce.
Kao što su i rekli poštovane kolege lovci, puška stvorena za krivolovce i lovokradice.
Inače ova puška je stvornena kao primarno oružje pilota borbenih aviona Američkog vazduhoplovstva, nalazila bi se u pilotskom sedištu i služila bi im da što lakše prežive, prilikom obaranja. Međutim nije prošla na konkursu i dalje se odustalo od uvođenja u naoružanje pilota. Ako sam dobro obavešten jedino je US Navy uveo u opremu pilota.
A za
patak jeste u pravu si to i jeste namena ove puske,samo to neki ne razumeju.a kao trece i da je neko poseduje u srbiji sumnjam da bi mogao legalno da je ima,a kakoli lovi sa njim.
mnogo pominju krivolom sa ovom pusko,ne znam samo sta mozes da odstrelis sa njom osim zeca.mislim bole me brige svako ima svoje misljenje
Ma kile kod nas sve sto je neuobicajeno prvo sto se pomisli da moze da se koristi u krivolovu valjda podsvest radi to ti je isto i kao kad posedujes 22cal odmah pomisle lovokradica
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?