Magazin PREDATOR
|
Lala |
Objavljen 10.11.2016. 16:49
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Na ovogodišnjem konkursu za sredstva iz Fonda za razvoj lovstva dodeljene su pare kako su dodeljene. Vrlo je zanimljivo da se u spisku sretnih dobitnika, sa dobijenih 1,5 miliona dinara sredstava koje su lovci uplatili u Fond, nalazi i firma S i S GROUP doo, kako je navedeno u rezultatima konkursa javno objavljenim na sajtu Uprave za šume. Meni se ovaj naziv firme učinio poznatim i evo dva dana lupam glavu gde sam video ime te firme - odgovor na pitanje mi je bio pred nosom, na pisaćem stolu!! Danas krenem da listam ponovo 'Predator' i onda mi lepo pukne pred očima!
Dakle, i pre svega, ime firme nije precizno navedeno u rezultatima konkursa (slučajno ili namerno - moje mišljenje je da je namerno pogrešno napisano, 'da se Vlasi ne dosete!'; izostavljen je veznik '&' i izostavljena je crtica)! Radi se o firmi koja se zove S&S-group doo, koja je OSNIVAČ I IZDAVAČ magazina PREDATOR!
Skraćenica S&S najverovatnije znači 'Slavoljub & Stevan' (Dragišić i Banković), novinari 'Predatora'.
Podaci sa sajta APR:
Пословно Име: S&S-Group DOO Beograd-Stari Grad
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 21029491
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Општина: Београд-Стари Град | Место: Београд-Стари Град | Улица и број: Призренска 13/II
Датум оснивања:07.07.2014
ПИБ: 108587243
Законски заступници
Физичка лица
Име Презиме: Стеван Банковић
Јмбг/Лични број: 0401970710285
Функција: Директор
Самостално заступа:Да
Nemam komentar.
Samo činjenica: na ovogodišnjem konkursu ogromna sredstva je dobio LSS (9+4 miliona) za projekat (obratite pažnju!):'Promocija značaja lovstva kao delatnosti od opšteg interesa i unapredjenje informacionog sistema u lovstvu'. Na istom tom konkursu firma S&S-group koja izdaje 'Predator' je dobila sredstva (1,5 milion!) za sledeći projekat: 'Podrška promociji lovstva Srbije kroz informisanje javnosti o stanju i merama na njegovom unapredjenju'!
Znači, elementarna logika kaže da LSS na čelu sa Šormazom vrši promociju, a da će S&S-group (Slavoljub & Stevan) koja izdaje 'Predator' raditi podršku promociji, lepo piše u naslovima projekta!!! Šormaz i 'Predator' na istom poslu, dok medjusobno vode sudski spor po tužbi za ne znam ni ja šta više!?! TUžba je tužba,a pare su pare, jel tako, a još ako su pare potekle od lovaca, onda su još sladje? Može keš a može i virmanski!
I onda neko sebi daje pravo da kudi Jeremiju?!?
Ni na ovo nemam komentar! Izgelda da sve ima svoju cenu, ili skoro sve - moji principi nemaju cenu. Ko je meni kriv što se zanesem pa mislim da svako ima principe.
Eeee gospodo S&S... A kakve ste ono priče pričali? Kako ste 'krpili' one koji arče lovačke pare? A hoćete li sada lovcima deliti magazin 'Predator' besplatno, pošto ste dobili 1,5 milion novaca koje su lovci uplatili u Fond?
Nezavisno novinarstvo?
Jel ono Bora Čorba spevao pesmu sa stihom 'Za ideale ginu budale...'?
Evo vam dokaz: slika impresuma 'Predatora', sa svim podacima:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
davorcalic |
Objavljen 10.11.2016. 18:21
|
Veteran
Upisa: 753
Pristupio: 14.02.2012. 16:25
|
Mislim Lalo da si pogrešio... o ovoj se agenciji radi....
https://www.youtu...cGWeDQBiqs ...
Šalu na stranu... "drži prijatelja blizu sebe a neprijatelja još bliže...."
Žena mi Makedonka....
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 10.11.2016. 22:08
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Davore skoro da si u pravu. Elem , na konkursu za najkraći roman , pobedio je pisac sa romanom :
Šta pokreće svet?
Na prvoj strani ispisana samo jedna reč:
Novac !
Za novac se i dupe prodaje , a kako ne bi obraz.
Mnogi razmišljaju tako da kad svaka vaška može da mazne lovačke novce , što ne bi i oni .
Obraz , čast , princip . Šta to beše?
I ništa od toga nabrojanog se ne jede i ne troši , ili imaš ili nemaš . Malo je onih koji ga još imaju, zato nam i jeste tako , kako je.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 10.11.2016. 23:13
|
Lovčina
Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Ili sto rece jedan moj stari prijatelj:Ljudi se gusto sade,ali jako retko nichu
dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 11.11.2016. 08:26
|
Admin
|
Da nije u pitanju ona stara oprobana metoda u novinarstvu?
Daj novce ili ću pisati o tebi ?
A nije da nemaju o čemu pisati . Sramota i za jedne i za druge.
|
|
|
|
tomo vrbas |
Objavljen 11.11.2016. 09:55
|
Lovčina
Upisa: 1294
Pristupio: 06.03.2011. 00:00
|
Kako se taj curak za tren oka prevrne pa mnogi obraz za guzicu zamene kada su pare u pitanju!Sramota!!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.11.2016. 22:03
|
Moderator
|
Lala kaže:
Samo činjenica: na ovogodišnjem konkursu ogromna sredstva je dobio LSS (9+4 miliona) za projekat (obratite pažnju!): 'Promocija značaja lovstva kao delatnosti od opšteg interesa i unapredjenje informacionog sistema u lovstvu'. Na istom tom konkursu firma S&S-group koja izdaje 'Predator' je dobila sredstva (1,5 milion!) za sledeći projekat: 'Podrška promociji lovstva Srbije kroz informisanje javnosti o stanju i merama na njegovom unapredjenju'!
Znači, elementarna logika kaže da LSS na čelu sa Šormazom vrši promociju, a da će S&S-group (Slavoljub & Stevan) koja izdaje 'Predator' raditi podršku promociji, lepo piše u naslovima projekta!!! Šormaz i 'Predator' na istom poslu, dok medjusobno vode sudski spor po tužbi za ne znam ni ja šta više!?! TUžba je tužba,a pare su pare, jel tako, a još ako su pare potekle od lovaca, onda su još sladje? Može keš a može i virmanski!
I onda neko sebi daje pravo da kudi Jeremiju?!?
Ni na ovo nemam komentar! Izgelda da sve ima svoju cenu, ili skoro sve - moji principi nemaju cenu. Ko je meni kriv što se zanesem pa mislim da svako ima principe.
Eeee gospodo S&S... A kakve ste ono priče pričali? Kako ste 'krpili' one koji arče lovačke pare? A hoćete li sada lovcima deliti magazin 'Predator' besplatno, pošto ste dobili 1,5 milion novaca koje su lovci uplatili u Fond?
Nezavisno novinarstvo?
Da li će posle ovoga što su uradili gospoda S&S pristupiti promeni imena svog magazina? Dosta je bio 'Predator', sad bi mogao da bude 'Grebator'?!?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Milan__ |
Objavljen 23.01.2017. 18:32
|
Član
Upisa: 142
Pristupio: 03.01.2017. 13:56
|
Danas sam bas kupio Predator odlicne novine
Bog prašta,ali 30-06 nikad!
|
|
|
|
Milan__ |
Objavljen 02.02.2017. 19:16
|
Član
Upisa: 142
Pristupio: 03.01.2017. 13:56
|
Kada izlazi novi broj Predatora?
Bog prašta,ali 30-06 nikad!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.11.2017. 19:26
|
Moderator
|
Od sutra 01.12.2017. je na kioscima novi broj magazina Predator - preporučujem kolegama da pogledaju, biće prilično zanimljivih i intrigantnih tema i tekstova.
Očekujem da će narednih dana biti puno zvonjave telefona po nekim kancelarijama.
Ujedno obaveštavam kolege da je Srbijalov portal ostvario vrlo blisku saradnju sa redakcijom magazina Predator - na istom smo poslu! Sa tim u vezi pozivam kolege da u vezi novosti iz vašeg lovišta ili lovačkog udruženja kontaktiraju magazin preko njihovog sajta http://www.magazi...
ili da jave nama na Srbijalov portal, a mi ćemo dalje ostvariti kontakt.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2018. 10:51
|
Moderator
|
Preporučujem kolegama da nabave najnoviji broj magazina Predator, u stvari, radi se o dvobroju za juli i avgust.
Čini mi se da je ovaj broj jedan od jačih u poslednje vreme, ima prilično zanimljivih stvari.
Izmedju ostalog, Predator se bavi i najnovijim dešavanjima u Lovačkom savezu Srbije i potezima Dragana Šormaza, predsednika saveza, u vezi sa krivotvorenjem dokumenata. Na naslovnoj strani magazina taj tekst je najavljen sa pitanjem 'Ima li elemenata za tužilaštvo'; Takodje je najavljen i jedan odličan stručni tekst Miodaraga Strnada u vezi sa afričkom kugom divljih svinja, bolest koja se izgleda nezadrživo širi (dodajem da u svakoj nesreći ima sreće, pa nas je za sada ona nesrećna žica na granici sa Madjarskom spasila pošasti). Ima i jedan opširan članak o izmenama Zakona o oružju i municiji, napisao ga Duško Ilić, sekretar NAOS, gde je nabrojano šta se sve traži u izmenama.
Takodje se najavljuje i jedan intrigantan tekst 'Istine i laži'... Predator je doneo i tekst o našoj, forumaškoj Enciklopediji za lovački podmladak, videćete. Ima još vrlo dobrih tekstova na uvećanom broju strana (dvobroj je u pitanju).
Vredi, zaista vredi uzeti.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 08.07.2018. 10:04
|
Veteran
Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
Ahh taj predator. Takodje im je na naslovnoj 'Obuka preduslov uspeha' a sve to ispod ptičara-setera.
Da nisu možda nešto napisali o obuci pasa?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
Tomash |
Objavljen 08.07.2018. 11:51
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 04.02.2012. 17:44
|
Kupimo pa vidimo...
Ali ako si već gajio kera, onda ti časopis dođe više kao podsetnik, osim ako je zloheb namamio i DakijaNS da nešto napiše za predator, onda možda i naučimo nešto što nismo znali
Mada sumnjam, ipak je seter na naslovnoj, a ne breton |
|
|
|
dreger |
Objavljen 02.11.2018. 17:20
|
Stari član
Upisa: 472
Pristupio: 14.12.2010. 07:55
|
Jes da treba informisati ljude sta sve nevalja i kako se lose radi u LSs.LSV itd a i pojedinci koji su se omastili od lov para da se spomenu,ali malo mi je vec dosta da vise od pola novina samo to citam,dajte malo clanaka o oruzju,optikama,divljaci.kerovima itd ,dakle konkretno o lovu,mene bi to mnogo vise zanimalo |
|
|
|
kolega_LOVEc |
Objavljen 02.11.2018. 20:12
|
Veteran
Upisa: 664
Pristupio: 19.02.2012. 22:14
|
Pa zato nas ucise stranim jezicima....
Vim vi repellere licet
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 02.11.2018. 20:42
|
Admin
|
Mislim da trenutni događaji u lovstvu Srbije prevazilaze sve ostale teme , jer budućnost lovstva se određuje sada.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.11.2018. 10:24
|
Moderator
|
dreger kaže:
Jes da treba informisati ljude sta sve nevalja i kako se lose radi u LSs.LSV itd a i pojedinci koji su se omastili od lov para da se spomenu,ali malo mi je vec dosta da vise od pola novina samo to citam,dajte malo clanaka o oruzju,optikama,divljaci.kerovima itd ,dakle konkretno o lovu,mene bi to mnogo vise zanimalo
Dreger, pa zar nisi video u novom Predatoru da ima baš takvih tekstova koje pominješ? Imaš odličan tekst o inercionom PA Baikal MP 156, recimo... Ili tekst o granulaciji sačme za jesenji i zimski lov fazana i zeca... Ili tekst o VGP majstorski ispit za ptičare, najsvestraniji, održan u Madjarskoj... Baš gledam, od celog magazina samo su tri strane posvećene izborima u LSS, dve strane su date problemu funkcionisanja lovačkih organizacija, a ostalo su čisto lovačke Ima za svakog ponešto.
To što su trenutno bili izbori i lovačko-političke teme izbile u prvi plan, ne znači da je stalno tako.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
kimi |
Objavljen 03.11.2018. 14:46
|
Veteran
Upisa: 755
Pristupio: 14.08.2011. 10:46
|
dreger kaže:
Jes da treba informisati ljude sta sve nevalja i kako se lose radi u LSs.LSV itd a i pojedinci koji su se omastili od lov para da se spomenu,ali malo mi je vec dosta da vise od pola novina samo to citam,dajte malo clanaka o oruzju,optikama,divljaci.kerovima itd ,dakle konkretno o lovu,mene bi to mnogo vise zanimalo
Ma smešni su. Ja sam odavno prestao da ih uzimam. Imaju bombastične naslove a unutra ništa, kao i ostali. Nemaš u Srbiji čestit lovački časopis.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita
|
|
|
|
stefan092 |
Objavljen 03.11.2018. 15:30
|
Stari član
Upisa: 305
Pristupio: 31.05.2013. 16:57
|
Kupujem Predator redovno vec 4 god. i moram se sloziti sa kolegom dregerom da bi se casopis trebao malo posvetiti i temam kao sto je oruzje, municija i ostala lovacka oprema. Daleko od toga da ne treba pisati o losim stvarima i lopovlucima u lovackim druztvima i LSS. Ali ako hocemo jedan ozbiljan lovacki cas mora se jedan polovina casopisa izdvojiti za prave lovacke stvari. Ne znam kolko je to moguce s obzirom da je Predator KURIR-ov casopis...
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70
|
|
|
|
davorcalic |
Objavljen 03.11.2018. 18:47
|
Veteran
Upisa: 753
Pristupio: 14.02.2012. 16:25
|
Ja redovno kupujem Predator... Sasvim ok, čak šta više odličan magazin...
Žena mi Makedonka....
|
|
|