Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Češka kombinacija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Češka kombinacija
vlada lovac

DakiNS kaže:
Zamolio sam kolege sa foruma Ribolovci i Vukovi sa Dunava da objave da se puška potražuje, Ima li neko da je član na Loristu da objavi da se puška potražuje

Evo ja ću

DakiNS
 Hvala Vlado nadam se da će se lovci iz kragujevačkog kraja malo raspitivati i pronaći neki trag Brnu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

KREC
 Kakva greška !!! prvo i jedino pravilo je da se puska NIKAD ne ostavi bez NADZORA !!! Šta da je neko dete ili narkoman,manijak ili ko god naleteo i počeo da rešeta redom???? Šta bi rekao nečijem roditelju ??? SRAMOTA .
Ne bi ti meni više nikad u životu lovio !!!

I Jevtic

KREC kaže:
Kakva greška !!! prvo i jedino pravilo je da se puska NIKAD ne ostavi bez NADZORA !!! Šta da je neko dete ili narkoman,manijak ili ko god naleteo i počeo da rešeta redom???? Šta bi rekao nečijem roditelju ??? SRAMOTA .

kolega krec ovo su malo teske reci netreba tako kritikovati coveka desilo se nemoras i ti da mu stajes na muku pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

lovac001

KREC kaže:
gospodine ja bih Vas zamolio vrlo ljubazno da ne komentarisete nesto sa cim nemate veze..

Sniper Hunter

KREC kaže:

Momci spustamo loptu ,desilo se sta se desilo ,manijaci ne cekaju da nadju puske da bi njima resetali narod ,oni ih vec imaju ,kolega je pogresio -snosice posledice i to mu je dosta ne treba jos na ovakav nacin,ovakvim upisima da mu otezamo situaciju ,svakome moze da se desi ,a da neko obije auto i odnese pusku dok si ti stao da kupis dorucak ,a posao si u lov ko je kriv ?

canis aureus

KREC kaže:

Aplauz
"desilo se" pa moglo se i ovo desiti što je kolega KREC napisaoConfused i šta onda?!?!
Nebriga i nepažnja!! A toga sa oružjem ne sme da bude!!

"spuštamo loptu" ali i ovo kao i druge teme i upisi na tim temama može i mora da posluži kao "edukacija" drugim vlasnicima oružja iliti kao "za primer" kako ne sme i ne može ... !!!
Takvi nesavesni vlasnici oružja i ne treba da budu vlasnici oružja!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Kolege neki se ponašaju kao čangrizave babe, dovoljno je našem kolegi teško samo mu fale popovi ako nemate ideju kako da mu pomognemo ne dižite tenziju nepotrebno , kao da vi nikada niste nišrta prevideli , setite se samo , na kraju krajeva , otvaranje lova adrenalin , puška propisno spakovana ponesena i slučajno ostala naslonjena na auto dajte malo solidartnosti

apinest
 Naravno da ne treba dolivati ulje na vatru, ali isto tako treba biti iskren i realan, pa kolegi reći šta može da očekuje. Ako se u njegovom slučaju nadležni budu striktno pridržavali Zakona o oružju i municiji i njegovog dela koji se odnosi na držanje i nošenje oružja (član 12), čak i da se oružje pronađe, slede sankcije iz člana 35, stav 1, tačka 6, kao i iz stava 2 istog člana. Nažalost, jedan moj prijatelj je imao sličnu (ne identičnu) situaciju, pa se ni kriv ni dužan loše proveo. Ko je sa oružjem patio, zna o čemu govorim...

DakiNS
 Momci kolega je mogao i da slaže , ali bio je iskren što po meni je odlika dobrog čoveka , nadam se da će to i drugi znati ceniti

Limun
 Ja kolegi lovcu 001 mogu da odam priznanje sto je bio iskren i cak imao moda da iznese na forumu ovo sto ga je snaslo! Inace ne bih komentarisao ne paznju kolege lovca mislim da bih bio malo preostar i ako nadje pusku verovatno ce morati da je preseli u SUP.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Drago
 Moj mali sortiment oruzja.

kojot
 pozdrav kolege dugo me nije bilo ali cu sada cesce biti na forumu.zna li ko da li su ceske kombinacije radjene sa belom glavom ili samo sa crnom,mislim bele fabricki?

nemeza
 ZH, Tatra-Kozlica, model 500 i Super Brno nisu rađene sa belom glavom, a model 800 je rađen. Pozdrav. Bye

kojot
 siguran si za zh 304 i zh 321?

canis aureus
 ZH nisu nikad dok Brno 500 je rađena sa "silbergrauem" -što nije potpuno "bela" (nerđajući čelik) već silberConfused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Dare_Makedonija
 http://www.reklam...?ad=298648

Postovane kolege vase mislenje o ovu kombinaciju i cenu naravno? Ja mislim da je ipak preskupa.
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Sniper Hunter
 Preskupa je po meni max 800-900 za tako nešto.

Podunavac
 Puška je odlična. I kombinacija kalibara je dobra. Optika veoma kvalitetna i svojim rasponom uvećanja primerena ovakvoj vrsti oružja. Međutim cena je preterana. Slažem se sa procenom kolege Sniper Huntera o realnoj ceni. A podatak iz oglasa da su cevi iznutra tvrdo hromirane je netačan. Od svih čeških pušaka jedino Super Brno ima tvrdo hromirane cevi.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Hvala kolege na odgovoru. Gledao sam jednu drugu koja je oko 700e ali nema optike nema montazu i ima samo sacma-kugla cevi
Pametan covek zna koliko malo zna a budala zna sve

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Brno kombinacija KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 29 02.11.2017. 18:27
Češka zbrojovka-optika OPTIKE I MONTAŽE 6 25.04.2015. 21:25
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,399 posete www.srbijalov.com