Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
tomo vrbas
 Bravo 2

suci
 Svaka cast za odstrel. Bravo 2

mrwa22250
 Bravo 2 za odstrel,svaki je zlata vredanOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

klaja
 Strahinja cestitam na odstrelu.Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

golf071
 Bravo 2 Svaka cast.
Novine

canis aureus
 strahinja87 Odobreno
Bravo 2
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus
 ... da nam ne zamre tema ... Confused
Zum
Dim

alex
 Svaka cast kolega a bas sam se pitao sta je s vama dugo vas nema da se oglasite na ovoj temi znao sam da ste u akci
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Jank

canis aureus kaže:
Zum

Jel ovaj zamro od tvog kurabina
ili je to neka stara slidža
šta je istina...........................Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

klaja

canis aureus kaže:
Zum

Cestitam na odstreluOdobrenoOdobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

canis aureus
 hFala drugari na čestitanje iveli 3
alex, u action stalno ali nešto me neće baš čestoConfused ... visoka vegetacija je najveći problem pa šetaju neopaženi ili i kad se vide brzo zamaknu, sadE jurim pokošene deteline, bare koje ostaše posle ovih kiša gde usevi propadoše, ne bi li imao priliku ... eto, neki se i zaHebe pa izIđe na čistinu Elmer...

Jank kaže:

canis aureus kaže:
Zum

Jank, The truth is only one, novaja vintovka sveža pictures Yes
Dim

mrwa22250
 Kolega Canis,navikli smo na interesantne price koje prate odstrel bar kad si ti u pitanje.Daj malo info,ne bilo ti zapovedjenoOdobreno

Vuja
 Cestitke canis daj pricu da cujemo tj procitamo kako je builo

Jank

canis aureus kaže:
hFala drugari na čestitanje iveli 3
alex, u action stalno ali nešto me neće baš čestoConfused ... visoka vegetacija je najveći problem pa šetaju neopaženi ili i kad se vide brzo zamaknu, sadE jurim pokošene deteline, bare koje ostaše posle ovih kiša gde usevi propadoše, ne bi li imao priliku ... eto, neki se i zaHebe pa izIđe na čistinu Elmer...

Jank kaže:

canis aureus kaže:
Zum

Jank, The truth is only one, novaja vintovka sveža pictures Yes

"Ма знам Рајко него чекам да се укључиш"...овога пута сам се ја придружио дискусији.....Bye

canis aureus
 Ajd sad ... Izvolte ... navika je chudo Jaooo ......Dim
[xhide]
... danima se ljuta bitka vodi s komarcima! Jedu bre, bodu kogoj da su 'čele, Sunce im jarko! Autan, ko ga izmisli svaka mu čas'! Imadem i sprej a i onaj što se maže ko labelA iliti onaj karmin ženski za usta što je, mislim da mi apotekarka kazala da se zove stik ili može biti stok, stak 'bem li ga ... i kad se namažem i naprskam ma možedu da zuju i letu kol'ko 'oću al da ubodu malo morgen Trt Milojka a ja namirisan ko na korzo da sam poš'o a ne u lov al jbga Jaooo
Jedared obuko' umesto kombinezona letnje pantalone "džepare" i tu se, da prostite, za'ebah neviđeno!! di nisu ojačanja ili džepovi tu su ubodi ... Shock .... al od tadE full, kombinezon, šešir, rukavice a i malo Autana ...
Nego, kažu da ih ovol'ko nije bilo odavno. Te zbog kiša, te zbog bara od poplava, zbog larvi, zbog ženki koje su plodnije zbog ukrštanja sa tigrastim, te zbog mužjaka koji su sexualno aktivniji no inače ... ma Gospod će ga znati, kad lažu a na Gospoda ne misle Krsti
A i ja se u'vatiJo komaraca pa pišem li pišem a miliJon obaveza me čeka Jaooo
... kad pirne malo vetar i što je višlja čeka to manje komaraca ima a na nižim čekama propas' teška od te napasti!
Danima već čekam diBlje svinje i predatore u večernjem lovu. Iš'o bi ja i u jutarnji lov jer bolje se vidi dal je vepar ili krmača koja se još ne lovi al ekipa s kojU idem može samo u večernji pa ... a zbog Izveštaja str.pratiJoca mora tako j'bo ga ko ga izmisli Stari
Mislim da sam dva vepra do sad propustiJo zbog bojazni da ne odstrelim krmaču al dobro, biće dana.
Ovi predatori nikako da izIđu na mene! Puca ovaj, puca onaj ... ovaj omašiJo, onaj naš'o malo krvi al džukele nema ... piiii 'bem mu sve a ja sedim ko Vlada Obradović-Kameni ispred mesne zajednice u centru sela i gledam u prazno ...
... zauz'o sam čeku na uglu mladika te imam preglednos' i sa jednog ćoška i sa drugog, doduše s ovog drugog jedino ako vidim štogod na putu jer o'ma je parcela s uljanu repicu a tu visina prešla meter odavno, valjda ove kiše dobro došle repici pa raste kogoj da je džungla e a sa druge strane i druga priča, parcela pod suncokretom pa još na pedesetak metara od čeke bara prečnika tridesetak metara i još toliko propalog useva zbog tolike vlage pa je na tu stranu preglednos' mnogoooo bolja. Čistina na tu stranu pa se nisam previše nad'o al ajde.
Žabe se raspevale u toj bari, ja ne znam šta je to Confused kak'e su to počasti i propasti došle ... pa bar da 'oću ovolike komančerose da love i da jedu nego jok probiše glavu kol'ko krekeću Jaooo ...
Na kraju suncokreta je kanal, na jedno 150 meteri od čeke.
U sam sumrak, već kad se i kroz Swar sve teže opaža vidim siluJetu al ne vidim šta je! Prilazi s kanala na baru. Ma nije lisica, šakal je, poznajem ga po koraku! Vrti se tamo-vamo preko bare, ima dvestotinjak meteri. U rukama čezetka u devettri,šesettva mm i PPU SP 18,5g .... znam ja di bije i na dvesta al se sve nadam da će ipak malo da priđe bliže. Poplaših se da će da utekne jer poče da se udaljava k'o da me primetiJo. Možda je osetiJo autan ... j.ba li me komarci kad se i namirisah Shock .... pođe ka sledećoj čeki di je zaseo drugar ... ma omašiće ga sigurno, već je dva omašiJo a i jednu liju, mislim se ja, a možda ga i poplaši pa potera na mene ... KAAAD eto ga okreće se na mene i ukoso kreće ka mladiku, eeee da je znaoooo to što nije znaaaoo ... končanica ga prati, prati, postavljena na vrat, plećku, rebra ... eto ga na nekih 120 meteri te još i zastao ni da je na modnu pistu!!! ... GRROOOUUUU... narednih par minuta nijedna se žaba nije čula, valjda zanemele od strave!Yes a možda se i zagluvele jer sam im pre.ebo koncepciju Grin
A iza bare šakal zaleg'o. PustiJo je jedan lajući krik al vrlo kratak.
Pogodak pao iza plećke a iziš'o na but i kolki ulaz ništa veći izlaz a očekiv'o sam mnooogooo veću štetu od ovog "tomahavka" ... al na stomaku primetih ... pa samo što nije puk'o po šavu, bre! Ipak su to džuli energy, vidi se malo i na slikI na stomaku taj "šav" ... a i bućkao je kao da je poluprazna flaša dvolitarka od Kole Stari
...[/xhide]

ps. drago mi je što se pratU moji "izveštaji" iveli 3
Dim

golf071
 iveli 3Odobreno Svaka cast majstore i za pricu i za odstrel.
Novine

mrwa22250
 CaniseBravo 2,tako je vec bolje.Naviko si nas na odredjeni kvalitet prica i slika pa sad nema sturih informacija.Ulaskom medj administraciju ocekujemo jos visi nivo,nama zayebancijeOdobreno

Vuja
 E tako Canis prica ti je kao da sam sedeo pored tebe.

darkon
 canis aureus, čestitke na ulovu.

I mi ih viđamo, vrlo često i po 3 komada u grupi ( na različitim terenima(to im neka magična brojka izgleda)), ali nemamo dozvolu da ih pucamo, tako da prolaze bez problema.
A kod mene se u terenu nastanio veeeliki čopor, tako da kada počnu da zavijaju oko 19:30, prilikom prolaska jednog aviona, to je pesma, i svako veče, na isto mesto, u isto vreme...
A i ako si deo priče posvetio ovim krvopijama, jer zaista "ubijaju". Kod mene ih je i pretprošle godine bilo u sličnom broju, možda čak i više, mada ih je i ove godine zaista i previše da bi moglo nesmetano da se lovi, bez "mirisnih" dodataka, koji ih delimično odbijaju. A i krpelja imaaa, 'će nas pojedu...

Jank

canis aureus kaže:

ps. drago mi je što se pratU moji "izveštaji" iveli 3

E pa canis-е свака ти дала
твоја ми прича за срце пристала
као да сам крај тебе биЈо
ништа ниси измислиЈо...........Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,158,110 posete www.srbijalov.com