Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
sheytan
 Svaka chast, tebra imenjache CaEnis! I za lof, i za prichu! Kiss

Jedino je sporan qliber, izgleda da die beste svih vremena vishe nije dovoljno dobar za ove divlje psitje... Confused Vrag zna, pregazilo ga vreme, mozda...

Smeko

SVIDJAM I QLIBER NOVI I POOSHQ, NARAVNO! Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

canis aureus
 Drugari iveli 3
men' toplo oko srceta što ste voljni da čitate što 'vako i 'voliko divanim Vaistinu
... nego, malo me pritisle obaveze a stari godišnji odmor ističe pa se nema dovoljno vremena za sve stići ...

shey tebra die beste se pokaz'o i dokaz'o da je die beste, i još uvek je ne samo dovoljan neg' odličan Stari ... sadE je malo red da se i ovaj deMbeli dokazuje Yes
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 Cccc... Govorish ko neka zena... Shock

Smeko

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

suci
 Cestitke kolega i za pricu i za odstrel.Bravo 2

canis aureus

sheytan kaže:
... I za lof, i za prichu! Kiss

...

Teža priča no lov Jaooo
...

[xhide]I tako, poče i ovo SveCko PrEvenstvo u fudbalu, u Brazilu! ... a brazilke samo sevaju u plitke gaćice, milina za gledati ...
Jes da ove naše babe nisu uspele da se plasiraDu ... bilo bi zanimljivije, uzbudljivije, napetije da su uspeli pa da navijamo SRBIJA al šta ćemo kad su babe Grin ... a 'vamo nam na državnU televiziju puštaDu neku seriju "MontevidIJo" il kako se već naziva Sad ...
... žena mi ko i većina žena Confused vole da iritira živci i ponešto zvoca pa tako i za gledanje SP u Brazilu! a i meni nije mLogo trebalo da se odlučim da umesto gledanja tekme kidnem u lov. Doduše sve sam se kao nešto nećk'o ;)
U par minuta već sam biJo spreman za polazak. Najavio sam pajtosima da stižem i u četeres minuta vožnje smišljao sam strategiju i za koju čeku da se opredelim. Sve sam već im'o u glavi ... ako je ov skinut ječam ondak tu ... ako je ov pokošena detelina ...ako se bude išlo na ovu stranu a budem u manjini ići ću na "baru" ... možda i na kanal ako suncUkret do 'šenice nije preras'o ...! Imao sam par "mrciništa" na "prikladnim" mestima ali onomad one kišurine mi to preHebaše pa moram da se snalazim kako umem i znam Confused
...
Par večeri pre ove usp'o sam da omašim nazimaka na neki' stotrijestinu koraka!! Kako(?!?!) još se i sam pitam Glavu o zid ... Komaraca bilo za medalju! Ja izabrao čeku u blizini parcele di je pokošena detelina, jes uska parcela ali vidljivos' povoljna. Ispred mene suncUkret, s'desna 'šenica koju svinje već posećaše, doduše nema nekih svežijih tragova ali ... a s'leva mi ta pokošena detelina. Najviše sam se nadao šakalu ili liji na detelini, dok ne poče po suncUkretu da mi se "pričinjava" da čujem svinje. Jeste, nije ... sav sam se u uvo pretvoriJo! Jeste svinjče je! SuncUkret već preras'o meter pa se ne vidi nego samo po zvuku kao pratim. Ide na 'šenicu, sigurno da večera.
Čudim se odakleN dođe kad mi je šuma iza leđa a pojavi mi se od kanala i puta kojim dođosmo u taj teren, ili mi se bar činilo da nije iz šume jer ga nisam čuo kad iziđe. ... već desetinu pa i petnajstinu minuta ga ne čujem. Mora da me osetilo pa se udaljilo kud je i došlo. Džaba sam se namestiJo u pravcu te desne strane ne bi li ga dočekao na ivici parcele ...
Pogledam preko ramena na levo i detelinu, kad trči neka suluJeta!!!
U po sekunde ... okret i karabin je u zgibu ... daljina mi proleće kroz glavu, 120tak meteri(merio sam po dolasku na čeku i zapamtiJo merne tačke) ... još samo da vidim dal nEje krmača, ned'o Bog ... u sred snopa fara zastade nazimak, težak do po metera(50tak kg) ali ne vidim dal je muški ... okreće se i bJeži od mene zečijom brzinom ... je' muški je a i da nije, u kilaži je za odstrel(nazime do 2 god. starosti i 60kg) .... GRRROOOOOUUU .... i tolika se prašina podigla da nisam mogao da vidim ni dal leži ni kudE ode nit ikojeg qrca! Kad se prašina slegla, NIŠTA! Pregledasmo ja i kolega i uzduž i popreko ALI džaba, ni kapi krvi a kamol šta drugo!!!, a od 9,3x62 mo0ralo bi da pokaže ako već ne otegne o'ma papke Yes Piiihhhh šta sam omašiJo Jaooo... pazi, još mi je krivo i još rekonstruišem ...
... nego da se vrnem na priču.
Sad ponovo na čeki razmišljam o ovom omašaju ... malo je samopouzdanje palo ... dal nije neki defekt s optiku, montažu, ... možda je do .ebenog PPUa koji ume da podbaci ... čak sam planir'o i da skoknem do strelišta čisto da proverim dal nije nešto od toga al nisam stig'o zbog obaveza pa ... sve čvrsto i na svojemu mestu stoji te sad kako mu bude!
Tako mlatim po glavi te neke teme a još kad se zamislim o građevinskim investicijama koje me očekuju ... Shock ... srećom, ima ovih komaraca pa me vrnu i u lov, da ne kažem u trenutnu stvarnos' Jaooo
Sa prvim sumrakom počeli su da se oglašavaju! Aauuu-aauuu-uuuauu-auu ... Ima ih, tu su, u prečniku od po kilometra barem dva para a oglasili su se i štenci ...
Čeka na međi, desno suncUkret i ječam a levo kuruzi. Kuruzi malo zaostali zbog vlage jer je dolja a na kraju parcele tek osušena bara gde je ostalo još blata. Preglednos' solidna!
Poklasmo i neke tovne piliće kod keve pa sam don'o malo tog "mesnog" otpada za u baru. Mrcinište na brzinu! Od prethodnog dana već je sve odneto, mada i nije bilo mLogo a sadE vidIćemo Zum
Malo tek orosi kiša. NaletiJo oblak taki i ode ka Dunavu i Avali. Srećom, već sam pomisliJo da ću se zaglaviti u povratku a iako sam ovogodišnje zimske Vintera ostaviJo napred ... da, srećom prođe oblak!
Učini mi se da nešto šetka po "bari". Ništa ne vidim kroz Swara al ipak palim far da proverim baru. Swar bijade u pravu, ništa! Kad u kuruzima sevnuše oči koje sam spazio u uglu optike ... to je TO! Šakal! Al bega ka bari ... imam ga u kuruzima, tek negde ga i ne vidim najbolje ... oću-neću ... puštam ga na onaj najzaostaliji, u rastu kuruz, i već je nadomak bare, ima stotrijes do stopedes' meteri ... zvižduk ... zastade, pogleda ka čeCi/meni, pa krene usporenije no ranije ... eeee to ti je zadnje što si zagled'o ... GROOOUUUUUU .... i ovaj put diže se prašinčina al manje, ne što je ovoga puta umesto PPUa bio u actiJon GECOn PlJus nego što je kiša zemlju orosila Stari te ga o'ma ugleda' di je krep'o!
Bemu sve, kad sam priš'o, bilo ga je u meter i frtalj! Rasp'o se Shock nekad biJo lep mužjak ..... pogodak odozgo po sred leđa bliže butovima, po kičmi, a izlaz na grudima ... ostala kožušina ko da sam ga odr'o FIK
Moram neki slabašniji i nejačkiji kalibar da si uzNem, ovaj dembeli je prilično destruktivan po ove živuljke s lakšu živu vagu! Stari ... a i neću ih jest' pa da mi bIdne žao mesa ...Jaooo
[/xhide]
... al kad baš 'oćete da se mučim s pisanijem ... eto Vam itanje
iveli 3
-zbog povišenog nivoa morbidnosti na pictures prikazaćum' samo razjapljene čeljusti
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Jank
 canis aureus Bravo 2

"I tako, poče i ovo SveCko PrEvenstvo u fudbalu, u Brazilu! ... a brazilke samo sevaju u plitke gaćice, milina za gledati ...
Jes da ove naše babe nisu uspele da se plasiraDu ... bilo bi zanimljivije, uzbudljivije, napetije da su uspeli pa da navijamo SRBIJA al šta ćemo kad su babe"

Nekako mi ove Brazilke dizaju krvni pretisak pa neznam u šta pre da gledam.....Chut
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Boban
 Pozdrav Jank,Brazilke su Ne odoravamffffff

nidzamotocross
 Canis, hvala na pričama i čestitke za odstrel. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

veljko__
 Cestitam Bravo 2
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

ssekir75
 друже канисе, свака ти час' Smile а могу сам да замислим шта је остало од тог шакалаJaooo
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

DakiNS

ssekir75 kaže:
друже канисе, свака ти час' Smile а могу сам да замислим шта је остало од тог шакалаJaooo

Ne treba zamišljati , vidi se na sliciYes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DamirKS
 Kolege evo i mog prvenca, lovili smo u nedelju posto nam glavna sezona tek za dve nedelje pocinje. Mlada zenka, ne nesto velika, ali prvenac je prvenac. Izvlacila se ispred kerova stalno se osvrtala za sobom, nije me ni primetila, kad me je ugledala vec mi je bila puska u rame, adrenalin kljuca, tako da nije imala vremena za beg. Bilo je nas 11 lovaca, pala su 2 sakala, a fazani se cuju na sve strane, valjda nam je to hvala sto smo se skoro svake nedelje zalagali na smanjenju ovog predatora.
www.dodaj.rs/f/2X/mh/1GsuyjLt/image.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

mb-bb
 OdobrenoBravo 2
Kolega čestitke na prvjencu...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

DamirKS
 Hvala kolega. Bice ih jos nadam se 😊
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

mrwa22250
 Cestitke Damire,da ih bude jos,a sto se tice fazana ako tako nastavite,vratice vam se na najlepsi moguci nacinBravo 2
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

klaja
 Damire cestitam samo rušiteBravo 2Bravo 2Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

nidzamotocross
 Svaka čast Damire! Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

golf071
 OdobrenoBravo 2 Jedan manje.
Novine

ssekir75
 само удри! дабогда их годинама не видели!
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac
 Damire čestitke na odstrelu prvenca.Bravo 2 Neka te lovačka sreća posluži i ubuduće. Nego daj malo detalja. Puška, kalibar, daljina, municija...
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,158,095 posete www.srbijalov.com