Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
nidzamotocross
 Tomo, sve čestitke na prvencu! Samo tako nastavi. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

tomo vrbas
 Hvala na cestitkama kolegeiveli 3 verujte mi sada i ja kontam bolje sto nisam imao reflektor i sto nisam video sta je jer da sam znao da je u pitanju sakal verovatno bi andrenalin odradio svoje i 90% bi doslo do promasaja ovako sam bio totalno opusten jer sam mislo da je u pitanju lisica!

sheytan
 Čestitke i od mene, Tomo! iveli 3

Inače, na zvižduk i sl. zvuk će lisica stati, šakal će, verujem svaki, pobeći kao da ste ga šilom uboli... Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

darkon
 Moje iskustvo sa šakalima je drugačije, a sretao sam ih solidno, sigurno na stotine komada...
Na zvižduk obično staju, ali ne uvek, zavisi od situacije i od uznemirenosti, a na paljenje reflektora ne beže, čak mogu da se svetle, i da se svetle...
E, ako imaju neko ranije "iskustvo sa reflektorom", onda će sigurno odreagovati, a i lisica to radi, i daje se u beg, ali to su oni iskusni, koji su već preživeli neku neprijatnost...
Evo jedan snimak, lisica me primetila na daleko, a šakal mi takoreći iz nogu iskočio.

https://www.youtu...T9Qikd-0_s

sheytan
 Izvesno je da si u pravu, s obzirom na tvoje bogato isqstvo(ja imam jedan odstrel + isqstva prijatelja, što baš i nije nešto, priznajem! Smile )... Bilo kako bilo, ako ne moram baš, ja ću izbegavati da ga zovem i osvetljavam! Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

darkon
 Sheytan, ali opet nije isključeno i da su iskustva tvojih prijatelja drugačija nego moja, jer navike divljači zavise i od tipa lovišta, navika divljači, i td... Odobreno
Imao sam prilike da ih srećem i posmatram od onih najmlađih, preko starijih, u malom čoporu, većem, probao ih na razne vabilice, gledao šta sve konzumiraju, mogao sam dokumentarac da pravim o njima. Grin
Ali jedno sigurno stoji, u kom god lovištu bio, "on" je prepametna životinja, i lisica je za njega "mala beba". Moj najdraži ulov slobodno mogu da kažem, a nisam ih se ni ja nalovio(a mogao sam) zbog pravila u mom LU.

Podunavac
 Darkon znači i kod tebe postoje neka glupa pravila koja ograničavaju lov predsatora, a pod izgovorom da se smanji krivolov visoke divljači? Stvarno su nam stručne službe na nivou, kao i uprava.KoTuKoga
Tri prsta 2Kolce

sheytan

darkon kaže:
Sheytan, ali opet nije isključeno i da su iskustva tvojih prijatelja drugačija nego moja, jer navike divljači zavise i od tipa lovišta, navika divljači, i td... Odobreno
Imao sam prilike da ih srećem i posmatram od onih najmlađih, preko starijih, u malom čoporu, većem, probao ih na razne vabilice, gledao šta sve konzumiraju, mogao sam dokumentarac da pravim o njima. Grin
Ali jedno sigurno stoji, u kom god lovištu bio, "on" je prepametna životinja, i lisica je za njega "mala beba". Moj najdraži ulov slobodno mogu da kažem, a nisam ih se ni ja nalovio(a mogao sam) zbog pravila u mom LU.

Svaka chast tebi, dragi kolega, i sve osude za takvo "gazdovanje", od strane uprave! Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DamirKS
 Evo nesto od jutros, jedan manje. Sutra ujutru idemo na drugi teren, javljam rezultate.

RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

canis aureus
 Bravo 2

... ovija dana je primećena veća aktivnos' ovog predatora! Spremanje zimnice je izgleda u pitanju Confused
... trebalo bi sad dočekivati Elmer
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus

darkon kaže:
Moje iskustvo sa šakalima je drugačije, a sretao sam ih solidno, sigurno na stotine komada...
Na zvižduk obično staju, ali ne uvek, zavisi od situacije i od uznemirenosti, a na paljenje reflektora ne beže, čak mogu da se svetle, i da se svetle...
E, ako imaju neko ranije "iskustvo sa reflektorom", onda će sigurno odreagovati, a i lisica to radi, i daje se u beg, ali to su oni iskusni, koji su već preživeli neku neprijatnost...

Jes vala, složio bi se s iskustvo' Vaistinu
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DamirKS
 I jutros smo bili uspesni. Jedan sakal i jedna lisica, jos jedan sakal ranjen i lisica, a tri sakala su se izvukli bez pucanja. Primecen poveci broj predatora, zato sledece nedelje isto. Pozdrav i dobar pogled
www.dodaj.rs/f/1q/QK/4DnpoDLd/image.jpg

mrwa22250
 Cestitke Damire i za tebe i za ekipuBravo 2
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DamirKS
 Jutros takodje uspesno. Dobar pogled.
www.dodaj.rs/f/i/Ao/2D3VIT1m/108977927582130275591884.jpg
www.dodaj.rs/f/45/FF/47kGQ4xx/103902337582124142259168.jpg

ssekir75
 Bravo 2
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

klaja
 Damire čestitke za odstrel. Sad najviše nasrada zec i fazan. Samo ih tuciteBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mrwa22250
 Damire jos jednom cestitam.Ima li kod vas kakve nagrade za odstrel predatora.bio bi to lep gest za vasu ekipu koja je mnogo divljaci spasila cisteci loviste od lija i sakala.

DamirKS
 Mrwa hvala, ima smanjenje clanarine za sledecu godinu, za odstreljenog sakala mislim da se smanjuje 1500 dinara, a za lisicu 1000. Nego mene to bas i ne interesuje verovali ili ne ja vise volim ovaj lov predatora gonicima, nego na zeca i fazana. Pozdrav

mrwa22250
 Slazem se sa tobom ali i lep gest od uprave LU,tako da spojite lepo i korisno i za vas i za lovisteBravo 2

golf071
 OdobrenoBravo 2 Kad bi nama dozvolili da samo izlazimo kad mozemo na predatore bilo bi dobro. Svaka cast za odstrel. iveli
Novine

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,157,777 posete www.srbijalov.com