Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
DamirKS
 Nase LU apeluje na to da se sto vise izlazi na cekanje nocu, sitna dovljac je ostala na milost i nemilost predatora, jer se vecinom dana i noci zadrzavaju blizu hranilica, a to predatori nastoje da iskoriste. Tako da cekanje nocu u blizini hranilica se pokazalo kao uspesna metoda na smanjenju predatora. Dozvole za vikend su spremne kao i mi, pa nek nam je dobar pogled i mirna ruka, a i ostalim koji love. Pozdrav
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

DamirKS
 Akcija od jutros, takodje uspesna. Sakal, lisica i kuna.
www.dodaj.rs/f/3d/eK/2lTM7IK8/image.jpg
www.dodaj.rs/f/f/jV/4Z8Nd4HJ/image.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

nidzamotocross
 Damire Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

nidzamotocross
 Malopre mi šalje kolega Стоян Желанов iz Bugarske fotku, šakal potpuno belog krzna...
nidzamotocross priložio:
10387333_10204534448459734_5735552650089792235_n.jpg

''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

PEZ
 Zanimljiv ovaj "Belac".
Inače dok sam sa kolegama lovio jesenas fazane primetim na jednoj oranici trag, smrklo mi se kad sam video da je trag od šakala (samo nam je on pored ostalih "štetočina" falio u lovištu).
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Macvanski lovac
 Moj prvi sakal,tacnije sakalica Presrean

[img]i61.tinypic.com/aos12o.jpg[/img]

[img]i61.tinypic.com/102wbvm.jpg[/img]
Rodjen da budem lovac

mrwa22250
 Cestitam prvenca,da ne bude jediniOdobrenoBravo 2
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

ljubi
 Cestitam Bravo 2

Macvanski lovac
 Hvala kolege,nadam se da nece biti jedini a sa druge strane,bolje bi bilo da ga nemamo u lovistu....ne moze i jare i pare Smile
Rodjen da budem lovac

golf071
 OdobrenoBravo 2 svaka cast.
Novine

canis aureus
 Svaka čas' na odstrelima Bravo 2

.... juju-juu kako bih vitl'o ovog belog ... Pas 2
tak'og alabeena još ne vido' Confused
canis aureus priložio:
beli.jpg

The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sremac75
 Nedeljni lov u Neštinu....

i62.tinypic.com/zwcbih.jpg

Kasnije je odstreljena još jedna lisica, i malo nas je namagarčio jedan veeeliki vepar....

Sve u svemu, lov na nivou....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Cadara
 POŠTOVANI LOVCI,
Lovačko udruženje grada Zrenjanina - Lovačko društvo Aradac organizovaće po prvi put lov prigonom na Šakala.
Lov će se organizovati 25.januara 2015. godine (nedelja). Okupljanje lovaca je u 8h na Lovačkom domu Aradac.
Loviće se u lovištu Tisa, planirana su 4 terena da se love i to: (I) Teren/pogon šuma Vajtošan, ritska šuma pored nasipa reke tise puna trske i ševara u kojoj je i velika parcela hrastove šume mladog sejanca.(II) Teren/pogon trska Crna bara i Vrblje trska duga oko 800m i više manjih trski i (III) teren/pogon Kutine džombovito kopovo puno trske i ševara.(IV) teren/pogom Mečka velika trska i džombovita kopova uz nasip reke Tise prošarana gustim bagremcem.
U zavisnosti od broja lovaca i vremena loviće se svi ovi tereni ili veliki deo tih terena.
U lovištu ima jako puno Šakala, odstreljeno je na tom prostoru u lovu čekanjem desetak jedinki, oglašavaju se noću i na tom terenu su im dnevna staništa.
Pored Šakala u lovu se može odstreliti Lisica.
Kotizacija po lovcu je 1.000 dinara.
Pre lova ujutro je ispisivanje Dozvola za lov, iznošenje plana lova i organizacije uz aperitiv, čaj.
Lovci se organizovano prebacuju do terena za lov i lov traje do 13-14h.
Posle lova predviđen je zajednički ručak na lovačkom domu, analiza lova, slikanje sa odstreljenom divljači.
Molimo sve lovce da sa sobom nose lovačke puške sačmarice sa namenskom municijom za šakala i lisicu, kako zbog samog terena koji se lovi, tako i zbog bezbednosti svih učesnika. Obavezan markirni prsluk.
Loviće se pogonom i dočekom. Domaći lovci će biti u Pogonu a gosti na dočeku.
Obavezno sa sobom poneti: Lovnu kartu i oružani list za lovačko oružje koje se nosi u lovu.
Broj lovaca je ograničen ne zbog terena i same organizacije lova već zbog smeštaja na lovačkom domu - ručka, i poželjno je da se samo najavite za dolazak kako bi imali okvirnu predstavu o broju lovaca.
Uspeh u lovu je uz disciplinu lovaca na Dočeku zagarantovan.
Posle rasporeda lovaca na dočeku, nema priče, razgovora mobilnim telefonima, samovoljnog napuštanja mesta dočeka.

Za sva ostala pitanja možete me kontaktirati na PP.

AcaNik
 Један пао у Иванову
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/IMG_20150117_125252_zps126682c9.jpg

klaja
 Krupan prierakOdobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Aco lep ovaj šakal.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Danas u Neštinu i pored dosta lošeg vremena održan lov pogonom,pao samo jedan šakal.
i58.tinypic.com/2ymgajn.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Ko je bio strelac? Vidim da u Neštinu duvaju neki novi vetrovi i da je odstrel štetočina sve češći. Bravo 2 Dali to može da se zahvali dolasku ovih naših Krajišnika u društvo, ili su i Sremci postali svesni da broj štetočina mora da se redukuje ako se želi solidan fond divljači u društvu? Ja znam da su se moji pobratimi Apinest i Sremac i do sada zalagali za odstrel štetočina, ali većina članova nije bila baš nešta posebno zaiteresovana za ovu vrstu divljači.Raanj
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Brašo redovno se odstreljuju šakali i lisice ali samo Sremac,Apinest i ja zabilježimo aparatom.Danas je strelac bio Đovani naš član.Bio nam je i Lala u gostima.

Podunavac
 E ako je Lala bio u gostima, onda je ovaj šakal sigurno njegov odstrel. Moooooj!!! ROFL
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,157,597 posete www.srbijalov.com