Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
samer
 Odstrel u lovnoj sezoni 2014/2015.
samer priložio:
3_84.jpg

IvicaL
 A evo i ovde da se upisem sa odstrelom od sinoc
lala, pa sta

IvicaL
 Poveci muzijak dosao na poziv ranjenog zeca i odstreljen na oko 60m
lala, pa sta

tomo vrbas
 Svaka cast na odstrelu!Bravo 2 Aj i ovde da pitam da nema ko sliku rupe od sakala da vidim jer sam nasao jednu poveliku,a nije od jazavca i za lisiciju je prevelika!

klaja
 Ivice čestitam na odstrelu. Za vikend u Neštinu odstreljeno dva šakala.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 Tomo,šakali često koriste rupe od lisice ,imam ja negde u arhivi pa ti pustim kad nadjem.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mrwa22250

IvicaL kaže:
Poveci muzijak dosao na poziv ranjenog zeca i odstreljen na oko 60m

Svaka ti dala druze,a mozda je ovaj sakal odgovor na pitanje u vezi sa glavom one male lisice.
Posto su sakal i lisica jedno drugom konkurencija izuzetno su agresivni,narocito prema podmlatku.Kao sto tamo gde ima vuka nema sakala,tako se i lija povlaci pred sakalima,a ako se ne povuce,male su joj sanse da othrani mlade jer ih sakali tamane sa apetitom.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

IvicaL
 Mozda komso ali sumnjam, ovaj teren gde lovimo sakala je jako jako daleko od ovog gde je bila lisica ( tebi mogu objasniti znas teren - lisica je levo od staparskog puta a sakali su daleko na dunav-tisi iza aerodroma) mada ko zna.

Veceras sam uuuuuuhhhh video 3 sakala. Prvi mi izasao na 10m video me i odma pobegao, drugi me video na oko 150m dok sam dizao pusku i samo se povukao u zbunje a na treceg sam pucaoooooo i promasio na oko 150m dok je bezao od mene.

Sto se tice slika rupa, ici cu ovih dana tamo opet pa cu vam postaviti slike - pravi mali grad,...
lala, pa sta

Tetejac
 Ima njih kume i tamo. Jel smo gledali jednog tamo u Zarkovcu a to je blizu terena gde si ti lovio. Ko zna gde su se sve rasprostranili.
Kolce

canis aureus
 IvicaL Odobreno ..... e nek si ga vala nadmudriJo Bravo 2
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

IvicaL
 Neko je pitao kako izgledaju rupe od sakala. Pa evo
lala, pa sta

IvicaL
 Na fotografiji se ne vidi, ali rupa je znatno veca od lisicije ili jazavca. Ulaz u samo rupu je mnogo siri i izgradjen a sama rupa skoro duplo veca od lisicije
lala, pa sta

IvicaL
 A sada cemo videti jos jednog sakala koji se nece vise vracati u rupe i sumu. Ovaj se vracao rano ujutro a direkt je isao ka meni na zvuk ranjenog zeca.
Primetio sam ga na vreme - oko 300m i namestio stalak u tom pravcu,... pustio sam ga da pridje do 100-110m i tada ga zaustavio zvizdukom. Usledio je .243.
Posto je bio potpuno u mom pravcu pogodak je tacno gde treba u koren vrata. Nema izlazne rane, metak je usao kroz vrat u sredinu tela i tu se verovatno raspao i ostao u telu.
lala, pa sta

IvicaL
 Ako pogledate moje prethodne postove videcete sakala koji je odstreljen u ponedeljak. Ja sam bio na istom mestu i razmak izmedju ta dva odstrela je oko 50m. Onaj od neki dan je isto bio muzijak i jos veci od ovog. Medjutim kada sam i njega hteo da pokazem kolegama koji su bili u lovu videli smo da njega nema, tj od njega je ostao samo komadic repa, malo koze i dlake. Oko tog mesta gomila tragova - pojeli ga rodjaci
lala, pa sta

klaja
 čestitam Ivice samo nastavi dok te sreća prati.

Podunavac
 Ivice svaka čast.Bravo 2 Lepo si zaredao.
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 само удри!
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

IvicaL
 Danas sam odstrelio šakala na terenu koji je kilometrima daleko od onog gde ga sigurno imamo i gde smo ga lovili.
Mrwa će znati gde je - kod naše fazanerije - to je između Gakovačkog i Bezdanskog puta.
Definitivno se šire.
Ovo je mlada ženka koja je izašla na strnjiku posle desetak minuta vabljenja zeca.
lala, pa sta

IvicaL
 Gađao sam u glavu i pogodio - daljina oko 70m
lala, pa sta

dreger
 Ivice Bravo 2 nema sta ide te da nemoze bolje.Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,157,082 posete www.srbijalov.com