Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
tomo vrbas
 Ja sam im tupio godinama ali dzabe kazu potreban je mir u lovistu???Kakav mir i za cega za lovokradice jedino mir da mogu opusteno da argaju po ataru mnogo manje je bilo krivolova dok se moglo sam ici u atar nikada se nije znalo gde je ko i odakle moze neko da te vidi i iskoci na put.A to sto ce se opaliti koji metak u ataru pa to ne moze uplasiti srnu,zeca i li koku na legalu ali dzabe nerad i nestrucnost su uzeli maha i sada sva lovista ispastaju taj njihov danak nestrucnosti i neznanja.

mrwa22250
 Tomo druze,potpisujem sve sto si napisao.Ko moze moj teren da sacuva bolje od mene samog i kad sam redovno prisutan ne nalazim strane tragove,slomljena vrata i sediste na ceki,pikavce i srnece koze.
Problem je u tome sto su mesozderi prevladali.Zabole njih za lisice i sakale i takvi kod mene donesose odluku da se lovi samo nedeljom,a svaki dan se cuje karabin u ataru.Provalili ljudi da su kontrole samo nedeljom pa opleti radnim danom i svi sretni.Ma ne mogu vise....,sam sam sebi dosadio...nemas kome pricati,kakvi smo -super prolazimo.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

IvicaL
 svaka ti je na mestuOdobreno
lala, pa sta

klaja
 i65.tinypic.com/2nv58i0.jpg[/IM<br />
[IMG]http://i63.tinypic.com/1t95l5.jpg
Čekam na strnjaku oko 20.40h izlaze dve mlade lije,igraju se ali meni nezgodno za pucanje. One sitne,daljiwma 100m a otkosi visoki. Nadao sam se da ce doci blize ali neću više da čekam. Bum u 20.50h,pada i ostaje na mestu. Nakon 10min dotrčava šakal ravno na mene,pucam ga u prsa na 13m i ostaje. Nezaboravno veče
i63.tinypic.com/1t95l5.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Barbarosa
 Bravo... Bravo 2 Bravo 2 Bravo 2

Podunavac
 Тај те је заменио за зеца. Да ниси био наоружан ко зна како би прошао.😁 Честитам брашо.
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Smeko Krenulo opasno brasu.iveli
Novine

canis aureus

klaja kaže:

i65.tinypic.com/2nv58i0.jpg[/IM<br />
[IMG]http://i63.tinypic.com/1t95l5.jpg
... Nezaboravno veče
i63.tinypic.com/1t95l5.jpg

Bravo majstore! Odobreno
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

-ANUBIS-
 Jucerasnja oko 20h daljina otprilike 50-60m 7,62-39 ppu 8g pogodak u vrat otstreljen na licu mesta drugi se izvukao i pobegao
-ANUBIS- priložio/e:
20160705_213900.jpg 20160705_194630.jpg 20160705_194628.jpg

canis aureus
 ANUBIS
svaka čas' Odobreno

Dosta često štenci u ovo doba počnu da istrčavaju pred cev ... do sada sam propustio tri poluprilike zbog visoke vegetacije koja ih je brzinski skrivala ... ali sad kad se skine žito pa uljana repica pa ... biće Elmer
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

dreger
 Svaka cast Klajo,Bravo 2.

Ciki018
 E, drage moje kolege ,uskoro cu i ja moci da uzivam u carima ovog lova.Posle skoro trideset godina mog lovackog bivstvovanja pojavili su se prvi primerci sa ove strane Morave.Sa one druge Aleksinacke ima ih vec desetak godina u poprilicnom broju.SmileHarmonika
Kada bi lovac svakog puta ulovio zvao bi se nosac a ne lovac.

7x57
 Videćeš šta je lov. Prepelica, plovka i šakal, meni ne treba ništa više.
Draško

dreger
 Prvi-a ove sezone,jutarnje cekanje i vabljenje i izadje iz nekog bagrenca i trscaka pa polako uz ivicu trske i kroz cicak prilazi i okrece se i gleda u mom pravcu,pucanj i pogodak u sred srede,pada i koprca se al nakon 1 min ustaje i pokusava da se odvuce u gustis odakle je i dosla skoro da je nevidim od trave jos jedan hitac i to je to.
zenka (dalj;55 kor.) a odvukla je jos nekih 80.
Meni posebno drag ulov jer je odstreljen na pravom cekanju i sa vabilicom moje rucne proizvodnje koja se osim dobra za lisice pokazala uspesna i za ovog predatora.
i68.tinypic.com/35hjy0y.jpg

mrwa22250
 DoktoreOdobreno.Cestitke i za odstrel i za vabilicu.Ja moju nikako da krstim,a dozvao sam sigurno preko 10 lisica.Ili mi dodju iza ledja ili sa strane(a ja u kukuruzu)ili kao sto je zadnji slucaj bio promasimJaooo.
Mlad sam ja (ko rosa u podne)pa se nadam da cu naucitiGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

tomo vrbas
 Moji sinoc isli na cekanje ja bio sprecen i na mesto na kojem ja cekam sedne mladi lovac i u sami sumrak za srndacem i srnom mu izdje sakal kaze dobio ga je sa oba dva metka sacma 4,5mm ali odvuce se u sumu i izgubio ga!Ja muda pojeo kad su mi javili jer pre jedno dve nedelje na isto to mesto je i meni u sami sumrak izasao ali kasno sam ga opazio i onda u trku nisam hteo da ga pucam reko bice dana za megdana i bas kad ja ne izadjem on dodje na megdan!Glavu o zid

dreger
 Mrwa ,Tomo bez brige doci ce i vase vreme,a vase lisice i sakali cekaju vas samo je pitanje dana iliti jutra i veceri.

DamirKS
 Danas smo konacno otvorili hajku na predatore. Najbolji i najlepsi lov, bar po meni. Nas oko 15 lovaca, dobra disciplina i ljudi koji su istinki zaljubljeni u ovaj lov, tako da ulov nije izostao, uz par promasaja.
a68.tinypic.com/2lnzt45.jpg
a67.tinypic.com/33ljkv9.jpg
a67.tinypic.com/262b7a0.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

Tomash
 Cestitke Damire, kod vas u okolini KŠ baš ima tih štetočina, imam rodbinu po ženine linije iz tvog kraja, i znam da su im vukovi problem u Sušici i Šiljegovcu,

Gde je konkretno lovljena ova hajka?

DamirKS
 U Ćićevcu, na jedno 15 km pre Krusevca, ako gledamo iz pravca Beograda.
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,336 posete www.srbijalov.com