Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bokerica M80 Crvena Zastava

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bokerica M80 Crvena Zastava
hamerles
 Ovo nije bokerica vec nesto u pokusaju da postane bokericaFrown Taj pokusaj je na pola prekinut pa je Bokerica M80 Crvena Zastava Poluproizvod u odnosu na ostale bokerice... Neka mi nje zamere vlasnici iste. sva moja iskustva vezana za ovu bokericu su negativna i svi koje poznajem da love sa njom nemaju reci hvale. ima slucajeva kod kojih se pokazala kao zesce losa puska a hvale je kao da je najbolja na svetuConfused

Sniper Hunter
 Osim manjih problema u pocetku tj garanciji nisam imao vecih problema pukla je jedna igla i zamenjena i kljuc za zatvaranje poluga se nije vracala po zatvaranju nije bravila i to je reseno i los kundak drvo je bilo verovatno vlazno pa se je podkundak rasirio morao sam sa jacom gumom da ga stegnem da se vrati u prvibitni polozaj i sve to u prvoj godini posle toga sve je bilo ok do dan danas tj. do penzije uradjen je novi kundak i podkundak ,brunirana je ponovo i samo donja cev mi vuce dole levo posip i jedinacna zrna a funkcionise lepo , lovio sam uspesno sa njome uz redovno odrzavanje nema velikih tragova vremena i ostecenja prva puska i zadovoljan sam bio sa njomeConfused
i54.tinypic.com/293dm6p.jpg

VLADE

Sniper Hunter kaže:
Osim manjih problema u pocetku tj garanciji nisam imao vecih problema pukla je jedna igla i zamenjena i kljuc za zatvaranje poluga se nije vracala pozatvaranju nije bravila i to je reseno i los kundak drvo je bilo verovatno vlazno pa se je podkundak rasirio morao sam sa jacom gumom da ga stegnem da se vrati u prvibitni polozaj i sve to u prvoj godini posle toga sve je bilo ok do dan danas tj do penzije uradjen je novi kundak i pdkundak ,brunirana je ponovo i samo donja cev mi vuce dole levo posip i jedinacna zrna a funkcionise lepo , lovio sam uspesno sa njome uz redovno odrzavanje nema velikih tragova vremena i ostecenja prva puska i zadovoljan sam bio sa njomeConfused
verovatno je neki stari model pa oce da sluzi a posle 90tih nula
jankovic vladimir

270
 Prošlo mi je stotine lovačkih pušaka kroz ruke ali još nisam naišao na marku i model sačmarice koja je lošija od zastavine bokerice M80!
Za one koji ih hvale neka mi navedu bar jedan model sačmarice bilo kog proizvođača koje se nalaze u potrebi kod naših lovaca a da je po konstrukciji, balansu,kvalitetu izrade...itd lošija od zastavine bokerice M80!

Sniper Hunter
 Kupljena je 1989g u prodavnici" Zec"u Smederevu razmenio sam 500chf u ono vreme da je kupim nju i remnik, davno beseGrin
Kolega 270 ne hvalim je samo se prisecam sa setom proslih vremena a nalovio sam se sa njome;)

270
 Ma nije se odnosilo na tebe Sniper! Dve puške koje ne bih više ni na poklon uzeo su zastavina bokerica i turski poluautomat!
I ja sam je davno imao kratko vreme, nisam imao problema sa iglama ali jesam sa svim ostalim!
Kao i kod tvoje ni kod moje cevi nisu bile ratifikovana odnosno bile su "Usukane" (nepravilno upasovane u monoblok), kod moje je gornja cev nosila posip gore- desno!
Nisam imao srca da nekog prevarim i prodam mu takvu pušku pa sam je poklonio jednom prijatelju lovcu kome je puška koju je nasledio dotrajala (razlokana od nepravilno punjene municije u kućnoj radinosti) a nije imao novca za drugu!

Sniper Hunter
 Ja moju ostavljam u penziju suvise sam emotivno vezan za nju imao sam lepih dozivljaja loveci sa njome prva puska znas kako je to Grin

hamerles
 Sniper i ja cuvam Zastavinu polozaru 12/70 to je bila moja prva puska nikad je necu otudjiti, puska bez mane sacmeni snopovi dobri. Jedinacna zrna dobro nosi. Neznam sta znaci da joj pukne igla to se nikad nije desilo a nalovila se Lovio je sa njom moj deda pa otac pa sad ja. Ali ovu bokericu moj zet ima i tacno se golim okom vidi da je donja cev iskoseno duza od gornje a ostalo da ne govorim moras dva puta da je prelomis da bih nategla oba udaraca ako je ne prelomis drugi put onda ne mozes da je zatvoris jer deo donje cevi udara u udarnu iglu i moze da je slomi. jedan moj drugar kupio novu i nosio na ramenu sreca sa cevima podignutim u vis i tako isao i ona sama OPALI Frown Ziv se jezim od takve puske.Stvarno ne poznajem lovca koji je nije bacio u zaborav. Desi se po neka Sniper iz starije proizvodnje da malo vredi inace ove novije su propastFrown

Sniper Hunter
 Verujem hamerles ja imao problem sa karabinom zastavaCD 243winAngry vise nikad zastava

hamerles
 Karabini su obicno dobri retko ko se zaliB)ali eto vidis ima i toga.... Kakva crna zastava daleko joj lepa kuca. Kad je kupujes treba da gledas u zrna dali ce da se potrevi da bude dobra ili da bude neka strahota daq ti se smuci Sad

canis aureus

270 kaže:
...
I ja sam je davno imao kratko vreme, nisam imao problema sa iglama ali jesam sa svim ostalim!
Kao i kod tvoje ni kod moje cevi nisu bile ratifikovana odnosno bile su "Usukane" (nepravilno upasovane u monoblok), kod moje je gornja cev nosila posip gore- desno!
Nisam imao srca da nekog prevarim i prodam mu takvu pušku pa sam je poklonio jednom prijatelju lovcu kome je puška koju je nasledio dotrajala (razlokana od nepravilno punjene municije u kućnoj radinosti) a nije imao novca za drugu!

Potpuno se slažem i takođe delim mišljenje da nema gore bokerice od "naše gore lista" ZCZ M80
Prva mi puška bila baš ta "šklopocija" i najsrećniji sam bio kada sam je se rešio, doduše ja moju prodade. Iako je bila stari model sa punom šinom(ventilirajućom?!?) nije bila ni za k krasni.
"bela glava" nerđajuća, ostali metal bruniran, novi kundak orajski i kožni remnik ... u to vreme ode za toliko da još nešto malo doplatih za predivnu IŽ27 16/70Vebanje
... M80 Sad
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 Jeste, brate CaEnis, boxerica im je ..nis! (krivak!) Smeko

Jedino dobro na njoj je - HROM u cevima... I NISHTA POD MILIM BOGOM DRUGO! Cry
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

hamerles

canis aureus kaže:

270 kaže:
...

Potpuno se slažem i takođe delim mišljenje da nema gore bokerice od "naše gore lista" ZCZ M80
Prva mi puška bila baš ta "šklopocija" i najsrećniji sam bio kada sam je se rešio, doduše ja moju prodade. Iako je bila stari model sa punom šinom(ventilirajućom?!?) nije bila ni za k krasni.
"bela glava" nerđajuća, ostali metal bruniran, novi kundak orajski i kožni remnik ... u to vreme ode za toliko da još nešto malo doplatih za predivnu IŽ27 16/70Vebanje
... M80 Sad
qqqqq tebra sad si me razocaraoFrown Ne mogu da verujem da sam u tvom upisu procitao predivna IZ-27 Frown Pa neznam ni jednog clana ovog portala od 1633 clanova,da je neko vise kudio Ruske puske od tebe... Tebra vuk dlaku menja ali cudHmmm......................... ROFL

canis aureus
 hamerlesU tebra
"ćud je ćud a sud je sud"
očigledno je koliko ne čitaš ono što pišem, i tu si me mnogo razočarao!
evo ti tebra samo neke od tema gde sam "kudio" da se podsetiš
http://www.srbija...owstart=40
http://www.srbija...ead_id=129
http://www.srbija...owstart=20
http://www.srbija...ead_id=875
(pronađi moje upise na ovim temama pa vidi da li si u pravu)
a ima još mojih upisa na drugim temama gde sam rekNo svoje mišljenje o ruskim puškama pa ti pronađi i ako imaš razloga ondaK me osudi i budi razočaran!
Dim

hamerles
 Tebra najvise volim da citam tvoje upise i procitao sam ih gotovo sveB) Rece li ti ono bese da su Ruske puske poljoprivredne alatke Hmmm Toga se secam bez potsecanja na upise... Smean

Hunter forever
 Canis tebra te osudi,a nisi ni kriv ni duzan.Frown
marka Engleski poenter marka

hamerles
 http://www.srbija...wstart=420 evo i linka sa canisovim poljoprivrednim alatkama... iveli 3 ziveli tebra uhvatio sam te za ovaj upis isto kao ti mene za Berettu ES-100Pfft ne se ljutis tebraGrin Podrkaiveli 3

canis aureus
 hamerlesU tebra
e jesi me uu'vatEooo qq meneFrown(ROFL)
"evo i linka sa canisovim poljoprivrednim alatkama..." - 'ajde tebra molim te pročitaj više puta to što si postavio i zašta si me u'vatEo pa možda i primetiš, s'vatiš, možda i zaključiš da je suština, toga mi upisa moga, drugačija nego što si brzopleto već primetio, s'vatEo, možda i zaključEoConfused
(da ti pomognem i uputim na pravi pravac ... upis se odnosio na rusko starije proizvodnje u poređenju na rusko nove proizvodnje gde si ti kao vlasnik jedne ruske starije proizvodnje(iz '65god) trebao svojim mišljenjem i iskustvom u upotrebi tog ruskog starije proizvodnje da pomogneš kolegi koji ...
a takođe se odnosio i na to da lično cenim i imam najpozitivnije mišljenje o tom ruskom starije proizvodnje dok o ovom ruskom novije proizvodnje nemam uopšte lepo mišljenje te sam se složio sa kolegom koji ga je nazvao "poljoprivrednim alatkama" jer zaista ima komada tog ruskog novije proizvodnje koji se samo sa tako nečim i mogu porediti ...)
[xhide]-i nemo' tebra više da se Fataš jer niJEsam širokija s'vatanja i pogleda na svet ... i na opštepozitivno njino prihvaĆanje gay-populejšn pa ću se uvredimE i naljutimE što si navalentan i tako to ...
da si žensko tebra drugačije bih prihvatEo to vaĆanje ...
ROFLROFL
i tebra bre, teraš me da ovako opširno pišem te da me ne bi ti pogrešno s'vatEo i zaključEoFrownqquuShock[/xhide]
ne se ljutimo tebraiveli 3
Nazad na temu
Dim

hamerles

canis aureus kaže:
hamerlesU tebra
e jesi me uu'vatEooo qq meneFrown(ROFL)
"evo i linka sa canisovim poljoprivrednim alatkama..." - 'ajde tebra molim te pročitaj više puta to što si postavio i zašta si me u'vatEo pa možda i primetiš, s'vatiš, možda i zaključiš da je suština, toga mi upisa moga, drugačija nego što si brzopleto već primetio, s'vatEo, možda i zaključEoConfused
(da ti pomognem i uputim na pravi pravac ... upis se odnosio na rusko starije proizvodnje u poređenju na rusko nove proizvodnje gde si ti kao vlasnik jedne ruske starije proizvodnje(iz '65god) trebao svojim mišljenjem i iskustvom u upotrebi tog ruskog starije proizvodnje da pomogneš kolegi koji ...
a takođe se odnosio i na to da lično cenim i imam najpozitivnije mišljenje o tom ruskom starije proizvodnje dok o ovom ruskom novije proizvodnje nemam uopšte lepo mišljenje te sam se složio sa kolegom koji ga je nazvao "poljoprivrednim alatkama" jer zaista ima komada tog ruskog novije proizvodnje koji se samo sa tako nečim i mogu porediti ...)
[xhide]-i nemo' tebra više da se Fataš jer niJEsam širokija s'vatanja i pogleda na svet ... i na opštepozitivno njino prihvaĆanje gay-populejšn pa ću se uvredimE i naljutimE što si navalentan i tako to ...
da si žensko tebra drugačije bih prihvatEo to vaĆanje ...
ROFLROFL
i tebra bre, teraš me da ovako opširno pišem te da me ne bi ti pogrešno s'vatEo i zaključEoFrownqquuShock[/xhide]
ne se ljutimo tebraiveli 3
Nazad na temu
Sve sale prihvatam osim ove Cenzurisano populacije sto si napisao to je malo preterano dokle si ti spreman da ides u pisanju. Za hvatanje sam mislio iskljucivo na upis a za to sta si ti mislio neka te hvataju tvoji Beogracici

canis aureus
 [xhide]tebra to ko će da me 'vata nije za ovu temu(možda ako nam admini otvorU novu temu pa...) a pošto već navedoh svoja staromodna shvatanja i razmišljanja, neće me hvatati niko pa ni "moji Beogracici".
Očigledno je da upise shvataš kako hoćeš! Šalu shvatiš kao najveću uvredu iako znaš i vidiš da je šala a i sam hoćeš da se šališ!Ne razumem
tebra, da ne bi dolazili u neke pogrešne situacije, nekakve svađe, ljutnje, vređanja ... više mi nisi tebra a ni ja tebi i više nećemo da se šalimoConfused jer vidiš da ti to ne umeš iako ta šala nije preterana niti uvredljiva ...
od sad hvataj se zašta hoćeš a za mene nemoj, šali se s kim hoćeš a mene zaobiđi, ... takođe ću te zaobilaziti, kad već tako 'oćeš![/xhide]
Nazad na temu

[xhide]Bas tako Nazad na temu ne mislite da ste malo preterali a??!!
Srbijalov Admin Tim!
[/xhide]
[xhide]Nisi nam baš nešto preterano bio potreban na ovoj temi jer se "ispričasmo" i bez tebe, Admin Time, zar ne?!
Nazad na temu[/xhide]
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 49 03.03.2025. 03:55
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica ili položara ??? LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 203 01.03.2015. 22:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,601 posete www.srbijalov.com