Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
petar
 I jos ne odgovarajucim kalibrom! Smeko
Just like old times!

darkon
 Ali s'obzirom na velicinu srndaca na znaku,kalibar je idealan srneci.Grin

Meni je najlepse pucati vazdusnom u metu(kartonsku),na strelistu i to mi je vrlo lepo islo.
Sta ce kome probojnost iz vazdusne?

petar
 Ja sam se u osnovnoj skoli bavio streljastvom, bio sam dva puta drugi na okruznom takmicenju, jednom ekipno, jednom pojedinacno. 10m, 4.5mm, od 200 maksimalnih poena sam na slobodnom treningu mogao ponekad da ladno navucem preko 190, inace na oba takmicenja sam imao 195,5 od 200. Rodjen da budem strelac...B)
Just like old times!

darkon
 Petre,ti rezultati su za respekt.B)Ovo ti kazem,jer sam dosta upucen u ovu temu,s'obzirom da sam se ovim sportom nekad bavio profesionalno.

Samo mi nije jasno ovo 195,5,odakle tih 0,5?

petar
 Na skolskom i opstinskom takmicenju nije bilo procene na 0.5 poena, koliko se secam, bilo je ili 195 ili 196, a na okruznom je bilo i tih medju poena, pa zato...B)
Just like old times!

darkon
 Nikako ne treba biti decimala,kad se puca iz serijske vazdusne.
Nije ni bitno.
Da li su mete bile standardne,jer bi sa tim rezultatom postigao drzavni rekord.

petar
 Ih, sad mnogo pitas, ne bih se setio, znam da je bio jedan decko ispred mene sa 1 poen vise i da sam dobio diplomu sa kojim sam posle isto mogao u gimnaziji da nastavim ali sam batalio, jednostavno mi je dosadilo sve i tako...mozda bih sada opet ponovo pokusao, ali ko zna...Confused
Just like old times!

darkon
 Pa ovo pitam zato sto je moja ekipa,i pojedinacno i ekipno,svojevremeno bila najjaca u celoj zemlji,ali nismo ostvarili te rezultate iz serijske vazdusne,cak ni na treninzima.

nedzad
 to je bio samo primer drugari, koji sam probao jel imam jedan znak koji sam imao u dvoristu gde ja stanujem i gde sam smeo da probam , probije cauru od municije 30-06
ili od 44 mag. B) pozdrav

petar
 A koja puska u pitanju?
Just like old times!

nedzad
 Diana Magnum

petar
 Jel 4.5 ili 5.5?

Jel to Diana 350 Magnum?
Just like old times!

Nex357

AcaNik kaže:
sto bi probijao saobracajni znak?

Ko nije bar jednom u zivotu, zvekno saobracajni znak , makar i kamenom ... neka prvi baci kamen ... ja ne mogu Chut

Nex357

darkon kaže:
Pa ovo pitam zato sto je moja ekipa,i pojedinacno i ekipno,svojevremeno bila najjaca u celoj zemlji,ali nismo ostvarili te rezultate iz serijske vazdusne,cak ni na treninzima.

Dobro je brate ukapiro je decko da se zabrojao jbg i kum moj doda par kila saranu kog je upecao i ja dodam ponekad par (stotina :-)) metara upucanom srndacu , lovci smo a ne statisticari :-) mora malo :-)

Big pozzz

nedzad
 eto napirmer drugari lovci, moze i lisicu da ubije a nesamo znak ili vrata od kola da prostreli bYe

petar
 nedzade, jel 4.5 ili 5.5, jel Diana 350 Magnum u pitanju?
Just like old times!

Nex357

nedzad kaže:
eto napirmer drugari lovci, moze i lisicu da ubije a nesamo znak ili vrata od kola da prostreli Bye

Paaa teoretski mozda i moze al ja jos nisam cuo da je neko rokno liju vazdusnom :-)
Stvarno :-)

petar
 Nex357, moram da te ispravim, lovci ne "rokaju", lovci odstreljuju, i nedzad kaze ubijaju, gresite! No no no
Just like old times!

Nex357

petar kaže:
Nex357, moram da te ispravim, lovci ne "rokaju", lovci odstreljuju, i nedzad kaze ubijaju, gresite! No no no

Naravno da se kaze odstreliti kad pricamo o lovu :-)

al niko ne ide u lov na lisicu s vazdusnom puskom ... tako da je Nedzadov izraz mozda i najtacniji , mozes lisicu da "odstrelis" teoretski i kamenom al je meni umlatiti bolji izraz ...

Al u redu priznajem da sam zgresio ili bese pogresio ?!?

Big pozdrav

darkon

Nex357 kaže:

darkon kaže:

Dobro je brate ukapiro je decko da se zabrojao jbg i kum moj doda par kila saranu kog je upecao i ja dodam ponekad par (stotina :-)) metara upucanom srndacu , lovci smo a ne statisticari :-) mora malo :-)

Big pozzz

Ja ovde nisam hteo nikakvu statistiku,vec sam postavio pitanje,jer je to rezultat,koji je takoreci neverovatan.
Sto se tice mene i mog lova,ja tu nista niti dodajem,niti oduzimam,vec onako kako jeste.B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušna puška KARABINI 752 30.09.2020. 08:16
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,441,196 posete www.srbijalov.com