Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Komercijalni lov prepelice i grlice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Komercijalni lov prepelice i grlice
Lala
 Imam mladu kerušu, 9 meseci stara. Pogledaj na temi 'Nemački kratkodlaki'
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Hvala Rodjo,raspitacu se ali ako nesto saznas javi pa da letos napravimo neki lov i zakusku.UkusnoB)

Lala
 Rodjo, nema problema Smile Samo se javi kad budeš došao u Srbiju, pa ćemo nešto već organizovati, najmanji problem. 

DRUGCRNI
 Pozdrav svima,lala je lepo sve objasnio sto se tice komercijale.Medjutim,realnost je drugacija.Kada se kaze komercijalni lov misli se obicno na lovce/strance.Pa i tada kao sto znamo cenovnik,zvanicni tesko da moze da se primenjuje iz razloga nemogucnosti izvoza mesa divljaci itd.Ima tu niz otezavajucih momenata.

Lala
 Ima i olakšavajućih momenata: olakšava se novčanik Grin

Boban
 Rodjo,i to podosta bude laksi na kraju lova.
Ali kad je lov u pitanju to se zaboravlja.Grin

canis aureus
 2,5eur/kom
ili za domaće lovce 50din/kom

-u nekim LD više para ode za prepelice nego za visoku divljač(srneću i DS) iako ima planskog odstrela visoke divljači kojim se ispuni norma

lovac74
 e kad lovis prepelice nemoze kantar da te zeza te ima ovoliko te onoliko kila ,bio sam u komercijalnom lovu u juznoj sbiji na ds, necu drustvo da imenujem . kod njih svince od 120kg. naraslo na 130kg,kad sam doso kuci i izmerio ono 120,ajde neki kantarume da laze kilu dve ali 10kg.je mnogo ovako koliko komada toliko para ,i gotovo .

Poslednja rečenica u postu je izbrisana, nemoj više takve stavove!Lopova ima svuda.
Lala

DRUGCRNI
 Vi Lale samo na novce mislite,dali umesto srca imate novcanik ili kalkulator?Sto bi rekao nas drug Kopov,nema ljubavi bez bola.Tako da gospodo ako hocete da lovite moracete ipak to da platite,takva su vremena dosla.

Lala

DRUGCRNI kaže:
Vi Lale samo na novce mislite,dali umesto srca imate novcanik ili kalkulator?Sto bi rekao nas drug Kopov,nema ljubavi bez bola.Tako da gospodo ako hocete da lovite moracete ipak to da platite,takva su vremena dosla.

DRUGCRNI, nisi shvatio smisao, lovac 74 je hteo da plati, ali su ga izvarali na merenju; a ovo što si napisao za srce, novčanik, kalkulator i plaćanje ...Hmmm praviću se da nisam pročitao! A kad malo razmislim, ti si isto iz Vojvodine, pa sad vidi Grin

od komtema
 ByeJuce sam vodio zajedno sa svijim prijateljm Nedjom goste iz Austrije njih sestoricu u lov grlice.Ostreljen je poprilican broj divljaci gosti su bili zadovoljni castili su nas sa pivom i dali su nam 20 eura.U lovu su nam pomagali moj pas Bil i 2 mlada psa.Ovo mi je druga grupa lovaca iz austrije ove godine.Postavicu par slicica.Ovo su gosti.

od komtema
 Ovo je deo odstreljene divljaci.

od komtema
 Ovo sam ja.

od komtema
 Ovaj turista nas je castio sa 20 eura.Snimio sam video zapis o pronalazenju ranjene grlice ali neznam dali cu to moci da postavim.Pozdrav svima i dobar pogled.Bye

Boban
 Svaka cast druze na organizaciji,a i solidan ulov vazno je da je grupa bila zadovoljna terenom i tobom kao vodicem.

od komtema
 Hvala ulov je bio bolji neko solidan na slikama je prikazan deo ulova,brojke nesmem da spominjem.Bye

LU Aleksandrovo
 Za jedno popodne 6 italijana ostrelilo gomilu grlica i to bez ikakve pomoai oko skupljanja, glavna d?ada za prelet prepelica je upravo kod nas, pre triest i neku godinu italijani dolazili na na? teren sa dva i tri autobusa au al se lovilo kad se raspucaju vi?e nisu imale gde da slete, sad su grupe manje pa su najbolji ulovi na poeetku sezone kad samo pojedini suncokreti sazru il pred kraj po?to ?etva ide brzo kad neki preostanu pa se grlice koncentri?u na njih. U svakom slueaju ove sezone su italijani odstrelili preko 1300 grlica za nepunu nedelju dana, sobzirom da je zeznuto za meso ne trude se ba? svaku ni da na?u. Sve obeaava na bolje od kada radi aerodrom u Temi?varu ?to sad italijanima odgovara za brz dolazak i odlazak.

Boban
 Da se malo preslisamo i saznamo nesto novo na ovoj temi.
Ako neko ima kakav predlog za dobar lov na Prepelice ili da ima neka komercijala mogio bi da se objavi da ljudi znaju gde i sta ima.srbijalov

gardista
 bice komercijala kod nas u LU Titel, i grlice i prepelice
samo cekamo da vidimo sta ce nam ostati od parcela pre nego sto krenemo u konkretnu akciju...
A gentleman will walk but never run
www.adio.rs

Lovac sd
 Jel ima informacija gde se moze u komercijalu na prepelicu?lovac
Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Komercijalni lov LOVNI TURIZAM 137 30.10.2022. 06:39
Grlice, gugutke, grivnjaši LOV NA SITNU DIVLJAČ 362 01.09.2017. 12:21
Sačmena municija za prepelice i njena cena MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 136 28.10.2016. 00:59
Prepelice na lovački način LOVAČKI RECEPT 13 05.02.2015. 20:57
Paraziti zeca i prepelice u Bačkoj STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 07.11.2014. 15:02
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,952,994 posete www.srbijalov.com