Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: RiboLovački vicevi!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
RiboLovački vicevi!
duskov
 Šetali Crnogorac, Talijan i Amerikanac pustinjom.I najednom vide jezerce, a u njemu zlatna ribica.Uzmu zlatnu ribicu i kaže im ribica:
-Vratite me natrag u jezero i ispuniti ću vam svakom po jednu želju.
I vrate je oni u jezero i kaže Amerikanac svoju prvu želju:
-Ja bi kući.
I vrati se kući.Zaželi Talijan svoju želju:
-I ja bi kući.
I vrati se kući.I red Crnogorca da kaže svoju želju:
-A meni je dosadno...ajde ti meni vrati onu dvojicu.

duskov
 Ribar uhvatio zlatnu ribicu.Ona ga moliPfftostedimi mi zivot i ispunicu ti zelju.Zapravo nista mi ne treba.Maa... ne bih se zalio na medalju za hrabrost.Odjednom je sevnulo i ribar se nasao na bojnom polju tik ispred kolone tenkova.Pogledao je dinamit koji je drzao u ruci i zakljucio:
Do davola!Osigurala mi je posmrtno odlikovanje!

Sremac75
 Pozdrav Duško, morski vuče!
Jel gotov odmor?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

duskov
 Upeca zemunac zlatnu ribicu.
I ribica mu kaze da ce da mu ispuni jednu zelju ako je pusti.
Zemunac: Dobro hocu neka dobra kola!
Ribica: Ces na odlozeno placanje ili na lizing?
Zemunac: Ces ti na mast ili na ulje?

duskov
 Uhvatila žena zlatnu ribicu i ova joj kaže: -"pusti me i ispuniću ti 3 želje, ali moraš da znaš sve što poželiš tvoj muž će dobiti 10 puta više" -" U redu"- kaže žena -"prva mi je želja da budem najljepša žena na svijetu"-"dobro"- odgovori ribica-" ali tvoj muž će biti 10 puta ljepši od bilo kog drugog muškarca na plan...eti" -"nema veze, on voli samo mene" -"dobro koja je druga želja?" -"da budem najbogatija na svijetu" -"ali tvoj muž će biti 10 puta bogatiji od bilo koga drugog na planeti" -"nema veze, on mene voli" -"aha, a koja je treća želja?" -"želim da dobijem LAGANI infarkt"-reče žena...

duskov
 Perica upeca zlatnu ribicu i ona progovori:
-Pusti me, ipunicu ti jednu zelju.
-Samo jednu?
-Da samo jednu.
-Zelim da uhvatim zlatnu ribicu koja ispunjava tri zelje.

duskov
 Upecao dizelaš zlatnu ribicu.
kaže mu ribica:
-Pusti me i ispuniću ti tri želje!
Zagledao se on u ribicu i posle par trenutaka stavi je u unutrašnji džep kožne jakne:
-Ma kakve želje, tozla je tozla.

duskov
 Peca covjek i upeca zlatnog kuvara! A on mu kaze:
-Pusti me i ispunit cu ti tri paprike!

duskov
 - Mili danas sam izmerila našu bebu. Zamisli već je teška 24 kg.

- Beba od šest nedelja toliko teži? Nemoguće, na čemu si je ti to merila?

- Na kantaru na kome ti meriš ribu.

duskov
 Pričaju dva ribara o svojim dozivljajima.
- Pecam ti ja jednog dana. Štap se zatrese, počnem da vučem nešto teško. Vučem ja ovamo, ono tamo. Sat vremenena borbe, dok nisam izvadio. Bila je duga preko tri metra.
- Ma nije to ništa, mučio sam se ja jednom dva sata da izvučem, kad izvadim a ono muški bicikl nov novcijat i jos mu svetlo upaljeno.
Na to će prvi:
- Znaš šta, ja ću da smanjim onu moju ribu za jedan metar a ti, brate,barem ugasi svetlo!

duskov
 Kako prepoznati žensku i mušku ribu??????????
-Baciš malo hleba u akvarijum i ako je pojeo onda je muško,a ako je pojela onda je ženska!!

duskov
 Šeik i zlatna ribica

Bio šeik u pustinji i u oazi nade zlatnu ribicu. Ribica mu reče da ako je pusti ispuniće mu 3 želje. On se složi i reče: Prva želja je da uvek ima vodu. Druga želja je da uvek gleda žensko dupe. Treća želja je da bude beo. Ribica ga sasluša i ispuni mu želje, pretvorila ga je u WC šolju.

duskov
 Otišo ti Haso da peca, i pri kraju upeca on zlatnog kita koji mu reče:
" Ako me pustiš ispunicu ti 3 želje", a na to ce Haso: "Ma kakve želje, idemo mi u zlataru."

duskov
 Stajale brineta, crnka i plavuša ispod mosta i nisu znale kako preći nabujalu reku punu pirana. Iskoči zlatna ribica i kaže:
- "Tu vas gledam već pola sata i odlućila sam da svakoj ispunim jednu želju."
Kaže crnka:
- "Ja bi htela najbrže plivati na svetu."
I počne crnka i dođe do pola i pojedu je pirane. Kaže brineta:
- "Ja bi htela gumeni čamac."
Dode brineta skoro do kraja i pojedu pirane i čamac i nju. Plavuša se zamisli i kaže:
- "Ja bi htela mušku pamet."
Riba ispuni, a plavuša na to:
- "Joj jebote, gle most!!!

duskov
 Ugledao vampir zlatnu ribicu i ulovi je. Ona mu kaže ako ju pusti da će mu ispuniti jednu želju. Vampir pristao na taj dogovor i pusti ribicu i kaže joj da godninama želi piti krv samo ženama. I ribica ga pretvori u always.

duskov
 Uhvatio Huso zlatnu ribicu i ona mu reče da će mu ispuniti 3 želje.
- "E ovako", rece Huso: "Prva želja mi je da mi tašta ima kuću veću i od Sarajevske većnice, a druga mi je želja da joj nameštaj bude od same kože, mesinga i zlata a treća želja mi je da joj ta kuća bude negde u Argentini tako da je ne može pokazati nikom iz našeg sela!

duskov
 Dva pecaroša (dizelaša) u ribolovu:
- Zašto na udicu stavljaš jabuku, a ne crva?
- Zato što je crv u jabuci!

duskov
  Zašto bar ne piješ ili ne kockaš poput drugih muževa? kaže žena svom mužu, ribolovcu.

duskov
  Bože, molim te daj da ulovim ribu o kojoj ću moći da pričam cijeloga života, a da ne lažem!

duskov
  Bože, molim te daj da ulovim ribu o kojoj ću moći da pričam cijeloga života, a da ne lažem!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački vicevi LOVAČKE PRIČE 709 18.05.2019. 16:28
Lovački vicevi, anegdote, šale... SVAŠTARA 162 27.01.2017. 20:09
Ribolovački pribor i oprema-vaše slike RIBOLOV - rečni, morski itd. 123 31.08.2016. 09:16
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,704 posete www.srbijalov.com