Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zastava M70

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zastava M70
sheytan

Joe the hunter kaže:

SUMO kaže:
Kada bi poredio jednog lepotana kupljenog pocetkom osamdesetih - dobio bi potpuno ista zapazanja.
Drvo - odlicno, finis-dobar, repetiranje savrseno, grupa pogodaka....oho-ho dobra....

U to ne sumnjam uopste.Sramotno je da umesto da se bore za poboljsanje kvaliteta oni su ga srozali.Kad je oruzje u pitanju nisam pristalica devize"kolko para tolko i muzike".To moze da vazi za gace, carape, i slicno ali za oruzje NIKAKO.Oruzje je trajna materijalna vrednost i sa pravilnim rukovanjem i odrzavanjem moze da traje generacijama pa samim tim nesme biti fusa.Svako oruzje koje je napravljeno idi mi dodjimi bez obzira na cenu je SKUPO.A sto je najtragicnije zastava ima i kadrovske i tehnicke mogucnosti da proizvodi oruzje visokog kvaliteta.E sad sto se tamo 40 godina drze jednog te istog ko pijan plota to je vec stvar mentaliteta.

Ne, negro SISTEMA! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Joe the hunter
 Kojeg bre sistema zar im sistem brani da provuku 5 minuta zatvarac na polirki.Pre 30 godina sam razgovara sa visokim rukovodiocima zastave i u neobaveznom razgovoru stavio primedbu na limenu polugu kocnice i dve zicice koje su opruge na obaracu sa ubrzicom.Odgovor je "bio ma dobro je to ko ce sad to da menja".To sa sistemom nema veze.Ima veze sa profesionalnoscu i odgovornosti prema sebi i firmi u kojoj radis i jedes hleb.

sheytan
 Mislim da si upravo potvrdio moj stav! Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

duskodugousko
 Da se i ja pohvalim malo. Pazario sam svoj prvi karabin. Reč je o Zastavinom M70 30-06,polovan je ali nije ispucano iz njega više od 8 metkova.Komšiji skupljao prašinu u plakaru. Kako vam se čini?
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Fotka 2

duskodugousko
 Fotka 3

nidzamotocross

duskodugousko kaže:
Da se i ja pohvalim malo. Pazario sam svoj prvi karabin. Reč je o Zastavinom M70 30-06,polovan je ali nije ispucano iz njega više od 8 metkova.Komšiji skupljao prašinu u plakaru. Kako vam se čini?

Neka je sa srecom. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

veljko__
 Lepa je lepaBravo 2.pozzBye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

neca90

duskodugousko kaže:

Dusko,cestitam ti na nabavciBravo 2Da te dugo i uspesno sluzi i da dosta divljaci odstrelis njome;)

duskodugousko
 Hvala drugari.;)

Podunavac
 Sasvim solidan karabin, pogotovo ako je iz predratne produkcije (do 1990. godine). Lovio sam sa ovim modelom u tri različita kalibra i ni jednom nisam našao neku ozbiljnu manu. Uz pravilno rukovanje i redovno održavanje nebi trebalo da bude nekih problema sa njim. Nek ti je sa srećom kupovina, nek te dobro služi i da se ponoviš u još koji.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Čestitam Dule i da ga svake sezone dobro ogaravišsrbijalov
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250
 uzdravlju ga nosio!a sad po dzebanu i pravac streliste!puc puc

PEZ
 Dule nek dobro i dugo sluzi!
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

ssekir75
 a lepe li sprave!!! Bravo 2 kolko orasi te izaslo?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

duskodugousko
 Hvala vam kolege!
ssekir 75 200 orasi.;)

ssekir75
 lepo si proso. u zdravlje da se isplati ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Nikola Dodig
 Posto sam novi necu pametovati ali cu upitati nadam se strucnije i starije lovce od mene, a to je da li kupiti Zastavin karabin ili ne. Naime ovih dana sam puno na forumima trazeci odgovor za sebe, imam u planu kupiti novi karabin ali posto moje finansije i nisu bas velike ne mogu uzimati nesto premijum tako da sada trenutno razmisljam o Zastavinom karabinu. Planirao sam da kupim3006 sa polimerskim kundakom ili drveni u kal 300win posto nema sinteticki. Alinazalost u zadnje vrijeme koliko mogu da primjetim ima mnogo prituzbi na gore spomenuti karabin pa me interesuje misljenje vas kolega lovaca. Takodje planiram da stavim optiku Nikon Prostaff 3-9x50 ili Nikon Monarch 2-9x32 Posto mi treba nesto univerzalno... Da li kupiti ili jos stedjet pa kupiti kad bude uslova nesto kvalitetnije, takodje sam sinoc isao kod kuma da vidim njegov karabin 3006 sinteticki uzeo pre pola godine, onako nije los za te pare, ali mi je rekao da je odmah vrsio reklamaciju zbog neke greske na cijevi i kidao mu je dno caure sa igma municijom,primjetio sam da je repetiranje tvrdo ... Hvala jos jednom i nadam se da mi mozete pomoci...

kelt
 nikola, zastavini karabini za lov su fantasticni ,ali kao i sve sto izadje iz nase fabrike neradi savrseno dok se ne razradi. ja imam 2 komada stari 7x64 iz 89, i 9.3x62 iz 2009. ovaj stari je razradjen sa svega stotinjak metaka a i od samog repetiranja i to da mu je zatvarac gotovo bessuman a okidanje bez ikakvog grebanja. ovaj drugi kojeg sam kupio nedavno isto tako novog iz ducana mogao sam slobodno nositi na reklamaciju posto nista nije funkcionisalo kako treba na njemu ali posto se razumem u oruzje sam sam otklonio njagove fabricke nesavrsenosti(barem one koju su uticale na ispravan rad). da sam ga reklamirao servisu koji je ovlasten to bi trajalo barem 2 meseca i opet nebi bio zadovoljan itd. istina je da ovim novim karabinima koji izadju iz zastave zaista fali zavrsnica kod finoce samog repetiranja i hoda obaraca ali sve moze da se sredi. po meni najbolje resenje ti je da cekas polovan koji bude na prodaju. u principu svi karabni ovde na nasim prostorima su jako retko koristeni i samo su skupljali prasinu po ormarima. u mojoj sekciji imaju gotovo svi karabine sa optikama a niko nije zadnjih 5 godina ispalio ni metka. 30/06 to ces lako naci ali ako ces juriti kundak onda gledaj monte karlo zbog optike i na njega sto manji varijabl1-4 2-7 max. 2.5-10. obavezno oznacen sa sokprof.Odobreno
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

sheytan
 ^ Da cheka POLOVAN, pa josh u cal. 30-06??? Confused Otjesh i moozichq zelju??? Stari

Smeko

Nikola, chika-Kelt moodro zbori, pogotovu ako uzimash ovaj "redak" qliber! Bravo 2

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
ZASTAVA M85 KARABINI 48 11.08.2020. 12:51
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica M80 Crvena Zastava LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 79 04.11.2013. 08:02
Zastava M24 (Kraljevina Jugoslavije) KARABINI 4 22.01.2011. 13:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,141,456 posete www.srbijalov.com