Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bokerica M80 Crvena Zastava

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bokerica M80 Crvena Zastava
dinic1991
 jel zna neko kako su se u praksi pokazale zastavine bokerice sa belom glavom? imam ponudu da pazarim jednu takvu. unapred hvala
aleksandar dinic

270
 Možda postoje i gore lovačke puške-sačmarice od Zastavine bokerice ali ja ih za 22 godine bavljenja lovom i oružijem ne pronađoh!
Lično je ne bih ni na poklon uzeo jer bi me bilo žao 40 evrića bačenih na nabavnu dozvolu i registraciju!
P.S. crna glava - bela glava isti q...., drugo pakovanje!!!

canis aureus

270 kaže:
Možda postoje i gore lovačke puške-sačmarice od Zastavine bokerice ali ja ih za 22 godine bavljenja lovom i oružijem ne pronađoh!
Lično je ne bih ni na poklon uzeo jer bi me bilo žao 40 evrića bačenih na nabavnu dozvolu i registraciju!
P.S. crna glava - bela glava isti q...., drugo pakovanje!!!

B)
Možda postoje i gore lovačke puške ali takođe nisam naišao na takveConfused
Neznam po kojoj ceni možeš da pazariš tu Zastavu ... moja ti je preporuka da skupiš još nešto novaca pa pazariš neku rusku koje takođe mogu da se nađu za slične pare a bolje su u mnogo čemu od te ZCZ!! ili pak bilo koju drugu na koju naletiš.
Verovatno si više zainteresovan za BOK pušku čim se raspituješ za M80 ali ako u obzir ulaze i "položare" onda i ako uzmeš Zastavinu položaru napravićeš bolji izbor nego sa M80!
P.S. "crna glava - bela glava isti q...., drugo pakovanje!!!" Yes
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

dinic1991
 imam ponudu i za zastavinu polozaru za 50 evra. ali treba da se bruniraju i cevi i glava,ne znam koliko bi to kostalo,inace cevi su iznutra ok,a ima i mali luft u glavi,ne znam jel to moze da se sredi? puska je kalibra 16 i stara je poprilicno,pise made in jugoslavija
aleksandar dinic

klaja

dinic1991 kaže:
imam ponudu i za zastavinu polozaru za 50 evra. ali treba da se bruniraju i cevi i glava,ne znam koliko bi to kostalo,inace cevi su iznutra ok,a ima i mali luft u glavi,ne znam jel to moze da se sredi? puska je kalibra 16 i stara je poprilicno,pise made in jugoslavija

Sve moze da se sredi,bruniranje ti je negde od 60 do 100 eura zavisno od majstora,sredjivanje lufta oko 20-tak eura+puška 50e+nabavna i oruzni list 40eura. Verovatno imas polozenu obuku za neolucene cevi koja je 20eura. Nakupi se dosta o od svega najskuplje je nabavna i oružni list.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

dinic1991
 pitao sam malopre majstora,60 evra trazi da izbrunira celu pusku hladnim mat brunirom. taj cica sto mi nudi tu pusku je probusio kundak da bi zakacio remenik jer je zakacka remenika sto se srafi u kundak ispala. jel moze i kundak da se sredi da se ta rupa nekako zapusi i sredi?
aleksandar dinic

lazarNKD
 od zastavine bokerice ja mislim da nema gore puske, ko da su je djeca pravila, imam ja jednu! Po meni je polozara ok, jos je bolja ona stara polozara iz 50ih godina...

klaja

dinic1991 kaže:
pitao sam malopre majstora,60 evra trazi da izbrunira celu pusku hladnim mat brunirom. taj cica sto mi nudi tu pusku je probusio kundak da bi zakacio remenik jer je zakacka remenika sto se srafi u kundak ispala. jel moze i kundak da se sredi da se ta rupa nekako zapusi i sredi?

Navodno je hladni brunir bolji,kundak se isto može srediti bez problema. Ali za te pare koje uložis u nju i koliko je platis mozes za 250eura naci Toz ili Iž bez ulaganja.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Scorpion Hunter

lazarNKD kaže:
od zastavine bokerice ja mislim da nema gore puske, ko da su je djeca pravila, imam ja jednu! Po meni je polozara ok, jos je bolja ona stara polozara iz 50ih godina...

Te iz 50-tih godina su Zastavine Belgijanke mozda najbolje puske iz tog vremena na ovim prostorima... Sto se tice zastave od tih 50tih godina pa na ovamo svaka sledeca serija je sve losijeg i losijeg kvaliteta. Tako je to kod nas svuda u svetu je serija za serijom modernija i bolja a kod nas obrnutoConfused
Sto se tice modela M-80 zanima me samo kako se zove taj konstruktor i inzenjer sto konstruisa to Cenzurisano... Dali je tak bio stvarno inzenjer ili je to zvanje stekao na titovoj radnoj akciji ili vec neznam gde...
Od svih bok pusaka koje postoje M-80 se prepoznaje i u mraku koliko je uzmete u ruke oseca se kao da drzis kolac ili neku toljagu, nemam ni jednu rec hvale za nju,moj najbolji drugar je do pre dve godine lovio sa njom bacio je u zaborav zbog pucanja udarnih igala i cestog ismejavanja u lovu na racun puske... M-80 ima samo jednu dobru osobinu : dobra je za izbegavanje!

vlada lovac
 Ma ta Zastavina bokerica i nije bas toliko losa puska, cak se i vlasnici istih dva puta raduju, prvi put kad je kupe, a drugi put kad je prodajuSmile

klaja
 Nemam nista licno protiv Zastavine bokerice ali ocajno je resena karike za kacenje remnika koja je stavljena sa bosne strane cevi.Kako mi je jedan puskar rekao da cesto dolazi i do cupanje iste.

lazarNKD
 tacno, kad je uzmes u ruke ko da drzis pijuk, igle cesto pucaju, treba momacki gurnut polugu da je otvoris, a narocito me iritira ta bocno postavljena karika. za 200-250eura more da se kupi ruskinja, polovna-ko nova

lazarNKD
 A tu tzv belgijanku ima moj drugar, od pokojnog djeda, 16/67 bruniro joj je cijevi i kundak je sredio kod puskara. puska je kao zvono, nema milimetra lufta, a dosta je pucala, proslo je kroz nju sve i svasta...

sukic
 a sta mislite o zastavinim bok koje imaju nemacki mehanizam . neki se hvale to su ove poslednje koje su proizvedene...
Dragoljupe

canis aureus
 Nemački mehanizam u Zastavinim BOKericama?!?!
Eee te su praveYesB) .......Grin

očigledno su morali, vlasnici ZCZM80, nešto da izmisle da bi imali s time da se pohvale Confused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Uca
 Ma ko koga tu farba?!! Kakav crni nemački mehanizam? Pa i i ranije se govorilo da je M80 sa belom glavom bila saradnja sa Beretom pa smo svi dobili Q...c na biciklu! Ma ne verujem više nikome ništa! Pa sad da urade pozlatu na njoj i da mi je poklone nebih dao 40 evra za nabavne dozvole jer bih smatrao da je to bačena para. Jedino bih je uzeo da se Cenzurisano kod nekog ko nije lovac i da pričam kako imam pozlaćenu pušku. Ma nije vredna dinara. Pitam se samo da li neko iz Zastave čita malo ove naše diskusije. Ja imam jednu M80 koja mi je ostala od pokojnog oca i kojom sam lovio 20 godina ali mi je džigericu pojela. Nekoliko puta su menjane i igle i opruge. Bude dobro 2-3 godine i ponovo počinje da laže i to svaki 40-50. metak. Znači opali 39 pa 1 slaže. Sad sam kupio IŽ27EM sa belom glavom i ejektorima. Jedina dobra stvar kod M80 su cevi. I dalje su kao prvog dana a nisam je baš nešto mazio i pazio. Imam ponudu da je čovek kupi za 150 evra ali ne mogu da gledam čoveka u oči i da mu kažem da je sve OK kad vrlo dobro znam da je obično Cenzurisano Neka je pa će da se nosi u lov samo kad pada kiša.

aca ribarac
 ja danas kupio m-80 covek mi kaze da je radjena u saradnji sa beretom... puska je odlicna,nemam nikaku zamerku,mehanizam odlican,kundaci extra,cevi kao staklo... samo jos videcemo kako ce se igle pokazati... covek je prodao zato sto mu je oduzeta... kada je iznela ona zena iz magacina u policije,on zaplakao... ne bih rekao da je losa,sada videcemo kako ce se pokazati...
volim lov zbog Pas srbijalov iveli 3 Kolce

sheytan
 Neka ti je sa srećom puščizza! I nadam se da nas većina u tvom slučaju nećemo biti u pravu, inače vrlo je moguće da:

novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Zastavina bokerica M80 nema nikakve veze sa Berettom. Zastava je za Berettu radila cevi za model S55, ali je ta saradnja odavno prestala. Ali to ne znači da tvoja puška tebe neće poslužiti. Nek je sa srećom kupovina i neka te dobro služi.
Tri prsta 2Kolce

aca ribarac
 puska extra izgleda,nema nikakvu falinku za sada,e jos da vidimo kakve ce igle biti... Confused a valjda nece biti ova sapketova pesma Frown
volim lov zbog Pas srbijalov iveli 3 Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 49 03.03.2025. 03:55
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica ili položara ??? LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 203 01.03.2015. 22:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,601 posete www.srbijalov.com