Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako se boriti protiv KRPELJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako se boriti protiv KRPELJA
milave
 Lalo skuvaj pirinac,pa onu vodu u kojoj si kuvao daj psu.To je dobro za dijareju

blackhunter
 evo i ja da se ukljucim u ovu diskusiju o parazitima....iskreno ja sam imao problema sa krpeljuma...ali prosle godine negde u ovo vreme sam cuo od jednog lovca da on svom psu stavlja onu ogrlicu protiv parazita....koja ima dejstvo od 3 meseca...iskreno nisam mu verovao da jedna ogrlica od 300 din. moze da zaustavi te napasti...ali nije me kostalo da probam....stavio sam mu i verujte nisam mu nasao niti jednog parazita tokom cele godine.....a izvodio sam ga bar dva puta nedeljno u polje tokom cele godine...tako da se ogrila pokazala vrlo korisna...pozz
dobar pogled...lovac

milave

blackhunter kaže:
evo i ja da se ukljucim u ovu diskusiju o parazitima....iskreno ja sam imao problema sa krpeljuma...ali prosle godine negde u ovo vreme sam cuo od jednog lovca da on svom psu stavlja onu ogrlicu protiv parazita....koja ima dejstvo od 3 meseca...iskreno nisam mu verovao da jedna ogrlica od 300 din. moze da zaustavi te napasti...ali nije me kostalo da probam....stavio sam mu i verujte nisam mu nasao niti jednog parazita tokom cele godine.....a izvodio sam ga bar dva puta nedeljno u polje tokom cele godine...tako da se ogrila pokazala vrlo korisna...pozz

O kojoj se konkretno ogrlici radi?Daj nam ime proizvodjaca.Unapred hvalaBye

blackhunter
 ne znam ime....jer sam bacio kutiju...ali provericu pa cu da postavim na forum...
dobar pogled...lovac

milave
 Lalo kako pas?Nervozan

Lala
 Sad je dobro, promenio je onaj pametni veterinar terapiju, a ja sam joj davao samo onu hranu od 8 evra/kg. Danas je išla na istrčavanje prvi put posle 9 dana, skakala je na sve četiri noge kao antilopa Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

milave
 Lalo bas mi je drago zbog psa,OsmehDali ti je rekao u cemu je bio problem?

Lala
 NIje siguran, misli da je ipak prehlada stomaka i grla, pošto je mahnito jela sneg pre 10 dana na istrčavanju. Ali sad nema veze, sredjena je, luduje kao i ranije Grin

rokvic
 Lalo to su super vesti...Bravo 2 drago mi je da se kujica oporavila.........

milave
 Lalo drago mi je zbog psa ,ali da se vratimo na temu.Kod mene u ataru je najezda .Svaki izlazak pas pokupi 5-10 komada.Dosta cesto nadjem i na svojoj garderobi.To je sve veci problem.Kakva je kod drugih situacija.Nervozan

rokvic
 milave kod tebe je bas alarmantna situacija,Frontlajn obavezno...ili kupi bajerovu ogrlicu mada i to nije sasvim dovoljno...mada probaj mozda sa ektanonom ima ga u svim poloprivrednim apotekama...taj savet mi je dao poznati odgaivac fantastic of Miki.. on je jedino tako uspeo resiti se krpelja.....

Lala
 Rokvic, jel pričaš o Mikiju iz Siriga, tj. iz Zmajeva?

milave
 lalo Miki iz Siriga,tj. iz Nadalja.Smile
rokvic hvala na savetu.B)

rokvic
 milave je u pravu miki iz Nadalja.... da sad ne reklamiram druge forume,nadan se da se admin. ne ljuti,<miki je to lepo objasnio na balkan kinology>, pozdrav

Lala
 Lovio sam ja sa Mikijem, a i trenirao je NOD kuju mog drugara Igora. Ako ga vidite, pozdravite ga!
Iz Nadalja je, pogrešio sam. Ja ga znam još dok je u Sirigu bio.

blackhunter
 evo slike ogrlice koju sam obecao...
dobar pogled...lovac

Milorad
 Ja korsitim tecni etiol,bocica na 20 l vode,prskam sa njom i kucicu i oko kucice (i domace ostale zivotinje) Balkanac evo vec par meseci 10-15 krpelja nisam nasao sto je veoma dobar prosek u ovakvoj kisnoj godini

blackhunter
 milorad,ovo nema da prskas ni kucicu ni psa...nista samo stavis i uzivas...ali posto ti ne prskas samo psa ves i ostale zivotinje onda je taj nacin ekonomicniji....a dobar je i etiol....ja sam ga koristio jedno vreme dok nisam cuo za ovu ogrlicu....jer mi je mnogo prakticnije....stavim mu ogrlicu i miran sam tri meseca,koliko ova ogrlica ima dejstvo...a sa etiolom sam morao skoro pri svakom povratku iz polja da oprskam psa...jer se satlno mokri i spere sve ono sto ima na njega...
dobar pogled...lovac

Boban
 I ja sam koristio vise puta ogrlice i bile su vrlo uspesne.

Lovac Stari
 Samo ogrlica.
Ove koje ja koristim iz A traju i po 4-5 meseci.
Dobar pogled.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako je protekao današnji lov? LOV NA SITNU DIVLJAČ 2364 27.01.2020. 09:06
Borba protiv KRIVOLOVA! PROPISI O LOVU 365 06.11.2018. 03:05
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,952,950 posete www.srbijalov.com