Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zastava M70

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zastava M70
DakiNS
 hoće ako ih pravilno postavljaš verovatno ih ne smanjiš dovoljno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ssekir75
 aj da probamo...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

ssekir75
 daki, u pravu si! iveli idemo dalje ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

ssekir75
 ...

ssekir75
 ...

ssekir75
 ...

ssekir75
 ...

ssekir75
 ...

ssekir75
 ovo je ona optika za koju sam pitao zna li neko nešto o njojzi Confused montaža je aluminijumska i jedino je to skroz bezveze, ali šta da se radi...

Sniper Hunter
 Kolega ne bi bilo loše da se potrudiš da ubaciš više slika u jednom postu ,ovako cela strana foruma za jedan post

Probaj sa ovime
http://tinypic.com/

ssekir75
 probao, ne mi ide Confused

Cvele
 E 'ajd' sad ako mogu iskusnije kolege da pomognu. Sta trebam da gledam pri kupovini ovog polovnog karabina, sem naravno da nema ostecenja cevi i vidnih ostalih delova ? Da li postoji neka caka, fora da se uoce "falinke"? Smile hvala u napred na pomoci...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

klaja
 Cvele najvaznija ti je cev,to mozes proveriti kalibratorom . Ostalo se sve moze dovesti u red kod puskara.Obrati paznju da je drvo lepo upasovano,pregledaj zatvarac i magacin za municiju(oprugu). Nebi bilo lose isprobati ga ali to prodavcu pretpostavljam komplikuje prodaju.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

sheytan
 ^ Lepo Klaja pomenu probu(u metu). Ja ne bih polovan qrabeen qpio od nepoznatog, bez probe u metu! Stari

Jedino ako je npr. vidno NEKORISHTJEN, relativno mator("predratni", tj. pre cca. 1991.)... OndaK bih mozda uzeo, pa shta Bog da! Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Cvele
 Hvala na pomoci, na zalost ne mogu da ga probam na strelistu, ali bice valjda sve kako valja Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Srpska Zadruga

Podunavac kaže:
Iako sam lično ljubitelj klasičnih drvenih kundaka, činjenica je da polimerski kundaci imaju svoje prednosti. Međutim one dolaze do izražaja isključivo u ekstremnim uslovima lova i klime što kod nas nije slučaj. Problem je kvalitet polimera od koga se rade kundaci u Zastavi. Mislim da je daleko ispod kvalitete zapadnih proizvođača, a postavlja se i pitanje bedinga, kojeg kod Zastavinih karabina ako se ne varam nema. Moja preporuka je klasični drveni kundak.

Poštovani Podunavac,
Da li je tvoj komentar o (ne) kvalitetu polimera za Zastavine karabine zasnovan na pretostavci ili nekom praktičnom iskustvu?
Da li prave sami ili uvoze?

Kako je rekao jedan kolega, lepo izgledaju posebno pss verzija, kod koje je cev uradjena od nerđajućeg čelika.
Inače, kundak od polimera se može kupiti i kao rezervni deo i košta oko 7000 din.

Podunavac
 Više na pretpostavci da budem iskren. Imao sam prilike da vidim i držim pušku u rukama, ali ne i da lovim (pucam) sa njom i odvojim kundak od ocevljenog mehanizma da bi ga dobro pregledao. Ono što sam video nije me impresioniralo. I sama cena kundaka govori o kvaliteti materijala. Premda za lovačke potrebe će sigurno dobro služiti. Verzija sa polimerskim kundakom i nerđajućim čelikom je praktično neuništiva kombinacija.
Tri prsta 2Kolce

Srpska Zadruga
 Hvala Podunavac

pejcha lovac
 Da li neko od Vas ima iskustva sa zastavinim m70 sa polimernim kundakom?? Voleo bih da znam kakva su vam iskustva i da li vredi uzeti isti s obzirom da uzmemo razliku od nekih 10,000 dinara?

KREC
 Pozdrav kolegama na temi i ako moze jedno pitanje. Interesuje me M70 u kal. 7x57,sta mislite o tom karabinu i samom kalibru ? Naravno pricamo o polovnom oruzju iz 80-tih godina. Unapred hvala,Mirko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
ZASTAVA M85 KARABINI 48 11.08.2020. 12:51
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica M80 Crvena Zastava LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 79 04.11.2013. 08:02
Zastava M24 (Kraljevina Jugoslavije) KARABINI 4 22.01.2011. 13:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,139,966 posete www.srbijalov.com