Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zastava M70

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zastava M70
sheytan
 hehehe IOR ima samo onaj qj zna shta je to... Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Djurovic Djordje
 Od prilike u tako nekoj ceni od 200-300e....

sheytan
 OK, rekoshe ti Redfield, samo shto mislim da bash i nema u tem povetjanju koje si pominjao... Ako te zadovoljava 3-9x40, to vetj imadu... Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Za te pare i ja mislim da je najbolji izbor Redfield. Ili kupovina Bushnell Elite optike preko e-bay. Povećanje koje želiš u ovoj cenovnoj klasi nudi jedino Nikko Stirling iz Diamond serije 1,5-6x42.
Tri prsta 2Kolce

mihailo
 Juce bio u Zastavi servisu,problem sa kocnicom kuglica i feder.
Popravka 20 min 1170 din.
Usput sam pitao ugradjuju li kocnice sa M808 na M70?
Ugradjuju i to kosta OKO 6500din

Podunavac
 Sva sreća što nije skupo.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Kupujte domace,pa kad vec deru da nas nasi deruJaooo
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 Realno rečeno ovo nije skupo, ali ako usporedimo sa našim standardom i platama onda je preskupo. I ako usporedimo sa cenom nove puške Zastava M 70 ili M 98.
Tri prsta 2Kolce

ringe357
 Kolege potreban mi je vas savjet i misljenje. U zadnjem lovu, po zavrsetku sam isao na streliste da gadjam, opalio sam metak i jedva izvukao cauru, zatim jos par metaka bez problema, to mi se desilo jos jednom dvaput davno dali je neko imao slicna iskusta Zastava M70.

Dobar pogled....
lovac Tandrčak Badžo

sheytan
 Verovatno je do dzebane... Imash li tu chauru, ima li shta chudno na njoj?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Definitivno je do municije. Da je do puške to bi se stalno dešavalo.
Tri prsta 2Kolce

ringe357
 Pa i ja mislim, nema nekih vidljivih tragova, cini mi se da su pritisci bili malo veci jer je na vrhu malo prosirena. Metak PPU ali celicna caura, iz slavnih godina vojevanje. Vjerovatno je to razlog.
Hvala kolege i Dobar pogled...;)
lovac Tandrčak Badžo

davidovic6

ringe357 kaže:
Pa i ja mislim, nema nekih vidljivih tragova, cini mi se da su pritisci bili malo veci jer je na vrhu malo prosirena. Metak PPU ali celicna caura, iz slavnih godina vojevanje. Vjerovatno je to razlog.
Hvala kolege i Dobar pogled...;)

Ja mislim da je do glavljenja doslo ne zato sto je municija jaka, cak sta vise mislim i da je slabijeg punjenja, vec zbog toga sto je doslo do prosirenja lezista metka i to na vratu caure. Vidim da si se zalio na zardjalu cev, M48 i jos vojna municija. Scenario se potpuno uklapa u pricu time sto jos nisi cistio pusku. Moas je pravilno odrzavati ako mislis da te sluzi.
Odobreno

ssekir75
 Ne-ne

челична чаура је предвиђена за митраљез и из пушке се испуцава само у крајњој нужди и то уз ОБАВЕЗНО лако подмазивање пре убацивања у магацин!
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

ringe357
 Hvala kolega ssekir75, nisam znao taj podatak, vidim da nesto nije kako treba, a puska inace radi kao sat, kao i sve puske sistema mauzer, nema greske.
lovac Tandrčak Badžo

ssekir75
 ниси ни први ни задњи који то не зна, али то није ни чудно јер се муниција са челичном чауром ретко среће. неки стари митраљези за које је била предвиђена челична муниција имали су посебну врло коЊпликовану справицу за мазање метака пре увођења у цев. међутим, има и за то лек ;) шта мислиш, зашто руси никако да замене 7,62х54Р? ;) прво, метак како метак је одличан, а друго, његова конична чаура је генијална за митраљез. а све оне бакарисане чауре су у ствари челичне ;) немци су их лакирали, а руси их и даље бакаришу за митраљез а лакирају за аутомате.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

ringe357
 Mislim da sam vec negdje pisao ali nije zgoreg ponoviti: Zastava M70 karabin sam naslijedio od pokojnog djeda koji se bavio lovom, koliko me sjecanje sluzi dugo prije sto je otisao nije koristio tu pusku ona je uredna nema hrdje, radi stvarno perfektno nema odstupanja ka meti. Htio sam da je malo probam i na strelistu sam ispalio 20ak 7,9, nisam htio JS na fakticki pucanje trosim, i naletio sam na taj jedan celicni i jedva je otvorio, opalim opet koji standardni radi, i opet celicni i tad sam primjetio samo na celicnoj se zaglavi caura.

Kolega ssekir 75, hvala na objasnjenju, sada znam za ubuduce.

Drugarski pozdrav.
lovac Tandrčak Badžo

davidovic6
 Ljudi kakva je sansa da se naruci hromirana cev za M70. Zastava radi takvu cev ali za mitraljez M84. E sad verujem da bi to mogli da urade samo ako bi hteli, al pitanje je kakva je politika firme. To bi resilo mnogim nama pitanje odrzavanja oruzja. Ja bi iskrenu takvu cev platio i duplo vise nego obucnu. Jel ima neko da zna kave su sanse da se naruci tako nesto. Pozdrav

ringe357
 Hm to bi trebalo vidjeti na njihovom sajtu, poslati upit na mail, pa vidjeti ako to rade i ja sam zainteresovan.
lovac Tandrčak Badžo

sheytan
 Ja mislim da je shansa ravna nuli, ako ne i neshto manja! Jaooo

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
ZASTAVA M85 KARABINI 48 11.08.2020. 12:51
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica M80 Crvena Zastava LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 79 04.11.2013. 08:02
Zastava M24 (Kraljevina Jugoslavije) KARABINI 4 22.01.2011. 13:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,138,795 posete www.srbijalov.com