Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Grlice, gugutke, grivnjaši

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Grlice, gugutke, grivnjaši
Cvele
 petre, tesko da ce sa skeet-om da lovi golube i grlice ;) aco, msm ne znam tvoj teren ali kod nas ima veoma slabo goluba grivasa, i nikad ne idemo specijalno na njih, jedino ako nalete.... ali veoma, veoma dobro vide, tako da je tesko pribliziti mu se, ili da preleti preko tebe, moras se dobro maskirati, a u razmaku od 50m Hmmm tesko Ne-ne jedino ako ih ima puno.... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 Ja golube nisam lovio trapom i skeetom ali gugutke jesam, kao i naravno prepelice, to je za njih odlicno...B)
Just like old times!

Jastreb
 Setaj oko visokog drveca, ili suvog drveca... i dobro gledaj, josh uvek nisu naplasheni...

tu cesto dolaze i odlaze...

i kupi 3mm ... pucaces na daleko i visoko..

petar
 I napravi kucicu na drvetu pa se tamo kamufliraj, samo pazi da bude neka deblja grana Smeko
Just like old times!

Hunter milos
 aca81,moj savet ti je 3mm i 2.4mm i samo rokajjjjjj.......!!!!!!!!!!GrinOsmeh
Evo jedne situacije!!!Isao sam u nedelju da pustim kerove u jednu parcelu pod strnjikom da vidim ima li koja prepelica(kojih nije bilo) Ne-ne!!! Na zici od bandera koje prolaze preko strnjike spazim ja 4 ptice,iz daljine sam mislio da su vrane ali su bili golubovi divljaci,nisam bas uspeo da vidim koja vrsta,verovatno grivnasi!!!Usao sam sa gornje strane u parcelu (posto je na brdascetu)i vesto sam se prebacio na donju stranu posto sam sa te strane mogao da pucam (zbog kuca i puta).Poceo sam malo da prilazim,isao sam sredinom strnjike (neiskustvo i ne znanje ali vise adrenalin pa sam napravio ovakvu gresku).Racunao sam da cu bar prici na 30m i kad polete da pucam kad malo sutra,poleteli su na 50m i to malo ne zgodno i za cas su bili daleko i tako da nisam pucao!!!
Dobro vide i lako beze tako da im nije lako prici za pucanje!!!

petar
 Pa ako niste znali sve ptice odlicno vide, a lesinari i orlovi vide bolje od coveka koji je najsavrsenije bice...B)
Just like old times!

aca81
 Drugari u mom LD od 1000 lovaca mozda 5 love pernato a znam samo par koji su stalno aktivni,pa se tako vise nadam u njihovo iskustvo i znanje nego moju voljuGrinali zahvaljujuci vasim savetima sutra mogu i ja da se pravim pametan i filozofiram jer sam ipak teoriski potkovaniji nego vecinaSmeko
DOBAR POGLED

petar
 Samo pazi da ne odstrelis domaceg papagaja kao moj brat od strica, isli oni u lov i lovili kako ti kazes pernato kad su videli neku neobicnu zivotinju, pomislili gugutka, ne vidis na visini sta je, oni tap, tap i zivotinja padne, ker aportira kad ono papagaj, posle su ga pojeli sa ostaliom odstreljenom divljaci, sta ces, steta da se baci, a nekom je pobegao iz kaveza...Smeko
Just like old times!

Cvele
 petre, tesko da ces odstreliti pticu u letu lovackom puskom, a da ne vidis koja je.... ;)

aca81
 Ajde sto odstrelili nego i pojeli papagajaSmean
DOBAR POGLED

AcaNik
 jel barem bio neki krupni papagaj?

Hunter milos
 Arara bila,heheheh.......
nego aco81,sta sutra tacno lovite i na koji nacin?? ;) Smeko

aca81
 Na kraju nista Milose!!!!zamislite od 1000 lovaca samo se ja prijavio za pernatoSadu nedelju radim pa sam hteo da kompenzujem cetvrtkom ali nistaAngrytek sad mi zao sto sam kupovao po 45 din municijuFrown
DOBAR POGLED

Hunter milos
 Kako to aco,ne razumem te bas naj bolje!?!?!? Ne-ne Jel moguce da niko nece da lovi ptice (ne znam sta ste trebali tacno da lovite) Confused ,lov je lov vazno da se ide i da se lovi i druzi pa sad ako bi poletelo nesto nebi se bunili!!!!!! Grin

Lala

aca81 kaže:
Na kraju nista Milose!!!!zamislite od 1000 lovaca samo se ja prijavio za pernatoSad

Ne mogu da verujem?!? Pa Aco, kod tebe sve mesari? Ili ljudima skupo da ispale patronu na sitnu divljač, kad već ispaljuju, da to bude nešto krupno i mesnato?

I posle kažu da nisu tačne priče o pirotjancima kao škrticama Smean
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Lalo, kod mene iz celog udruzenja, idemo samo nas 4,5 na prepelice Smile

zoran
 Postoje 3 vrste lovaca:
- pravi lovci;
- mitraljezci;
- mesozdere.

Sto se tice gugutke...danas sam opalio 2 komada na selu u basti. Nadam se da nece mi policajac lupati u vrata ovo vece.

petar

AcaNik kaže:
jel barem bio neki krupni papagaj?

Jeste, oko 5 kg, malo veci od obicne rode Smeko, mada kazu da se lako cisti i da je ukusan...
Just like old times!

petar

aca81 kaže:
Ajde sto odstrelili nego i pojeli papagajaSmean

Pa dabome, steta da se baci...Smile
Just like old times!

aca81

Hunter milos kaže:
Kako to aco,ne razumem te bas naj bolje!?!?!? Ne-ne Jel moguce da niko nece da lovi ptice (ne znam sta ste trebali tacno da lovite) Confused ,lov je lov vazno da se ide i da se lovi i druzi pa sad ako bi poletelo nesto nebi se bunili!!!!!! Grin

Trebalo je samo da se prijave 3-4 lovca i niko ne bi pravio pitanje,mogli bi da lovimo sta hocemo kako hocemo i gde hocemo ali niko nije zainteresovan za lov bez gonicaConfused
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Komercijalni lov prepelice i grlice LOVNI TURIZAM 44 28.07.2012. 22:16
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,952,584 posete www.srbijalov.com