Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bokerica M80 Crvena Zastava

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bokerica M80 Crvena Zastava
aca ribarac
 puska extra izgleda,nema nikakvu falinku za sada,e jos da vidimo kakve ce igle biti... Confused a valjda nece biti ova sapketova pesma Frown hvala podunavac iz tvojih usta u Bozije usi !!! Smile
volim lov zbog Pas srbijalov iveli 3 Kolce

sukic
 jedno pitanje za one koji znaju odgovor na koliko bara su ispitane cevi na m80 posto na mojoj pise nesto 1600 ja mislim da je to nemogiceConfused
Dragoljupe

picovac
 Kolega posedujem pusku M70 zastavinu i uz nju sam dobio i papir,(ATEST) Cevi su testirane na pritisak od 900 Bara.Koji ti je kalibar puske.
srbijalovLovac 1
Zivm za LOV

sukic
 kolga picovac 12/70 ali moja je m 80 Cenzurisanom li ga sta ovo pise 1600Confused
Dragoljupe

Podunavac

sukic kaže:
jedno pitanje za one koji znaju odgovor na koliko bara su ispitane cevi na m80 posto na mojoj pise nesto 1600 ja mislim da je to nemogiceConfused

Ako je proizvedena do 1989. godine trebalo bi da je tormentovana na 850 bara, a ako je proizvedena od 1990. godine pa nadalje onda 960 bara. Tako bi trebalo da bude po C.I.P. standardu.
Sigurno nije 1600 bara. Magnum puške se tormentuju na 1370 bara, a jedino Fabarm svoje puške tormentuje na 1630 bara.
Tri prsta 2Kolce

Max011
 A da to nije 1. prvi dan 6. šestog meseca 00. dve hiljadite godine kada je puška prošla nekakvu kontrolu ?! Ili je u pitanju možda težina cevi koje Zastava hoće da lupi a tu je negde između 1500 i 1600 grama .
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Bajkela
 Jutros krenemo u lov na zeca i jedan drug iz grupe nosi Zastavinu bokericu M80. Posto je decko vec duze lovac pitam ga da li je nekad imao problema sa puskom, posto je bije glas da je problematicna. Kaze on da je jos i njegov cale lovio sa njom i nikada nije bilo nikakvih problema. Kad se podigao prvi zec, desetak min kasnije, on pusku u rame povuce obarac kad ono klik i nista, nije opalila. Iznervirao se strasno. Nisam mogao da verujem sta se dogodilo, izmalerisao sam pusku. Sreca posle je pucala bez problema Smile.
Indjijanac
Lisica

avast
 Ja znam par lovaca iz moje sekcije koji godinama love zastavinom bokericom i nikada nisu imali problema.Cak sta vise ne bi ih menjali ni za mnogo kvalitetnije puske.
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

sukic
 neki kazu nisu dobre neki jesu za sam sa mojom prezadovoljan (da cuknem u drvo) koliko para odlicna je ,esad sto ja promasujem to nije do njeConfused
Dragoljupe

golf071
 Moj drugar celi zivot je lovio sa Zastavinom bokericom,sada je dao sinu i on sada lovi sa njom.Ispalio je mnogo municije sa njom,bez ikakvih kvarova.Puska je stara oko trideset godina.lovac
Novine

sheytan
 Ma, super je, naravno! A sad svi shto gi nemate - pod kitno rasfordaju da napravite, i da si qpite ovaj vrhunski proizvod sa vrhunsq gornju BOCHNU predjicu! Jaooo

Pitah svojevremeno prijatelja, pushkara, da l da uzNem povoljno vrlo ochuvaTu tu nakazu, s fabrichki belom glavom(pa u toj prichi i ne izgleda tako tragichno), od komshe svoga... Kaze, ni na poklon. Pitam, moze li se tu shta srediti, shto su genijalci konjstruisali? Ne moze, odgovori... Pricha se tu zavrshi...

Znam i ja nekolike shto vishe decenija love s tim KATASTROFAMA, pa jopet i dalje mislim da je to NAJGORA PUSHKA IKADA NAPRAVLJENA! Stari

Voleo bih da neko predlozi neq goru, pa da izanaliziramo lechka... Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

golf071
 ConfusedStari
Novine

ssekir75
 i moj drug se kune u nju. kupio je novu u kragujevcu, i do letos kad sam ga pitao kaze da nije imao nikakvih problema, a podosta je pucao iz nje. meni ta puska nije legla (dodje mi debalansiranaConfused) i odma je bila izbacena iz konkurencije.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

mrwa22250

sheytan kaže:
Ma, super je, naravno! A sad svi shto gi nemate - pod kitno rasfordaju da napravite, i da si qpite ovaj vrhunski proizvod sa vrhunsq gornju BOCHNU predjicu! Jaooo

Pitah svojevremeno prijatelja, pushkara, da l da uzNem povoljno vrlo ochuvaTu tu nakazu, s fabrichki belom glavom(pa u toj prichi i ne izgleda tako tragichno), od komshe svoga... Kaze, ni na poklon. Pitam, moze li se tu shta srediti, shto su genijalci konjstruisali? Ne moze, odgovori... Pricha se tu zavrshi...

Znam i ja nekolike shto vishe decenija love s tim KATASTROFAMA, pa jopet i dalje mislim da je to NAJGORA PUSHKA IKADA NAPRAVLJENA! Stari

Voleo bih da neko predlozi neq goru, pa da izanaliziramo lechka... Odobreno
potpisujem i pecatiram.kao sto sam vec rekao,ne mogu da verujem da firma koja pravi vise nego solidan karabin(za te pare)pravi ovakvo njesra od sacmare.iskreno saosecam sa lovcima koji love sa ovom puskom,ali valjda muka naterala pa se silom prilika navikliConfused
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

sheytan
 ^ Shto ne mozesh da verujesh??? Ovo je NASHIH UMOVA delo, a qrabin je nemachki, praktichno 100%, tako da ima logike! Odobreno

Polozara je chista kopija vetj davno vidjenih konjcepcija, tako da je sasvim solidan jeftini proizvod...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

golf071
 Najbitnije da si sam zadovoljan svojom puskom,nevezano koliko kosta i koje je marke.Jos ako imas rezultate sa njom to je to.OdobrenoI naravno da je nosis u lov.iveli 3
Novine

sheytan
 ^ Bravo 2

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

sukic
 pa sad nemaju svi4oo 500 e neki jedva skupe 100 ali bitno je da radi..ima dosta njih m 80 svi kukaju a i dalje idu sa njima
Dragoljupe

vlada lovac
 To je puska koja te dva puta cini srecnim, jednom kad je kupis, drugi put kad je prodas Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 49 03.03.2025. 03:55
Zastava M70 KARABINI 943 01.03.2025. 00:59
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica ili položara ??? LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 203 01.03.2015. 22:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,599 posete www.srbijalov.com